2ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου, Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Δήμος Χαλανδρίου προκηρύσσει τον «2ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου» 10χλμ, 4χλμ και μικρότερη διαδρομή για παιδιά.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

2ου ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 2012

Ο Δήμος Χαλανδρίου

με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Οργανισμού

«Ευριπίδης»

διοργανώνει στην πόλη μας

τον «2Ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου»

Ο Αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012
ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Αφετηρία – Τερματισμός: Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου που θα διεξαχθεί σε μικτή διαδρομή, δημοσίας οδού και τμημάτων της παραρεμάτιας ζώνης.
ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

10χλμ. Ανδρών – Γυναικών

4χλμ. Ανδρών – Γυναικών (έτος γέννησης από 1997)

2χλμ. πανπαίδων – πανκορασίδων (έτος γέννησης 1998-2006)
ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

Η χρονομέτρηση του αγώνα θα γίνει από ειδικό συνεργείο και θα δοθεί χρόνος για κάθε αθλητή.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

9.00    10χλμ. Ανδρών – Γυναικών

10.30   4χλμ. Ανδρών – Γυναικών

11.00   2χλμ. Πανπαίδων – Πανκορασίδων

Οι απονομές στους νικητές-τριες θα πραγματοποιηθούν μετά το τέλος όλων των αγωνισμάτων.
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαλανδρίου.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει την ειδική φόρμα συμμετοχής και έχουν αποδεχτεί τους όρους της (βλ. συνημ. δήλωση συμμετοχής).

Απαγορεύεται η δήλωση πάνω από ένα δρόμο.

Δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δηλώσεις συμμετοχής στο fax 2132023925 ή στο email: agonasrematiashalandriou@halandri.gr έως την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012 μέχρι τις 14.00.

Περισσότερες πληροφορίες από το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Χαλανδρίου στα τηλέφωνα 213 2023906 – 926 και από το γραφείο Αντιδημάρχου Οικονομικών κας Αγαπητού 213 2023827.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

10χλμ. Ανδρών – Γυναικών

Γενική κατάταξη.

Ανδρών: 1) 18-29 ετών, 2) 30 – 39ετών, 3) 40 – 49 ετών, 4) 50 -59 ετών, 5) 60-69 ετών, 7) 70 ετών και άνω

Γυναικών: 1) 18-29 ετών, 2) 30 – 39ετών, 3) 40 – 49 ετών, 4) 50 ετών και άνω

4χλμ. Ανδρών – Γυναικών
Γενική κατάταξη.

2χλμ. Πανπαίδων – Πανκορασίδων

Γενική κατάταξη.

ΠΙΝΑΚΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ – ΣΗΜΑΝΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Πινακίδια χιλιομετρικών αποστάσεων θα υπάρχουν ανά τρία χιλιόμετρα.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ- ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Η διοργάνωση έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε τροποποίηση του κανονισμού ή και της διαδρομής του αγώνα όταν και αν αυτό κριθεί απαραίτητο και πάντα για την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Κάθε αλλαγή θα γίνεται γνωστή και θα ανακοινώνεται στους αθλητές από τις σχετικές με τον αγώνα ιστοσελίδες.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Θα υπάρχει κάλυψη από γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενοφόρο.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟ.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ

θα υπάρχουν αρκετοί σταθμοί ανεφοδιασμού όπου θα παρέχονται από εθελοντές σε όλους τους αθλητές (-τριες) διάφορα είδη όπως νερό και ισοτονικά ποτά. Πιθανές θέσεις για τους σταθμούς ανεφοδιασμού θα είναι ανά τρία χιλιόμετρα.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχουν σταθμοί ελέγχου σε κομβικά σημεία της διαδρομής. Όλοι οι αθλητές/ τριες οφείλουν να ακολουθήσουν τη σηματοδοτούμενη διαδρομή και να φέρουν το νούμερο του αγώνα σε εμφανή σημείο στο σώμα τους. Απαγορεύεται κάθε παρεκτροπή, παράκαμψη και συντόμευση της διαδρομής από αθλητές και αθλήτριες της διοργάνωσης. Μια τέτοια ενέργεια θα έχει σαν αποτέλεσμα την ακύρωσή του/της.

