Στο δρόμο για το Ναύπλιο.

Αγαπητοί  φίλες και φίλοι συναθλητές γεια σας!

Tο επικοινωνιακό καλεντάρι ξεκίνησε, ο αγώνας αρχίζει, ένας όμορφος δρόμος που ξεκινάει σήμερα και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της 28ης Απριλίου 2013 που θα τερματίσει και ο τελευταίος αθλητής με το γαλήνιο χαμόγελο του τερματισμού στο πρόσωπο. 

Σας καλωσορίζω στο αθλητικό event Three Level Power που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου 2013 στην όμορφη πόλη του Ναυπλίου, μια πόλη που συνδυάζει ιστορία (πρώτη πρωτεύουσα της σύγχρονης Ελλάδας), φυσική ομορφιά, καταπληκτικές κλιματολογικές συνθήκες, υπέροχα αγωνιστικά τερέν μέτριου βαθμού δυσκολίας και είναι πολύ κοντά  στο μεγαλύτερο κομβικό σημείο της χώρας που είναι η Αθήνα (148 χμ  – 1,5 με 2 ώρες με το αυτοκίνητο).

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=OWErIQj9PIk#t=35s

Το μεγαλύτερο όμως πλεονέκτημα της πόλης του Ναυπλίου είναι η δυναμική τοπική αυτοδιοίκηση η οποία με το βλέμμα προς το μέλλον, με το βλέμμα στην νέα  Ελλάδα όχι μόνο στήριξε ομόφωνα την πρόταση της EXECUTIVE SOLUTIONS (παραγωγή αθλητικών event) αλλά την ‘’αγκάλιασε’’ χωρίς χάσιμο χρόνου και με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Θέλω μέσα απ την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κύριο Κωστούρο Δημήτριο και τον υπεύθυνο αθλητικού φορέα κύριο Ευσταθίου Παναγιώτη  για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα μας. 

Όσοι θέλετε περισσότερες πληροφορίες εδώ:

http://www.threelevelpower.com/index.php?option=com_content&view=article&id=107%3A-28-&catid=3%3Anewsflash&Itemid=71&lang=el

Τις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσουν πληροφορίες και οδηγίες που θα σας βοηθήσουν αρκετά στην προετοιμασία σας για την ημέρα του αγώνα και για την διαμονή σας στην φιλόξενη και κοσμοπολίτικη πόλη του Ναυπλίου. Θα προσπαθήσουμε να σας ‘’βάλουμε’’ στον αγώνα νωρίτερα, έτσι διώχνοντας όλα σας τα άγχη (τι τερέν θα έχουμε, τι υψομετρικά, που θα μείνω, που θα φάω, τι κόστος θα έχω………..; ) θα έχει μείνει μόνο η απόλαυση και οι συγκινήσεις του event, κάτι που θα πρέπει να είστε εκεί για να τα βιώσετε.

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Λάμπρος Κωτσιόπουλος

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)