Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 (21:00) Webinar “Τα πάντα για το wetsuit”

Webinar : Τα πάντα για το Wetsuit

Διοργάνωση : athleTRIes, τελεί υπό την αιγίδα της Ironman Greece

Ημερομηνία : Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 (21:00)

Την Κυριακή συντονιζόμαστε στο παρακάτω link

https://us02web.zoom.us/j/86402998830?pwd=a2Z3TG4rekFudWtrZmtHbEx0U3ZWZz09

για να παρακολουθήσουμε το σεμινάριο του Γιάννη Ψαρέλη, αποκλειστικά  για τις athleTries και για όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για το wetsuit.

  1. Ανατομικές & Φυσιολογικές/ Διαφορές Αντρών και Γυναικών στο Τρίαθλο

  2. Διαφορές στις ανάγκες αθλητικού εξοπλισμού

  3. Σύντομη ιστορική αναδρομή στο τριαθλητικό wetsuit.

  4. Σύντομη τεχνική ανάλυση ενός σύγχρονου τριαθλητικού wetsuit.

  5. Ανασκόπηση της βιβλιογραφίας για τα οφέλη στην απόδοση κολυμβητών και τριαθλητών από τη χρήση wetsuit.

  6. Πρακτικές συμβουλές για :

  • Αγορά του wetsuit

  • Χρήση (Πως μπαίνει και βγαίνει σωστά)

  • Συντήρηση – Αποθήκευση

Μετά το webinar θα ακολουθήσει challenge έκπληξη με δώρο μία σημαδούρα ασφαλείας και ένα σκουφάκι Live Love Swim

Triathlon Wetsuit

Triathlon Wetsuit

Summary
Event
Webinar
Starting on
January, 17 2021
Ending on
January, 17 2021
Webinar : Τα πάντα για το Wetsuit Διοργάνωση : athleTRIes, τελεί υπό την αιγίδα της Ironman Greece Ημερομηνία : Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 (21:00)
Euros Free

About triathlonworld

O Γιάννης Ψαρέλης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από το 1978 ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής τριάθλου από την Ironman και Level 3 προπονητής τριάθλου από την εθνική Ομοσπονδία της Νεας Ζηλανδίας (με το καλύτερο σύστημα διαβίου εκπαίδευσης προπονητών), πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Επίσης, είναι πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4:5 (ASCA Level 4:5). Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες τριάθλου και multistports και σε περισσότερους από 150 αγώνες τρεξίματος εκτός σταδίου. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Διοικητικός Διευθυντής στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Γενικός Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, Διευθυντής Αθλήματος στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 κ.λπ. Έχει επίσης εμπνευστεί και διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού (Sports Excellence). Σπουδές: Χημεία (ΕΚΠΑ), ΜΒΑ (ΟΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση (MSc,Lyon 1), το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία ( από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνMSc). Πρόσφατα, είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης Μεταπτυχιακού πάνω στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και την Προπονητική (ΔΠΘ). Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΔΠΘ με αντικείμενο την εφαρμοσμένη Φυσιολογία στα αθλήματα αντοχής.