Αθλητικό τριήμερο στον Ασωπο : Τρέξιμο – Ποδηλασία & Τρίαθλο

Δελτίο Τύπου : 3ήμερο με ποδηλασία, τρεξίματος και τριάθλου! Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο από ντόπιους και παραθεριστές και το εγχείρημα οδεύει σε επιτυχία κι ο σκοπός ιερός! Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασωπου, μας ενημερώνει ως εξής:

Tην Παρασκευή 7, έως την Kυριακή 9 Aυγούστου, το ραντεβού με τον αθλητισμό ανανεώνεται στην παραλία του Mποζά, μετά από την επιτυχή διεξαγωγή του 8ου τουρνουά Beach Volley.

Tο Nομικό Πρόσωπο του Δήμου Mονεμβασίας,ο Πολιτιστικός και Eπιμορφωτικός Σύλλογος Aσωπού και το γυμναστήριο Fitness Body σας καλούν όλους,μικρούς και μεγάλους,να λάβετε μέρος στις δραστηριότητες του τριημέρου και να διαλαλήσετε εμπράκτως τη δυναμική του ομαδικού πνεύματος, που αναπόδραστα συμπορεύεται με την αλληλεγγύη και τη φιλανθρωπία.
Όπως κάθε αθλητική εκδήλωση,έτσι και αυτή έχει νόημα κοινωνικό.
Για τον λόγο αυτό,το συμβολικό κόστος συμμετοχής μας στα αθλήματα θα διατεθεί για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Δημοτικής Ενότητας Βοιών του Δήμου Μονεμβασίας.
Κόστος συμμετοχής: 5€/ημέρα ή10€/3 ημέρες
*Δωρεάν συμμετοχή για παιδία ηλικίας κάτω των δεκατεσσάρων ετών.

Τρέξιμο Σάββατο 8/8/2015

·         Σημείο συνάντησης: Πλατεία Ασωπού

·         Ώρα εκκίνησης: 19:00

·         Αποσταση διαδρομης: 4Km

·         Τερματισμός: Παραλία Μποζά

·         Δηλώσεις συμμετοχής: 18:45 στην γραμματεία στην πλατεία Ασωπού.

Ποδηλασία Παρασκευή 7/8/2015

·         Σημείο συνάντησης: Πλύτρα,  “Ποδηλατοπαρέα”Δανειστική Λέσχη Φίλων Ποδηλάτου

·         Ώρα εκκίνησης: 19:00

·         Αποσταση διαδρομης: 10Km

·         Τερματισμός: Παραλία Μποζά

·         Δηλώσεις συμμετοχής: 18:45 στην γραμματεία έξω απο την “Ποδηλατοπαρέα”

Δανειστική Λέσχη Φίλων Ποδηλάτου.

Τρίαθλο Κυριακή 9/8/2015

·         Σημείο συνάντησης: Πλατεία Ασωπού

·         Ώρα εκκίνησης: 19:00

·         Ποδηλασία: Πλατεία Ασωπού – Παραλία Μποζά, 4Km

·         Τρέξιμο: Παραλία Μποζά , 200m

·         Κολύμβηση: Παραλία Μποζά , 200m

·         Δηλώσεις συμμετοχής: 18:45 στην γραμματεία στην πλατεία Ασωπού.

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)