PULSE 100 Trail shoe test ride

Το PULSE-100, κοντά στους βουνίσιους-δρομείς και φίλους, οργανώνει το πρώτο Trail test-ride.
Μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσετε σε πραγματικές συνθήκες το χωμάτινο παπούτσι που σας ταιριάζει.  Έχουμε επιστρατεύσει τα πιο δημοφιλή μοντέλα του χώρου:
Salomon ΧΤ-wings, Crossmax & Speedcross, La Sportiva Raptor & C-Lite, Saucony Xodus, Mizuno Ascend & Cabrakan και Asics Trabuco.

 

Σας περιμένουμε  την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στον Υμηττό (Κόμβος Καισαριανής στην Κατεχάκη-Αλίμου) από τις 10:00 και μετά.  Θα μας βρείτε 400μ. πιο ψηλά από το χαρακτηριστικό ξύλινο Πυροφυλάκειο Καραμολέγκος (parking 1).  Από εκεί παίρνετε την αριστερή άσφαλτο με τα πόδια ή ανεβαίνετε από το δεξί ρεύμα (ανοδικό) με το αυτοκίνητο, κάνετε αριστερά στο καθοδικό ρεύμα και μας βρίσκετε όπως κατεβαίνετε (parking 2).

Η διαδικασία είναι απλή: μας αφήνετε ταυτότητά και φεύγουμε για το βουνό φορώντας το ζευγάρι-παπουτσιών που θέλουμε να δοκιμάσουμε.  Η διαδρομή της δοκιμής περιλαμβάνει χωματόδρομο, βατό-ίσιο μονoπάτι, μονοπάτι με σαθρό έδαφος και μεγάλη κλίση αλλά και μονοπάτι με φυτευτές πέτρες για τους πιο απαιτητικούς…

 

Μαζί με τους δρομείς που το διοργάνωσαν θα σας περιμένει και η GoSport (www.gosport.gr) για να απαντήσει σε απλές και περίπλοκες ερωτήσεις για τον καθένα σας.  Την ενεργειακή υποστήριξη έχει αναλάβει η Zipvit.  Σας υποσχόμαστε μερικές ώρες με φίλους και γνωστούς, μαζεύοντας εμπειρίες από διαφορετικούς τύπους παπουτσιών, ανταλάσοντας γνώμες με συναδέλφους, ακούγοντας δρομικές συμβουλές τεχνικής και προπονητικής, ενώ φεύγοντας θα σας περιμένει ένα ζεστό ρόφημα και μία ευχή για όμορφα και τρεξιματικά Χριστούγεννα ….

 

Αν αισθάνεστε τυχεροί, τότε βάλτε στο μάτι το ζευγάρι παπουτσιών που σας άρεσε περισσότερο και ποιος ξέρει;  Μπορεί να είστε από τους δρομείς που θα κληρωθούν να το κερδίσουν!

Ο καλύτερος τρόπος που βρήκαμε να γιορτάσουμε την χρονιά που φεύγει και την νέα που έρχεται!
Σας περιμένουμε!

 

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)