ZV3 Recovery Drink Rapide

H πρωτεινική ανάπλαση είναι εξαιρετικά σημαντική για να μπορούμε να έχουμε εντυπωσιακή πρόοδο στα αθλήματα αντοχής. Για να το επιτύχουμε αυτό απαιτείται να μην έχουμε αρνητικό ισοζύγιο αζώτου κάτι που είναι εφικτό μόνο εάν λαμβάνομε 1,5 -2 γραμμάρια πρωτείνης ανά κιλό βάρους.  Με δεδομένο ότι η μέγιστη απορρόφηση πρωτείνης είναι τα 30 γραμμάρια πρωτείνης καθίσταται φανερό ότι χρειάζεται να έχουμε 5 πρωτεινούχα γεύματα την ημέρα. Το πιο σημαντικό γεύμα πρωτείνης είναι αυτό αμέσως μετά την προπόνηση. Αυτή την ανάγκη καλύπτει το ZV3 Recovery Drink της ZipVit.Το Recovery Drink Rapide είναι ένα εμπλουτισμένο με Colostrum, γρήγορο στην πέψη ρόφημα αποκατάστασης, ειδικά σχεδιασμένο για γρήγορη μετά την άσκηση αποκατάσταση.

Η ιδιόκτητη πρωτεϊνούχα και αμινοξεούχα φόρμουλα στο ZV3 παρέχει ποιοτική θρέψη όταν το σώμα σας την έχει ανάγκη περισσότερο, επιτρέποντάς σας να μειώσετε την κούραση των μυών και τη γρήγορη επανατροφοδότηση, επιδιόρθωση και αποκατάσταση από την άσκηση.

Το ZV3 θα σας βοηθήσει να ‘προπονηθείτε σκληρότερα, αναρρώσετε γρηγορότερα και αποδώσετε καλύτερα’ από ότι είχατε ποτέ σκεφτεί ότι θα μπορούσατε!

Για ακόμη πιο γρήγορη πέψη προσθέστε το στο νερό, μπορεί επίσης να αναμιχθεί με παστεριωμένο γάλα.

Τι περιέχει το Recovery Drink Rapide; Γρήγορες όσον αφορά την πέψη πρωτεΐνες και εύκολοι στην πέψη υδατάνθρακες έχουν επιλεχθεί ειδικά για γρήγορη προσφορά θρέψης αμέσως μετά την προπόνηση.

Αυτά περιέχουν το ‘Protekt’, ένα κλινικά αποδεδειγμένο εμπλουτισμένο μίγμα από colostrum, πρωτεΐνες ορού γάλακτος, αμινοξέα και βιταμίνες, το οποίο μειώνει τη ζημιά των μυών και το σπάσιμο κατά τη διάρκεια άσκησης.

Η λύση είναι η εμπλουτισμένη πρωτεϊνούχα φόρμουλα της ZIPVIT SPORT, που παρέχει όλα τα αμινοξέα που χρειάζονται για την τροφοδότηση του ανοσοποιητικού συστήματος, τη μείωση των μολύνσεων και την αποκατάσταση της ζημιάς των μυών.

Έχει προστεθεί επίσης Β – Αλανίνη, καθώς αυτό το από τη φύση ερχόμενο αμινοξύ χρησιμοποιείται από τον οργανισμό για να παράγει την καρνοσίνη, το πιο αποτελεσματικό διάλυμα οξέως των μυών. Το συμπλήρωμα Β – Αλανίνη μπορεί να αυξήσει την απόδοση στα σπριντ περισσότερο από 15% και μόνο 2 καθημερινές μερίδες του ZV3 παρέχουν αρκετό για να βελτιώσουν εγγυημένα την παραγωγή λακτικού οξέως.

Γιατί είναι σημαντικό να λαμβάνετε το Recovery Drink Rapide μετά την προπόνηση; Το Recovery Drink Rapide είναι μια ολοκληρωμένη και μοναδική φόρμουλα που καλύπτει εντελώς τις θρεπτικές ανάγκες στην ‘πρώτη φάση’ αποκατάστασης – αμέσως μετά την άσκηση.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την προπόνηση είναι απαραίτητο το σώμα γρήγορα να επανατροφοδοτηθεί και να αποκατασταθεί. Το Recovery Drink Rapide περιέχει όλη την ποιοτική θρέψη που χρειάζεται για να κρατήσει το ανοσοποιητικό σύστημα σε αποτελεσματική λειτουργία, να επανατροφοδοτήσει και να αποκαταστήσει μύες που έχουν υποστεί ζημιά και να μεγιστοποιήσει τα οφέλη της απόδοσης.

Πώς μπορεί το Recovery Drink Rapide να με βοηθήσει να πετύχω τα σκορ μου; Η προηγμένη θρέψη στο ZV3 συναντά ακριβώς τις απαιτήσεις του σώματος για αποκατάσταση και προσαρμογή, με αποτέλεσμα τη γρηγορότερη επανατροφοδότηση και την καλύτερη υγεία, χωρίς ‘βαριά πόδια’.

Αυτά τα οφέλη επιτρέπουν στην ποιοτική προπόνηση να είναι αποδοτική πιο συχνά, με κάθε τομέα να παρέχει μεγάλα ενισχυμένης απόδοσης σκορ. Για γρήγορη αποκατάσταση αναμιγνύετε με νερό και λάβετε 1 μερίδα αμέσως μετά από κανονική προπόνηση και λάβετε 2 μερίδες μετά από πολύ σκληρή προπόνηση ή αγώνα.

Το ZV3 Recovery Drink Rapide της Zipvit σχεδιάστηκε σαν το απόλυτο ρόφημα αποκατάστασης για αθλητές με αντοχή, επιταχύνοντας την αποκατάσταση των μυών και μεγιστοποιώντας τις νίκες σε απόδοση.

Εκτεταμένες δοκιμές πεδίου από την ομάδα ελέγχου Cervelo έδειξαν ότι το Recovery Drink Rapide δεν απογοήτεψε. Όλη η ομάδα Cervelo ανακάλυψε ότι χρησιμοποιώντας το Recovery Drink Rapide είχαν γρηγορότερη αποκατάσταση και λιγότερες δυσκαμψίες και πόνους μυών.

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της χρήσης μιας γκάμας αποδεδειγμένων συστατικών όπως colostrum, υδρόλυση ορών γάλακτος και της μοναδικής ιδιαίτερης γρήγορης στην πέψη φόρμουλα υδατανθράκων της Zipvit.

Τιμή: € 21,99 (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 13%)Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Επίσημος αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο είναι  η εταιρεία ΑθανασόπουλοA.E.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας : κ. Αλέξης Αθανασόπουλος

Τηλ: 210 7700832 – 210 7779575

 

E-mail:   info@athospharm.gr

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)