Τρίαθλο στο Ναύπλιο.

Ο δήμος Ναυπλίου και η εταιρεία ”diaplous ssda” διοργανώνουν και  προκηρύσσουν,  με  συνδιοργανωτές την εταιρεία ”CAREFULL” και τον αθλητικό σύλλογο ”ΝΗΡΗΙΔΑ”,    αγώνα τριάθλου ενηλίκων και παιδιών στις 30-31 Μαΐου 2015, οι οποίοι θα λάβουν  χώρα μέσα στην παλιά ιστορική πόλη του Ναυπλίου.

Συγκεκριμένα:

1)    31 ΜΑΙΟΥ 2015

Sprint distance triathlon (750μ κολύμβησης, 20χλμ ποδηλασίας, 5χλμ τρεξίματος)

Εκκίνηση: φάρος-λιμάνι Ναυπλίου

Τερματισμός : φάρος- λιμάνι Ναυπλίου

Διαδρομή: κολύμβηση (τριγωνική διαδρομή ορισμένη με σημαδούρες), ποδηλασία (1 κύκλος 20 χλμ), τρέξιμο (2 κύκλοι 2,5 χλμ)

Ώρα εκκίνησης: 9.00 πμ

2)    Σκυταλοδρομία: ομάδες 2 ή 3 αθλητών

3)    30 ΜΑΙΟΥ 2015        

           Αγώνας τριάθλου για παιδιά – kids distance triathlon

  • Κατηγορία  Α:  4η-6η δημοτικού (50μ κολύμβησης, 1.000μ ποδηλασίας, 200μ τρεξίματος)
  • Κατηγορία Β:  1η γυμνασίου – 3η γυμνασίου  (100μ κολύμβησης, 2.000μ ποδηλασίας, 400μ τρεξίματος)

Εκκίνηση: Ναύπλιο, περιοχή μπανιέρες

Τερματισμός : φάρος-λιμάνι Ναυπλίου

Ώρα εκκίνησης: 11.00 πμ

Απονομές: 1.00 μμ

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ:

1)    Το Σάββατο 30 Μαΐου και ώρα 2.00μμ θα πραγματοποιηθεί αναγνώριση ποδηλατικής διαδρομής για τη προετοιμασία του κυρίως αγώνα.

2)    AEROBIC MARATHON: Το Σάββατο 30 Μαΐου και ώρα 4.00-8.00μμ θα πραγματοποιηθεί μαραθώνιος αεροβικής γυμναστικής από καθηγητές φυσικής αγωγής, με σκοπό την συμμετοχή όλου του πληθυσμού.

3)    PASTA PARTY: Το Σάββατο 30 Μαΐου και ώρα 8.00μμ θα πραγματοποιηθεί γεύμα δωρεάν για όλους του σ συμμετέχοντες από εγχώρια φρέσκα προϊόντα.

4)    DJ PARTY: Τη Κυριακή 31 Μαΐου θα καλυφθεί ο αγώνας μας με μουσική και θα ακολουθήσει party μετά το πέρας του αγώνα.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες και εγγραφές στο www.nafpliotriathlon.gr

logo_triathlon

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)