B2Run Athens

B2Run Athens

Με μεγάλη χαρά κι ενθουσιασμό, η EY ZHN Greece ανακοινώνει τη διεξαγωγή του μεγαλύτερου Corporate Running Party της χρονιάς, B2Run Aθens, που θα διεξαχθεί στο εντυπωσιακό Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών Σπύρος Λούης (ΟΑΚΑ) στις 2 Ιουνίου 2022!

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό αγώνα δρόμου σχεδιασμένο αποκλειστικά για εταιρίες! Ξεκινώντας το 2008 στη Γερμανία κι έχοντας εξαπλωθεί ταχύτατα σε περισσότερες από 45 διαφορετικές πόλεις της Ευρώπης, μετρά πλέον πάνω από 230.000 συμμετέχοντες. Στην Ελλάδα, η ΕΥ ΖΗΝ Greece για ακόμη μια φορά σχεδιάζει το πιο διασκεδαστικό Corporate Running Party με μία εμβληματική εκκίνηση στις 19:00 την Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022, μέσα από το Ολυμπιακό Στάδιο! Η διαδρομή των 5km συνεχίζει μέσα από τα σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα, όπως το Αδριάνειο Υδραγωγείο, ενώ καταλήγει σε μια βραδιά διασκέδασης με ζωντανή μουσική, φαγητό, ομαδικά δρώμενα, βραβεύσεις και πάνω από όλα…πολύ κέφι!

Μια γιορτή ευεξίας για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο! Μια ευκαιρία για κάθε εταιρία να καλλιεργήσει δεσμούς μεταξύ των υπαλλήλων και των τμημάτων της μέσα από τη δημιουργία της δικής της ομάδας, να αναπτύξει το δίκτυό της και να συναντηθεί με επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της ελληνικής αγοράς. Στόχος δεν είναι η νίκη αλλά η συμμετοχή, η ομαδικότητα, η αλληλοϋποστήριξη και ο αλληλοσεβασμός, αξίες με ιδιαίτερη βαρύτητα στο σύγχρονο και απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον.

Aπό τον ασκούμενο μέχρι το Διευθύνοντα Σύμβουλο, στο B2Run Aθens είναι όλοι ευπρόσδεκτοι! Ποια θα είναι η πιο «wellness» εταιρία με την πολυπληθέστερη ομάδα; Ποια θα έχει τους ταχύτερους συμμετέχοντες; Ποια θα είναι η πιο δημιουργική έχοντας τα πιο ευφάνταστα μπλουζάκια;

Περιμένουμε όλους τους συμμετέχοντες στο ΟΑΚΑ στις 2.6.2022 να διασκεδάσουμε μαζί και να αποδείξουμε ότι η εργασία μπορεί να γίνει ΠΑΡΤΥ!

Οι εγγραφές ανοίγουν σήμερα! Για δηλώσεις ομάδων και περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο info@b2run.gr.

B2Run Athens

B2Run Athens

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)