Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Sprint & SuperSprintTriathlon 2014

Δελτίο Τύπου των διοργανωτών.

Αγώνας του Sprint Triathlon περιλαμβάνει 750m κολύμβηση, 20km ποδηλασία και 5km τρέξιμο. Για το Super Sprint Triathlon, οι αποστάσεις θα είναι 300m κολύμβηση, 10km ποδήλατο και 2,5km τρέξιμο. Οι μικροί μας αθλητές θα αγωνιστούν στις αποστάσεις του Super Sprint Triathlon. Η πρώτη εκκίνηση θα δοθεί στις 9.30 π.μ. στην παραλία Σχινιά, ενώ οι αθλητές όλων των κατηγοριών θα τερματίσουν στο Κωπηλατοδρόμιο 2 ώρες αργότερα.

H συμμετοχή στις διάφορες κατηγορίες θα είναι μεγάλη και ενδιαφέρουσα, καθώς εκτός από τους πρωταθλητές του Τριάθλου (Σουβατζόγλου, Σκουλαρίκης, Δημάκη, Κρομμύδας, Χριστοδουλόπουλος κ.α.), στη μάχη θα ριχτούν και γνωστά ονόματα από το χώρο του αθλητισμού. Ο 8ος Ολυμπιονίκης κολύμβησης, Γιάννης Δρυμωνάκος και η χρυσή Ολυμπιονίκης του βάδην, Αθανασία Τσουμελέκα θα ανεβάσουν σημαντικά τον πήχη του ανταγωνισμού για τους διεκδικητές της πρωτιάς.

Η διοργάνωση είναι επίσημη και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου. Οι διεθνώς πιστοποιημένοι Κριτές του Αγώνα και το ψηφιακό σύστημα χρονομέτρησης E.S.E. θα αναδείξουν τους πανελληνιονίκες και τους νικητές των Age Groups για το 2014.

Ο Αγώνας της 11ης Μαΐου αποτελεί τον πρώτο σταθμό για το μεγάλο Διαγωνισμό της φετινής χρονιάς! Η Pulse100, leader στην πώληση και την επισκευή ποδηλάτων, προσφέρει ένα τριαθλητικό ποδήλατο Cervelo μετά από κλήρωση, σε όσους αθλητές συμμετάσχουν και στις τρεις διοργανώσεις της Transition Sports: (α) Sprint & Super Sprint Triathlon, 11.05.2014 ) Τρίαθλο- Λίμνη Δόξα, 12.07.2014 και (γ) Olympic Triathlon- Σχινιάς, 21.09.2014

H ALCATEL ONETOUCH, Μέγας Χορηγός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Sprint & Super Sprint Triathlon 2014, δραστηριοποιείται στο χώρο των κινητών τηλεφώνων για περισσότερα από 20 χρόνια. Ως ένας από τους δέκα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων στον κόσμο αυτήν τη στιγμή, η ALCATEL ONETOUCH διευκολύνει την πρόσβαση στο φορητό τρόπο ζωής, προσφέροντας εύχρηστες συσκευές γεμάτες χρώμα και εξοπλισμένες με την τεχνολογία που χρειάζονται οι άνθρωποι σε προσιτές τιμές. Πιστεύουμε ότι αυτό που κάνει την τεχνολογία έξυπνη είναι το τί μπορείτε να κάνετε με αυτή, παρά το τί μπορεί αυτή να κάνει.

Η ALCATEL ONETOUCH στηρίζει τον αθλητισμό παίρνοντας μέρος σ’ αυτήν την διοργάνωση και δίνει δώρο μια συσκευή ALCATEL ONETOUCH. Ο νικητής της 11ης Μαϊου θα παραλάβει ένα smartphone IDOL X.

ALCATEL ONETOUCH is a SMART MOVE.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.alcatelonetouch.com

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πλούσια δώρα από τον ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ ALCATELONETOUCH καιαπό τους χορηγούς και υποστηρικτές των Αγώνων μαςNewBalanceArenaPulse100, ZipVitPoweradeAmstelκαι LifeguardHellas, οι οποίοιυποστηρίζουν σημαντικά την προσπάθεια της TransitionSports στην διοργάνωση τριαθλητικών events υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και ασφάλειας.

Σε συνεργασία με επαγγελματία φωτογράφο, η Transition Sports διαθέτει τμήμα των εσόδων από τις πωλήσεις των φωτογραφιών των Αγώνων, στο «Χαμόγελο του Παιδιού» (http://www.transitionsports.gr/el/transition-photos.html).

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.transitionsports.grυπάρχει το Αγωνιστικό Καλεντάρι για το 2014, τα Αποτελέσματα των προηγούμενων Αγώνων, η φόρμα συμμετοχής και όλες οι πληροφορίες σχετικά με την Εταιρεία και τις διοργανώσεις μας. Φέτος ξεκινησε και η δυνατότητα μετάδοσης LiveResultsκατά τη διάρκεια του Αγώνα.

ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ!

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω e-mail στο eleni@transitionsports.gr, και στα τηλέφωνα:

Μωραΐτης Δημήτρης: 6944918914

Παπαΐωάννου Ελένη: 6948728851

Summary
National Triathlon Sprinta championships 2014
Article Name
National Triathlon Sprinta championships 2014
Description
Την Κυριακή 11 Μαΐου 2014, στις εγκαταστάσεις του Moraitis Sports Center και του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου, στο Σχινιά, η Transition Sports και η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, με συνεργάτη και ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ την ALCATEL ONETOUCH, διοργανώνουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Sprint & SuperSprintTriathlon 2014 για τις κατηγορίες Ανδρών - Γυναικών, Νέων, Εφήβων - Νεανίδων, Παίδων - Κορασίδων, Βετεράνων, Παρατριάθλου και Age Groups.
Author

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)