Magnathlon

Στις 7 Οκτωβρίου 2012 και υπό την αιγίδα του  Δήμου Βόλου το κατάστημα  BikeMe.gr-Cervelo  η εταιρία ΕΨΑ και ο Λευτέρης Παρασκευάς,διοργανώνουν  αγώνα τριάθλου φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Ο σκοπός του αγώνα ειναι να ενισχυθεί το ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες κατασκευάζοντας ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5χ5 το οποίο θα εκμεταλεύεται εμπορικά για να μπορεί να έχει έσοδα.

Όλα τα έσοδα του αγώνα τα οποία θα προέλθουν από το αντίτιμο για την συμμετοχή των αθλητών, τις χορηγίες εταιριών και ιδιωτών,πωλήσεις αναμνηστικών ειδών απο το ίδρυμα και οποιοδήποτε άλλο τρόπο θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την κατασκευή του γηπέδου.

Xορηγοί σε αυτή την προσπάθεια είναι

 

WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνιακός Παροχος Αγώνα

ΕΨΑ Εταιρία παραγωγής αναψυκτικών

ZIPVIT Ενεργειακά Προιόντα

BikeMe.grCervelo

 

Χορηγός Επικοινωνίας

MBIKE : Μηνιαίο Περιοδικό Ποδηλάτου

 

Περιγραφή Αγώνα

Ο αγώνας  θα είναι κατηγορίας Sprint δηλαδή οι αποστάσεις θα είναι:

  • κολύμβηση 750μ
  • ποδήλατο    20χιλ.
  • Τρέξιμο      5χιλ.

Το άθλημα της κολύμβησης θα γίνει στις Αλυκές του Βόλου, στη συνέχεια η διαδρομή του ποδηλάτου η οποία θα φτάσει μέχρι την παραλία του Βόλου η οποία θα είναι κλειστή στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων με την συνεργασία της αστυνομίας. Στην συνέχεια το τρέξιμο θα γίνει στο πεζοδρομημένο τμήμα και στην προβλήτα  της παραλίας του Βόλου.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site www.magnathlon.com

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)