Ear Pro

Τί είναι το Ear Pro;

Το EarPro είναι μια αποτελεσματική λύση κατά του παγιδευμένου νερού και των σχετικών προβλημάτων αυτιών. Το EarPro επικαλύπτει το εξωτερικό κανάλι του αυτιού με ένα εξαιρετικά υδατοαπωθητικό στρώμα και ένα φυσικό αντι-μολυσματικό.

Ο Τζον Χικς έδωσε στο EarPro πέντε αστέρια: «Δεύτερη φορά το έχω μαζί μου σε ένα liveaboard. 36 καταδύσεις σε διάστημα 9 ημερών και καμία από τις συνήθεις δυσφορίες / προβλήματα με τα αυτιά μου. Κάνει αυτό που λέει στο κουτί, υπέροχο προϊόν! “

 

Πως ενεργεί το Ear Pro;

Το κύριο συστατικό του EarPro καλύπτει το κανάλι του αυτιού με ένα εξαιρετικά υδατοαπωθητικό στρώμα, στεγανοποιεί την επένδυση του δέρματος και απορρίπτει νερό από το αυτί. Αυτό περιορίζει την άμεση έκθεση του δέρματος στο νερό και τυχόν μολυσματικούς ή μικροοργανισμούς που περιέχονται στο νερό, βοηθώντας στην πρόληψη λοιμώξεων του αυτιού και του αυτιού του κολυμβητή.

Το αδιάβροχο φράγμα αποτρέπει επίσης την παγίδευση νερού, μειώνοντας τον κίνδυνο ανάπτυξης του Surfer’s Ear. Επιπλέον, το EarPro περιέχει λάδι ρίγανης του οποίου οι φυσικές αντιμικροβιακές ιδιότητες στοχεύουν σε βακτήρια και μύκητες που μπορούν να προκαλέσουν λοιμώξεις του αυτιού.

 

Ποια η διαφορετικότητα του Ear Pro;

Το EarPro χρησιμοποιείται πριν περάσει στο νερό και έρχεται με φυσικές αντι-μολυσματικές ιδιότητες που καλύπτουν το εξωτερικό κανάλι του αυτιού με ένα εξαιρετικά υδατοαπωθητικό στρώμα.

Τα περισσότερα προϊόντα στην αγορά χρησιμοποιούνται αφού βρεθούν στο νερό. Βασίζονται σε αλκοόλ, οξικό οξύ, γλυκερίνη και άλλους ξηραντικούς παράγοντες – εξαιρετικά σκληρές ουσίες για το ευαίσθητο δέρμα του αυτιού που μπορεί να καταστρέψει τα φυσικά βακτήρια και τη χλωρίδα που απαιτείται για υγιή αυτιά.

Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το Ear Pro;

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη χρήση του EarPro και να προστατεύσετε πλήρως τα αυτιά σας, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

  • Ψεκάστε το EarPro και στα δύο αυτιά.

  • Τρίψτε απαλά το τραγικό (εξωτερικό δέρμα) για να βεβαιωθείτε ότι το κανάλι του αυτιού είναι επικαλυμμένο.

  • Αφαιρέστε τυχόν πλεόνασμα υγρού με έναν ιστό.

  • Πλύνετε τα χέρια σας μετά τη χρήση.

  • Μην «βάζετε» τα αυτιά με χαλαρό βαμβάκι.

  • Εφαρμόστε ξανά μετά από 2 ώρες έκθεσης σε νερό.

Το EarPro αφήνει το αυτί σας φυσικά, δεν χρειάζεται να το ξεπλύνετε.

Πότε δεν πρέπει να χρησιμοποιώ το Ear Pro

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το EarPro εάν:

Είστε αλλεργικοί ή υπερευαίσθητοι στο φαρμακευτικά εξευγενισμένο έλαιο παραφίνης ή στο έλαιο ρίγανης.

Έχετε διάτρητο τύμπανο ή λοίμωξη του αυτιού (για παράδειγμα μετά από χειρουργική επέμβαση στο αυτί ή από σωλήνες εξαερισμού).

Έχετε άλλα προβλήματα στο αυτί, όπως πόνο, πρήξιμο ή εκκρίσεις.

Εισαγωγή και Διάθεση στην Ελλάδα

Triathlon Lab

Τιμή : 19,90 (με 24%ΦΠΑ)

Μεταφορικά Κόστη (courier) : 3 ευρώ (εντός αθηνών) – 6 για την υπόλοιπη Ελλάδα – 11 ευρώ για δυσπρόσιτες περιοχές). Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ.

Email : smartsportcoach@hotmail.com

Κινητό : 6937170260

ear pro

ear pro

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Ear Pro
Product Name
Ear Pro
Price
Euro 19,90
Product Availability
Available in Stock

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)