12 Φεβρουαρίου, Κρυονέρι Πάρνηθας. Πρώτος αγώνας για το νέο alpamayoPRO Trail Project 2012

 

Στο alpamayoPRO, πιστοί στη διαδρομή που έχουμε από καιρό χαράξει μαζί με τους Έλληνες δρομείς, επιχειρούμε για μια ακόμη φορά να βάλουμε τη σφραγίδα μας στη διοργάνωση αγώνων ορεινού τρεξίματος. Ενώνοντας δυνάμεις με την νέα εταιρεία διοργάνωσης αγώνων Trail Project διοργανώνουμε μια νέα σειρά πρωτότυπων αγώνων ορεινού τρεξίματος στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

 

Ο γενικός τίτλος της διοργάνωσης είναι alpamayoPRO Trail Project, θα έχει τη μορφή κυπέλλου. Συμμετέχοντας στους 5 αγώνες της σειράς και μέσω ενός απλού συστήματος βαθμολόγησης ανά κατηγορία, οι τελικοί νικητές θα κερδίσουν σημαντικά δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης.

 

Μέσω του alpamayo PRO Trail Project απευθυνόμαστε σε κάθε δρομέα που θα ήθελε να ζήσει την εμπειρία ενός ορεινού αγώνα με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των διοργανώσεων στις οποίες εμπλέκεται το alpamayoPRO με ασφάλεια, σε ελεγχόμενο περιβάλλον αλλά και σε κάθε έμπειρο αθλητή του ορεινού τρεξίματος που θέλει να κάνει μία δυνατή προπόνηση ενόψει της προετοιμασίας του. Ταυτόχρονα φιλοδοξούμε να δώσουμε σε αρκετό κόσμο την ευκαιρία να γνωρίσει νέα μονοπάτια και διαδρομές, να αγαπήσει το τρέξιμο στη φύση, κινούμενος σε μικρή απόσταση από τον αστικό ιστό.

 

Για το 2012 προγραμματίζουμε τη διοργάνωση 5 αγώνων στα βουνά της Αττικής. Οι δύο στους πρώτους μήνες του νέου έτους και οι επόμενοι το ερχόμενο φθινόπωρο. Το μέγιστο μήκος ανά διαδρομή δε θα ξεπερνάει τα 15 χλμ. ενώ σε κάθε αγώνα θα υπάρχουν 4 κατηγορίες:

 

Νέων Ανδρών έως 30 ετών,

 

Ανδρών από 31 έως 45 ετών,

 

Βετεράνων Ανδρών από 46 ετών και άνω

 

Γυναικών ανεξαρτήτου ηλικίας.

 

Οι προγραμματισμένες ημερομηνίες που πρέπει να σημειώσετε στο αγωνιστικό σας ημερολόγιο είναι οι εξής : 12/02, 25/03, 30/09, 28/10 και 25/11.

 

Η νέα διοργάνωση ξεκινά μέσα από το Κρυονέρι Αττικής με μια πολύ όμορφη διαδρομή που κινείται στα όρια των πρώην βασιλικών κτημάτων στις 12 Φεβρουαρίου και συνεχίζει στις 25 Μαρτίου με ένα πρωτότυπο vertical run της διαδρομής Σκαλάκια στην Πάρνηθα που φιλοδοξούμε να σας μείνει αξέχαστο. Όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τις υπόλοιπες τοποθεσίες των αγώνων, τα τεχνικά χαρακτηριστικά των διαδρομών και τα δώρα των νικητών του Κυπέλλου, θα ανακοινωθούν μέσω διαδικτύου πολύ σύντομα.

 

Φιλικά, με πολύ μεράκι και ενθουσιασμό

 

Η οργανωτική επιτροπή


 

 

 

 

 

 

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)