2ος Μητροπολιτικός Αγώνας Τριάθλου : Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης

O 2ος Μητροπολιτικός αγώνας στο Ελληνικό ανήκει πλέον στο παρελθόν. Θα θέλαμε να παρακλάσουν από τους αθλητές & αθλήτριες που συμμετείχαν στον αγώνα να αφιερώσουν 3-4 λεπτά για να συμπληρώσουν το επισυναπτόμενο ερωτηματολόγιο (κάντε κλικ πάνω στο “Tri Questionnaire” για να κατεβάσετε το αρχείο. Το συμπληρώνετε και μας το στέλνετε) και να μας το στείλουν στο : info@triathlonworld.gr

Οσοι δεν συμμετείχαν στον αγώνα θα θέλαμε να παρακαλέσουμε να συμπληρώσουν το πρώτο (γενικό κομμάτι). Πέρα από τις συχνότητες θα κάνουμε και δευτερογενείς αναλύσεις στο SPSS και γι’αυτό έχουμε έχουμε αυτές τις κλίμακες. Ομως ξέχωρα από την ανάλυση στο SPSS θα θέλαμε να έχουμε και τα γενικά σας σχόλια & παρατηρήσεις.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Tri Questionnaire 2012

Ερωτηματολόγιο

Γενικά για το τρίαθλο

 

Ποιά ήταν η αφορμή να ξεκινήσετε τρίαθλο; (Συμπληρώνετε Χ στην απάντηση που σας εκφράζει)

 

Με μύησε ένας φίλος  
Ασχολιόμουν με κάποιο/-α από τα αθλήματα  
Είδα βίντεο από αγώνες  
Αλλο  

 

 

Kάθε πότε προπονείστε; (Συμπληρώνετε Χ στην απάντηση που σας εκφράζει)

 

1 -2 φορές την εβδομάδα
Μόνο τα ΣΒΚ
3-5 φορές την εβδομάδα
6-7 φορές την εβδομάδα

 

 

Πόσες ώρες αφιερώνετε κάθε εβδομάδα στην προπόνησή σας;

(Συμπληρώνετε Χ στην απάντηση που σας εκφράζει)

0-5 ώρες
6-10 ώρες
11-15 ώρες
16-20 ώρες
21-25 ώρες

 

 

Εχετε προπονητή;

 

Ναι
Οχι

 

 

Σε ποιά απόσταση σας αρέσει να αγωνίζεστε;

(Συμπληρώνετε Χ στην απάντηση ή απαντήσεις που σας εκφράζει/-ουν)

Sprint
Classic
Half ironman
Ιronman

 

 

 

Πόσο σημαντικοί είναι οι παρακάτω παράγοντες σε ένα αγώνα Τριάθλου;

(Αξιολογείστε τον καθένα από τους παρακάτω παράγοντες με Χ στο αντίστοιχο τετράγωνο

 

Πάρα πολύ Πολύ Αρκετά Λίγο Καθόλου
Κλειστοί δρόμοι
Υπαρξη ιατρού/ ασθενοφόρου/ ναυαγοσωστών
Ομορφιά διαδρομών
Ευκολία προσέγγισης τουσημείου που θα γίνει ο αγώνας
Αναμνηστικά δώρα στους αθλητές
Υπαρξη Happening

 

 

 

 

Για τον αγώνα της 20/10/12 στο Ελληνικό

 

Από πού μάθατε για τον πρόσφατο αγώνα του Ελληνικού;

(Συμπληρώνετε Χ στην απάντηση που σας εκφράζει)

Αφίσες
Από το facebook
Από το triathlonworld.gr
Από φίλους
Από άλλα site

 

Εάν δεν σας εκφράζει καμία απάντηση σας παρακαλούμε πείτε μας από που;……

 

Πόσο ικανοποιημένος είστε συνολικά από το επίπεδο οργάνωσης του αγώνα στις 20 Οκτωβρίου στο Ελληνικό;

 

Πάρα πολύ
Πολύ
Αρκετά
Λίγο
Καθόλου

 

Πόσο ικανοποιημένος είστε στον καθένα από τους παρακάτω τομείς;

 

Πάρα πολύ Πολύ Αρκετά Λίγο Καθόλου
Χρόνος αναμονής στην γραμματεία
Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
Ασφάλεια στην κολύμβηση
Ασφάλεια στην ποδηλασία
Ασφάλεια στο τρέξιμο
Ατμόσφαιρα στον αγώνα
Συμπεριφορά διοργανωτών

 

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)