1ος αγώνας δρόμου υγείας 24.4 χλμ. Αντιπάρου

Τόπος διεξαγωγής: Αντίπαρος Ημερομηνία: 20.05.2012 Ωρα εκκίνησης: 8,30 π.μ. Μέγιστη διάρκεια αγώνα 3,5 ώρες. Τόπος εκκίνησης/τερματισμού: Λιμάνι Αντιπάρου, Παλαιός Μώλος. Απόσταση αγώνα: 24,4 χλμ. Παράλληλα θα διεξαχθεί αγώνας 2 χλμ. για όλους (Fun race) Ώρα εκκίνησης 9,00 π.μ. Συμμετοχή: Ο αγώνας δεν περιορίζεται μόνο για τους αθλητές αλλά και για τους πολίτες που θέλουν να πάρουν μέρος μόνο για την εμπειρία. Η συμμετοχή στον αγώνα θα είναι με ατομική ευθύνη του καθενός. Αθλητές κάτω των 18 ετών συμμετέχουν με ευθύνη των γονέων τους.
Δηλώσεις συμμετοχής: Mέχρι 13 Μαίου 2012. Δηλώσεις θα βρίσκετε στη σελίδα www.antiparosenplo.blogspot.com. Θα τις αποστέλλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: antiparosenplo@gmail.com H με φαξ στο 22840 – 61774 Η στο 22840- 61503 Οι αθλητές απο Πάρο-Αντίπαρο, εώς το πρωί της ημέρας του αγώνα 7:00-8:00 π.μ. Οι αριθμοί συμμετοχής θα δοθούν στην Αφετηρία πριν την έναρξη του αγώνα (07:00–08:00πμ) Διαδρομή: Πρόκειται για μια όμορφη διαδρομή που ξεκινά απο το λιμάνι και διασχίζει το χωριό (1 χλμ), συνεχίζει δίπλα στη θάλασσα εώς τον οικισμό του Αγίου Γεωργίου με θέα το Δεσποτικό και πίσω (επι ασφάλτου). Ώρα προσέλευσης: Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να προσέλθουν ως μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση στην εκκίνηση.
Σταθμοί τροφοδοσίας: Θα υπάρχουν 5 σταθμοί στο 5ο χλμ. στο 8,5 χλμ.στο 12,2 όπου είναι ο Αι Γιώργης και το μέσο της διαδρομής, στο 16ο χλμ. και στο 19,5 χλμ. με νερό, ισοτονικά, μπανάνες και στον τερματισμό νερά. Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα: Ανεπίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν άμεσα κατά τη διάρκεια των τερματισμών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον τερματισμό ενώ τα επίσημα θα δημοσιευθούν στη σελίδα μας μαζί με φωτογραφίες του αγώνα.
΄Επαθλα Κύπελλα θα δωθούν στις 3 πρώτες γυναίκες και άντρες. Μετάλλια και διπλώματα σε όλους. Κύπελλα θα δωθούν στα 3 πρώτα αγόρια και κορίτσια για τα 2χλμ. Πληροφορίες στα τηλέφωνα επικοινωνίας: Παντελάκης Γιάννης 6974870862, Δανιηλίδης Γιώργος 6973853790, Σταθερό 2284061012 Ε-mail επικοινωνίας: antiparosenplo@gmail.com
Πως θα έρθετε: Υπάρχει έκπτωση 30% από και προς Πειραιά με την ναυτιλιακή εταιρεία Blue Star με το πρωινό του Σαββάτου και επιστροφή την Κυριακή με το απογευματινό. Kατόπιν συμπλήρωσης/αποστολής της αίτησης συμμετοχής, επικοινωνήστε μαζί μας για την έκπτωση εισητηρίων. Στο λιμάνι της Πάρου θα υπάρχει εκπρόσωπος μας για να σας οδηγήσει στην Αντίπαρο. Επιλογές ξενοδοχείων: Γίνεται προσπάθεια να καλυφθεί η δωρεάν διαμονή για όλους. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το Σάββατο το βράδυ θα γίνει εκδήλωση στην αίθουσα του Θερινού σινεμά «Ωλίαρος» (Pasta Party).
Θα χαρούμε να σας δούμε.

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)