Προκήρυξη 1ης Διαθλητικής Συνάντησης Φίλων Τριάθλου

Το αθλητικό Σωματείο «Ολύμπιοι» με την εθελοντική βοήθεια των Φίλων του Τριάθλου (Triathlon Friends) διοργανώνει την 1η Διαθλητική Συνάντηση φίλων Τριάθλου εντός του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου στο Σχινιά Αττικής.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 10.30 π.μ.

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ: 4 χλμ τρέξιμο –20 χλμ ποδήλατο – 4 χλμ τρέξιμο.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Στην είσοδο του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου απέναντι από το χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων.

ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: 120 άτομα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Από την Παρασκευή 6/1/2012 έως την Παρασκευή 20/1/2012 (Οι συμμετοχές μπορεί να κλείσουν νωρίτερα εφόσον συμπληρωθεί το όριο των 120 ατόμων). Οι δηλώσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα*

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 15 ευρώ με κατάθεση του αντιτίμου στον λογαριασμό της ALPHA BANK

με αριθμό IBAN: GR 76 0140 1590 1590 0200 2009 792 

με δικαιούχο: ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΙ

Η συμμετοχή θεωρείται έγκυρη μόνο με την καταβολή του ανωτέρω ποσού στην τράπεζα με υποχρεωτική αναγραφή ονόματος καταθέτη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ:

8.30 π.μ.-9.45 π.μ. παράδοση αριθμών συμμετοχής (Οι αθλητές θα λαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους αφού προσκομίσουν φωτοαντίγραφο πρόσφατης ιατρικής βεβαίωσης για την καλή κατάσταση της υγείας τους-το οποίο θα κρατήσουν οι διοργανωτές- και υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή τους στη διαθλητική συνάντηση με δική τους αποκλειστική ευθύνη.)

10.10 π.μ. κλείσιμο της ζώνης αλλαγών

10.15 π.μ. ενημέρωση συμμετεχόντων

10.30 π.μ. έναρξη διαθλητικής συνάντησης

Θα υπάρχουν αναμνηστικά μετάλλια για όλους τους συμμετέχοντες ενώ θα γίνουν και απονομές με κύπελλα στους τρεις πρώτους στις εξής κατηγορίες: α) γενική ανδρών, β) γενική γυναικών, γ) βετεράνοι (ηλικίες 45+).

Θα υπάρχει τεχνική υποστήριξη για το ποδηλατικό σκέλος, χρονομέτρηση όλων των συμμετεχόντων , ενώ θα παρευρίσκεται γιατρός και ασθενοφόρο καθ΄ολη τη διάρκεια της συνάντησης.

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)