1ος Μητροπολιτικός Αγώνας Τριάθλου 2012 : Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

O Δήμος Ελληνικού- Αργυρούπολης στο πλαίσιο των ετήσιων αθλητικών & πολιτιστικών του εκδηλώσεων καθώς και των προσπαθειών του για διατήρηση του πρώην αεροδρομίου της Αθήνας ως χώρου πρασίνου, πολιτισμού και ψυχαγωγίας διοργανώνει ένα διήμερο αθλητικών εκδηλώσεων μεταξύ των οποίων και Λαικό Αγώνα Τριάθλου το Σάββατο 9 Ιουνίου 2012. H αθλητική εκδήλωση πραγματοποιείται με στόχο την ενίσχυση του Συλλόγου “Συμπράττω”  (σύλλογος υποστήριξης ΑμεΑ δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης)  και “Πίστη” (σύλλογος γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις) που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα επιβίωσης (μεταξύ των οποίων και έξωση από τους χώρους που φιλοξενούνται). Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην πλαζ του Ελληνικού καθώς και στο Μητροπολιτικό πάρκο Ελληνικού.

Ο αγώνας πραγματοποιείται με την ευγενική και πολύ διακριτική υποστήριξη της Transition και του ίδιου του Δημήτρη Μωραίτη ο οποίος προσφέρει εξοπλισμό και τεχνογνωσία ώστε να μην υπάρχουν έξοδα στον αγώνα και όλα τα συμβολικά entry fee να μείνουν στους 2 συλλόγους. Χωρίς την υποστήριξη του κ. Μωραίτη ο αγώνας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί και κυρίως δεν θα μπορούσαμε να συγκεντρώσουμε όλα τα entry fee για τους 2 ΜΚΟ.

Καλούμε όλους τους τριαθλητές να δώσουν το παρόν σε αυτή την εκδήλωση. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργυρούπολης επιλέγοντας τον σύλλογο που επιθυμείτε να ενισχύσετε.

Μπορείτε να συμμετέχετε είτε στο ατομικό είτε στην σκυταλοδρομία.

Το περιοδικό TriathlonWorld συμπαραστέκεται σε όλες τις προσπάθειες του Δημάρχου Ελληνικού τόσο για την ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία της περιοχής όσο και την αντίσταση του στις προσπάθειες πώλησης του Μητροπολιτικού Πάρκου του Ελληνικού. Οπως πάντα στηρίζουμε διακριτικά – εάν και όλοι οι συνεργάτες μας καταβάλλουν πολύ σημαντική εργασία -κάθε προσπάθεια για ανάπτυξη του αθλήματός μας πόσο μάλλον προσπάθειες με κοινωνική διάσταση.

Καλούμε όλους όσους μπορούν να μας βοηθήσουν στην διοργάνωση του αγώνα είτε συμμετέχοντας ως αθλητές είτε προσφέροντας τι υπηρεσίες τους ως εθελοντές. Ελπίζουμε ότι και άλλες εταιρείες θα ακολουθήσουν το εξαιρετικό παράδειγμα της Transistion.

Τέλος καλούμε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου να δώσουν το διακριτικό παρόν  σε αυτές τις εκδηλώσεις πολιτισμού και ανθρωπιάς καθώς και να ενισχύσουν οικονομικά τους δύο συλλόγους.

Παραθέτουμε την προκήρυξη του λαικού αγώνα του Δήμου Ελληνικού όπου οι διοργανωτές επιφυλάσσονται για τυχόν τροποιήσεις.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ –ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

¨ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ¨

 

1ος ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΡΙΑΘΛΟΥ 2012

 

 

Τοποθεσία.

  • Παραλία Ελληνικού (δίπλα στον Ναυτικό Όμιλο Ιππόκαμπος) & Μητροπολιτικό πάρκο Ελληνικού

 

Αποστάσεις.

  • 750μ κολύμπι  (Τριγωνική διαδρομή – 2 στροφές των 375 μέτρων)
  • 20χλμ. ποδήλατο (4 στροφές των 5,3 χιλιομέτρων)
  • 5χλμ. τρέξιμο (2 στροφές των 2,2 χλμ + το τρέξιμο για την Τ1)

 

 

Κατηγορίες.

1)ΑΤΟΜΙΚΟ ανδρών-γυναικών 1994 -1983, 1984-1973,1972-1963,1962-1953,1952- και άνω

2)ΟΜΑΔΙΚΟ(ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ MIΚΤΗ)

 

Επίσημο πρόγραμμα  αγώνων

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012(ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ)

10:00 – 22:00 : Γραφείο Ενημέρωσης (Race Info)

19:00 – 20:00 : Τεχνική Σύσκεψη Αγώνων (Race Briefing)

 

Σάββατο 09 Ιουνίου 2012

10:00 : Εκκίνηση Αγώνα (Μαζική εκκίνηση)

10:55 – 11:05 : Αναμενόμενη ώρα τερματισμού πρώτου αθλητή

12:00 : Λήξη αγώνα

12:15 : Επίσημη τελετή απονομών

 

Χρήσιμες πληροφορίες

7:30 : Άνοιγμα Ζώνης Αλλαγών + Μαρκάρισμα

8:30 : Χώρος προθέρμανσης τρεξίματος και ποδηλασίας ανοιχτός στους αθλητές

9:30 : Κλείσιμο ζώνης Αλλαγών

9:30 : Χώρος προθέρμανσης κολύμβηση ανοιχτός στους αθλητές

9: 50 : Τέλος προθέρμανσης

10:00 : Εκκίνηση αγώνα

10:30 : Κλείσιμο διαδρομής κολύμβησης

11:30 : Κλείσιμο διαδρομής ποδηλασίας

 

Παράβολο συμμετοχής

Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 15 ευρώ.  Όλο το πόσο από τα παράβολα συμμετοχής θα δοθούν στους συλλόγους, ¨ΠΙΣΤΗ¨ σύλλογος γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις  & ¨ΣΥΜΠΡΑΤΩ¨ σύλλογος υποστήριξης ΑμεΑ δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης

 

Απρόβλεπτα θέματα: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα αποφασίζει επί τόπου η αγωνοδίκης επιτροπή. Η επιτροπή έχει το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος, των ημερομηνιών των αγώνων, καθώς επίσης και των τεχνικών όρων της προκήρυξης.

 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 06/06/2012 ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΓ/ΛΗΣ.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ.

 

Πληροφορίες στα site: www.triathlonworld.gr & www.aodaarg.gr  

Τηλ. Επικοινωνίας:210 9600639- 210 9624042

Email:info@triathlonworld.graod.argyroupoli@gmail.com