ZV2 Energy Drink Extreme

Το ZV2 Energy Drink Extreme, το απόλυτο ρόφημα ενυδάτωσης για τη βελτίωση της απόδοσης κατά τη διάρκεια της άσκησης σε πολύ ζέστη και σκληρούς αγώνες αντοχής.

Το Energy Drink Extreme χρησιμοποιεί μια υψηλής δύναμης φόρμουλα ηλεκτρολυτών στα ακριβή ποσοστά, που χάνονται με τον ιδρώτα, βοηθώντας την αποφυγή κραμπών σε καυτές συνθήκες.

Τι περιέχει το ZV2 Energy Drink Extreme; Το ZV2 περιέχει ένα μίγμα ιδιαίτερα γρήγορων για πέψη υδατανθράκων για να βοηθά το σώμα στην απορρόφηση νερού πιο αποτελεσματικά.

Αυτό συνδυάζεται με μια υψηλής δύναμης φόρμουλα ηλεκτρολυτών που περιέχει νάτριο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, ιώδιο και άλλους βασικούς ηλεκτρολύτες. Αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας εμπεριέχονται ειδικά για να βελτιώσουν την απόδοση σε συνθήκες ζέστης.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το ZV2 Energy Drink Extreme; Το ZV2 χρησιμοποιεί μια προηγμένη φόρμα αξιοποιώντας τις τελευταίες έρευνες στην ενυδάτωση.

Έχει μια υψηλότερη συγκέντρωση σε ηλεκτρολύτες σε σχέση με τα περισσότερα ροφήματα ενέργειας, ακόμα και σε σύγκριση με το ZV1 Energy Drink Elite της Zipvit!

Αυτό αυξάνει την αποτελεσματικότητα της απορρόφησης υγρών για καλύτερη ενυδάτωση ακόμη και στις πιο προκλητικές συνθήκες. Αυτό επίσης κάνει το ZV2 ιδιαίτερα εύκολο για το στομάχι χωρίς να προκαλεί στομαχικές διαταραχές ή φούσκωμα.

Πώς βελτιώνεται η απόδοση σε πολύ ζέστη; Η ενισχυμένη απορρόφηση υγρών που παρέχεται από το ZV2 βοηθά τη διατήρηση της αποτελεσματικής κυκλοφορίας και δροσιάς, ενώ τα BCAAs βελτιώνουν επιπλέον την απόδοση σε ζέστη. Χρησιμοποιώντας το ZV2 στον καύσωνα μπορείτε να αποδώσετε σκληρότερα για περισσότερο.

Εξαρχής το ρόφημα ενέργειας και ηλεκτρολυτών ZV2 της Zipvit, εύκολα συνάντησε τις απαιτήσεις αντοχής των αθλητών για παράδοση ενέργειας και υποκατάσταση ηλεκτρολυτών.

Η ομάδα ελέγχου αναβατών Cervelo ήταν σε ομόφωνη συμφωνία ότι το ZV2 Energy Drink Elites είχε καλή γεύση και τους έδινε περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Αυτό επετεύχθη χρησιμοποιώντας την μοναδική ιδιαίτερα γρήγορη στην πέψη φόρμουλα υδατανθράκων της Zipvit.

Αυτή χρησιμοποιεί ένα μοναδικό συνδυασμό σακχάρων και ιδιαίτερου βαθμού μαλτοδεξτρίνη της Zipvit για να αυξήσει την προσφορά ενέργειας χωρίς στομαχικές διαταραχές.

Οι έρευνες της Zipvit όσον αφορά τις απώλειες μετάλλων με τον ανθρώπινο ιδρώτα είχαν σαν αποτέλεσμα μια μοναδική φόρμουλα που υποκαθιστά τους ηλεκτρολύτες στα ακριβά ποσοστά, στα οποία χάνονται με τον ιδρώτα.

Επίσημος αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο είναι  η εταιρεία Αθανασόπουλος κ ΣΙΑ Ο.Ε.

Για παραγγελίες μέσω Ιντερνετ επισκεφθείτε το PharmShop (www.pharmshop.gr)

Υπεύθυνος Επικοινωνίας : κ. Αλέξης Αθανασόπουλος

Τηλ: 210 7700832 – 210 7779575

E-mail:   info@athospharm.gr

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)