Ear Pro

Τί είναι το Ear Pro;

Το EarPro είναι μια αποτελεσματική λύση κατά του παγιδευμένου νερού και των σχετικών προβλημάτων αυτιών. Το EarPro επικαλύπτει το εξωτερικό κανάλι του αυτιού με ένα εξαιρετικά υδατοαπωθητικό στρώμα και ένα φυσικό αντι-μολυσματικό.

Ο Τζον Χικς έδωσε στο EarPro πέντε αστέρια: «Δεύτερη φορά το έχω μαζί μου σε ένα liveaboard. 36 καταδύσεις σε διάστημα 9 ημερών και καμία από τις συνήθεις δυσφορίες / προβλήματα με τα αυτιά μου. Κάνει αυτό που λέει στο κουτί, υπέροχο προϊόν! “

 

Πως ενεργεί το Ear Pro;

Το κύριο συστατικό του EarPro καλύπτει το κανάλι του αυτιού με ένα εξαιρετικά υδατοαπωθητικό στρώμα, στεγανοποιεί την επένδυση του δέρματος και απορρίπτει νερό από το αυτί. Αυτό περιορίζει την άμεση έκθεση του δέρματος στο νερό και τυχόν μολυσματικούς ή μικροοργανισμούς που περιέχονται στο νερό, βοηθώντας στην πρόληψη λοιμώξεων του αυτιού και του αυτιού του κολυμβητή.

Το αδιάβροχο φράγμα αποτρέπει επίσης την παγίδευση νερού, μειώνοντας τον κίνδυνο ανάπτυξης του Surfer’s Ear. Επιπλέον, το EarPro περιέχει λάδι ρίγανης του οποίου οι φυσικές αντιμικροβιακές ιδιότητες στοχεύουν σε βακτήρια και μύκητες που μπορούν να προκαλέσουν λοιμώξεις του αυτιού.

 

Ποια η διαφορετικότητα του Ear Pro;

Το EarPro χρησιμοποιείται πριν περάσει στο νερό και έρχεται με φυσικές αντι-μολυσματικές ιδιότητες που καλύπτουν το εξωτερικό κανάλι του αυτιού με ένα εξαιρετικά υδατοαπωθητικό στρώμα.

Τα περισσότερα προϊόντα στην αγορά χρησιμοποιούνται αφού βρεθούν στο νερό. Βασίζονται σε αλκοόλ, οξικό οξύ, γλυκερίνη και άλλους ξηραντικούς παράγοντες – εξαιρετικά σκληρές ουσίες για το ευαίσθητο δέρμα του αυτιού που μπορεί να καταστρέψει τα φυσικά βακτήρια και τη χλωρίδα που απαιτείται για υγιή αυτιά.

Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το Ear Pro;

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη χρήση του EarPro και να προστατεύσετε πλήρως τα αυτιά σας, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

  • Ψεκάστε το EarPro και στα δύο αυτιά.

  • Τρίψτε απαλά το τραγικό (εξωτερικό δέρμα) για να βεβαιωθείτε ότι το κανάλι του αυτιού είναι επικαλυμμένο.

  • Αφαιρέστε τυχόν πλεόνασμα υγρού με έναν ιστό.

  • Πλύνετε τα χέρια σας μετά τη χρήση.

  • Μην «βάζετε» τα αυτιά με χαλαρό βαμβάκι.

  • Εφαρμόστε ξανά μετά από 2 ώρες έκθεσης σε νερό.

Το EarPro αφήνει το αυτί σας φυσικά, δεν χρειάζεται να το ξεπλύνετε.

Πότε δεν πρέπει να χρησιμοποιώ το Ear Pro

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το EarPro εάν:

Είστε αλλεργικοί ή υπερευαίσθητοι στο φαρμακευτικά εξευγενισμένο έλαιο παραφίνης ή στο έλαιο ρίγανης.

Έχετε διάτρητο τύμπανο ή λοίμωξη του αυτιού (για παράδειγμα μετά από χειρουργική επέμβαση στο αυτί ή από σωλήνες εξαερισμού).

Έχετε άλλα προβλήματα στο αυτί, όπως πόνο, πρήξιμο ή εκκρίσεις.

Εισαγωγή και Διάθεση στην Ελλάδα

Triathlon Lab

Τιμή : 19,90 (με 24%ΦΠΑ)

Μεταφορικά Κόστη (courier) : 3 ευρώ (εντός αθηνών) – 6 για την υπόλοιπη Ελλάδα – 11 ευρώ για δυσπρόσιτες περιοχές). Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ.

Email : smartsportcoach@hotmail.com

Κινητό : 6937170260

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Ear Pro
Product Name
Ear Pro
Price
Euro 19,90
Product Availability
Available in Stock

About triathlonworld

O Γιάννης Ψαρέλης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από το 1978 ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής τριάθλου από την Ironman και Level 3 προπονητής τριάθλου από την εθνική Ομοσπονδία της Νεας Ζηλανδίας (με το καλύτερο σύστημα διαβίου εκπαίδευσης προπονητών), πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Επίσης, είναι πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4:5 (ASCA Level 4:5). Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες τριάθλου και multistports και σε περισσότερους από 150 αγώνες τρεξίματος εκτός σταδίου. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Διοικητικός Διευθυντής στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Γενικός Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, Διευθυντής Αθλήματος στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 κ.λπ. Έχει επίσης εμπνευστεί και διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού (Sports Excellence). Σπουδές: Χημεία (ΕΚΠΑ), ΜΒΑ (ΟΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση (MSc,Lyon 1), το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία ( από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνMSc). Πρόσφατα, είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης Μεταπτυχιακού πάνω στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και την Προπονητική (ΔΠΘ). Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΔΠΘ με αντικείμενο την εφαρμοσμένη Φυσιολογία στα αθλήματα αντοχής.