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ

Όλοι οι αγωνιζόμενοι που συμμετέχουν στον αγώνα, καθώς και τα στελέχη της διοργάνωσης οφείλουν να διατηρούν τους χώρους και το φυσικό περιβάλλον καθαρό. Από τη διοργάνωση προβλέπονται σακούλες και καλάθια απορριμμάτων σε όλους τους σταθμούς ανεφοδιασμού και ελέγχου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Θα υπάρχει αποκλειστική κάλυψη του αγώνα από εξειδικευμένο συνεργείο φωτογράφων.
ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΘΛΗΤΩΝ

Ο κάθε αθλητής οφείλει να φέρει το νούμερο του αγώνα της διοργάνωσης σε διακριτή εμφανή θέση στο μπροστινό μέρος της ενδυμασίας με την οποία θα αγωνιστεί.
ΚΥΠΕΛΛΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΑ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ

Στους πρώτους νικητές θα δοθούν κύπελλα και μετάλλια. Αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια θα πάρουν όλοι όσοι τερματίσουν τον αγώνα.
ΠΑΡΑΛΑΒΗ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Η παραλαβή του υλικού των αθλητών (νούμερο, μετρητές κλπ) θα παραδίδονται από τη Δευτέρα 17/9 έως και την Παρασκευή 21-9 (09.00-19.00) από το Κεντρικό Δημαρχείο (Αγίου Γεωργίου 30 & Αριστείδου). Επίσης το Σάββατο 22/9 (09.00-19.00) από την Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου. Κατ΄εξαίρεση θα παραδίδονται και λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα σε όσους διαμένουν μακριά και δεν μπόρεσαν για κάποιο λόγο να προσέλθουν τις προηγούμενες μέρες.

Ο εξοπλισμός θα επιστρέφεται στη γραμματεία του αγώνα αμέσως μετά τον τερματισμό.

 Δήλωση Συμμετοχής

ΕΠΩΝΥΜΟ ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………

ΟΝΟΜΑ ……………………………………………………ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ…………………………………………………………………………

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ…………………………………………………………………………………………………………………….

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ………………………………………………………………………………………….. ΤΑΧ. ΚΩΔ………………………………..

ΠΟΛΗ ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

ΤΗΛ …………………………………………………………..ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ……………………………………………………………

Fax ……………………………………………………………..Email………………………………………………………………………………………….

ΣΥΛΛΟΓΟΣ………………………………………………………………………………………………………ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

ΣΧΟΛΕΙΟ (για τους μαθητές που θα τρέξουν τα 4 χλμ) ……….………………………………………………………………..

ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΓΩΝΑ                                           10χλμ                4χλμ

ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ        ΝΑΙ                  ΟΧΙ

ΦΥΛΟ:     ΑΝΤΡΑΣ                        ΓΥΝΑΙΚΑ

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟ.

 

 

……………………………./………………../………………../2012

ΤΟΠΟΣ               ΗΜΕΡΑ           ΜΗΝΑΣ                                        ΥΠΟΓΡΑΦΗ[1]

Παρακαλούμε να αποστείλετε την παρούσα Δήλωση Συμμετοχής στο Fax 2132023925 ή στο email: agonasrematiashalandriou@halandri.gr μέχρι την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 14.00.

Περισσότερες πληροφορίες από το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Χαλανδρίου στα τηλέφωνα 2132023906 και -926 και από το γραφείο Αντιδημάρχου Οικονομικών 2132023827

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Συμμετέχω εθελοντικά στον Αγώνα και βρίσκομαι σε καλή φυσική κατάσταση.
  • Γνωρίζω ότι ο Αγώνας είναι δραστηριότητα που μπορεί δυνητικά να με εκθέσει σε κίνδυνο.
  • Φέρω την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για οποιονδήποτε τραυματισμό ή ατύχημα μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή μου στον Αγώνα ή κατά την παραμονή μου στους χώρου που θα διεξαχθεί.

Τα έσοδα του φετινού αγώνα θα διατεθούν στα Κέντρα «ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» «ΜΕΡΙΜΝΑ» «ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ». Μπορείτε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που μπορείτε να κάνετε τη  δωρεά σας στο τηλέφωνο 213 2023827 και 213 2023926.[1] Με την υπογραφή μου αποδέχομαι τους όρους συμμετοχής

Αν ο συμμετέχων είναι κάτω των 18 ετών πρέπει να υπογραφεί και από τον κηδεμόνα

Αν η δήλωση κατατεθεί ηλεκτρονικά θεωρείται ενυπόγραφη

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)