Αγώνας 4χλμ open water στην Βουλιαγμένη

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 ο Ναυτικός Ομιλος Βουλιαγμένης διοργανώνει τον 9ο αγώνα Open water, απόστασης 4 χλμ. με εκκίνηση και τερματισμό τις εγκαταστάσεις του Ομίλου. Οι τριαθλητές θα μπορέσουν να κολυμπήσουν με την χρήση wetsuit. Θα υπάρξει διαφορετική κατάταξη για τους Τριαθλητές. Είναι απαραίτητο να δηλώνετε ότι θα κολυμπήσετε με την χρήση wetsuit ή να ενημερώσετε και εμάς στο info@triathlonworld.gr.

 

 

 

 

 

Δελτίο Τύπου Διοργανωτών

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ

 

Αφιξη αθλητων στον ΝΟΒ ωρα 10 πμ . Εγγραφες –Τακτοποιηση συνδρομης–Ενημερωση –Ζεσταμα .

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Α )    3500. -4.000 μετρα ( σε σχημα τριγωνου)

Β )    1.000 μετρα ( μπορουν να λαβουν μερος και παιδια απο 14-18 ετων με την εγγραφη συγκαταθεση των γονεων )

Γ )     150 μετρα ( παιδια απο 8-14 ετων με συνοδεια γονεα )

 

ΕΚΚΙΝΗΣΗ—ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ  Απο την γλιστρα του ΝΟΒ ωρα 11

Μετα τον τερματισμο θα επακολουθησει απονομη (βραβευση αθλητων ,τελευταια νεα μαραθων.κολυμβησης ) και φαγητο  για τους αθλητες , στο εντευκτηριο η στην προβλητα

Για την καλύτερη διοργανωση του αγωνα ,παρακαλουνται οι κολυμβητες με την δηλωση συμμετοχης ,να καταθετουν ,γραφοντας το ονομα τους στο δελτιο, το ποσον Ε=20 για τους αθλητες απο 14 ετων και πανω και Ε=10 για τους απο 8-14 ετων

Στην Eurobank   Ν0 <0026.0444.98.02000.57835 > η στην Εθνικη Τραπεζα Νο <682/48000520.. >

Αποστολη καταθετηριων στο φαξ 210 8964022

Σημειωση 1) Υπαρχει δυνατοτητα φιλοξενιας το βραδυ του Σαβ.στον ξενωνα του ΝΟΒ  , μονο για τους αθλητες που ερχονται απο περιοχες εκτος Αττικης .Ενημερωστε μας ομως ως 30/11/2011

Σημειωση 2) Καλοδεχουμενοι στον ΝΟΒ ,ολα τα Σαβ/Κυριακα ,απο 1/11/ οσοι αθλητες θα συμμετασχουν στον αγωνα ,για προπονηση !!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9ος ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ

ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥ

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

4/12/11 ώρα 10.00

             ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ / PARTICIPATION FORM

Ονοματεπώνυμο / Full Name:
Ημ. Γέννησης / Birthday:
Εθνικότητα / Nationality: Αρ.Δελτίου Ταυτότητας Passport Number:
Μέγεθος / size T-shirt
Διεύθυνση / Address:  
Τηλ. / Tel. No: Κιν. Mobile
Εκπαίδευση / Education:
Επάγγελμα / Occupation: Ομάδα / Team:
Δήλωση απόστασης  4500m                    1000m
email  

Δηλώνω υπεύθυνα ότι είμαι υγιής και οτι μπορώ και επιθυμώ να λάβω μέρος στον παραπάνω κολυμβητικό αγώνα. Επίσης ότι, σε περίπτωση αδιαθεσίας μου κατά τη διάρκειά του, λόγω των πιθανών χαμηλών θερμοκρασιών νερού και περιβάλλοντος, ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διοργανωτές. (Το παρόν πρέπει να αποσταλλεί εμπρόθεσμα, αλλά και να παραδωθεί υπογεγραμμένο, πριν την εκκινηση στη γραμματεία!)

Taking under consideration the possible extreme weather conditions and the winter water temperatures, I declare that I am healthy, want and can participate at the above event and raise absolutely no demands from the organizers in case of injury or illness (such as hypothermia etc) due to the race. (This document must be delivered signed to the secretary before the race commences!)

Ημερομηνία / Date:                    Υπογραφή / Signature:

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)