Εξοπλισμός ποδηλασίας FSA.

Δελτίο Τύπου. Όλοι οι συνεργάτες στην FSA είμαστε ενθουσιασμένοι με την παρακάτω είδηση. Η ομάδα Tinkoff Saxo μαζί με την Specialized Racing επέλεξαν την FSA σαν τεχνικό συνεργάτη για τις ομάδες ProTour το 2015. Μετά από εντατικές δοκιμές των περιφερειακών στο δρόμο και στην αεροδυναμική σήραγγα, τα αποτελέσματα ήταν παραπάνω από ικανοποιητικά.

Πιστεύουμε ότι η συνεργασία της FSA με τα ποδήλατα της Specialized είναι ένας πολύ δυνατός συνδυασμός. Να είστε σίγουροι ότι με αυτές τις επιλογές θα προστεθεί επιπλέον δύναμη στο οπλοστάσιο των αναβατών, όπως ο Alberto Contador, ο Peter Sagan και ο Ivan Basso. Ανακοινώνουμε επίσης ότι τα προϊόντα μας θα είναι χορηγός και για την ομάδα Etixx Quickstep για τη σεζόν 2015.

Η ομάδα Etixx Quickstep επίσης επέλεξε να χρησιμοποιήσει τα προϊόντα της FSA και η επιλογή τους έγινε με βάση το χαμηλό βάρος και την αντοχή τους παράλληλα με την κορυφαία αεροδυναμική και την ευκολία συντήρησης.

Όπως δήλωσε  ο διευθυντής της FSA, κος Claudio Mara :ʽʼΕίμαι βέβαιος ότι τα προϊόντα μας θα δώσουν πλεονέκτημα στους αναβάτες που τα χρησιμοποιούν. Παράγουμε όλα τα προϊόντα στο δικό μας εργοστάσιο και δίνει μεγάλη ευελιξία για την ανάπτυξη και την ποιότητα των προϊόντων μας. Έχουμε επίσης μια ισχυρή σχέση συνεργασίας με τους υπεύθυνους των ομάδων και τους κορυφαίους αναβάτες. Είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψουμε πολύ καλά μαζί τους μέσα στο επόμενο έτος.ʼʼ

Για το 2015,η FSA θα προμηθεύει ένα πλήρες φάσμα εξαρτημάτων για κάθε απαίτηση σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Η ομάδα της Tinkoff Saxo και η ομάδα της Etixx Quickstep θα χρησιμοποιήσουν τα ακόλουθα προϊόντα FSA. Δισκοβραχίoνες – Τιμόνια – Λαιμοί – Φρένα – Αλυσίδες

Η χονδρική διάθεση των προιόντων της FSA γίνεται στην Ελλάδα τα τελευταία 6 χρόνια από την εταιρεία “Το Ποδήλατο – TPDistibution.com” στον Άλιμο, με εγγύηση χαμηλότερης τιμής παγκοσμίως!!!
FSA – Xονδρική Διάθεση
ToPodilato.gr – TPDistibution.com
Χαριλάου Τρικούπη 5 – Άλιμος
Στάση μετρό “Ηλιούπολη”
210.9913.510

www.topodilato.gr

tinkoff-saxo-training-1

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)