Φοράμε συνεχώς μάσκα

Παρακολουθούμε τις συστάσεις των ειδικών, τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές, τους νόμους του κράτους και προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα.

Αυτό απαιτεί υπομονή από όλους μας και κυρίως προσαρμοστικότητα. Ότι κάνουμε πλέον απαιτεί περισσότερη οργανωτική προσπάθεια και προετοιμασία.

Ότι κάνουμε γίνεται πιο σύνθετο αλλά είναι μονόδρομος να τηρούμε τις συστάσεις.

Ολοι εκτός των αθλητών φορούν συνεχώς μάσκα τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.

Οι αθλητές φορούν μάσκα πριν και μετά την προπόνηση και κατά τη διάρκεια των διατάσεων.

Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε έτοιμο το βίντεο με σύντομες αλλά ολοκληρωμένες συστάσεις για τους προπονητές, αθλητές και το διοικητικό προσωπικό τριαθλητικών ομάδων.

Για να κάνετε προπόνηση μαζί μας επικοινωνήστε με email στο : smartsportcoach@hotmail.com

web-sites

www.triathlonworld.gr

www.triathlon.gr

www.triathloncoach.gr

Γιάννης Μιχαήλ Ψαρέλης Προπονητής Τριάθλου

Triathlon Coach

Summary
Article Name
Φοράμε μάσκα
Author
Description
Παρακολουθούμε τις συστάσεις των ειδικών, τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές, τους νόμους του κράτους συνεχώς και προσαρμοζόμαστε συνεχώς στα νέα δεδομένα. Αυτό απαιτεί υπομονή από όλους μας και κυρίως προσαρμοστικότητα. Ότι κάνουμε πλέον απαιτεί περισσότερη οργανωτική προσπάθεια και προετοιμασία. Ότι κάνουμε γίνεται πιο σύνθετο αλλά είναι μονόδρομος να τηρούμε τις συστάσεις. Ολοι εκτός των αθλητών φορούν συνεχώς μάσκα τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους. Οι αθλητές φορούν μάσκα πριν και μετά την προπόνηση και κατά τη διάρκεια των διατάσεων. Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε έτοιμο το βίντεο με σύντομες αλλά ολοκληρωμένες συστάσεις για τους προπονητές, αθλητές και το διοικητικό προσωπικό τριαθλητικών ομάδων