Μητροπολιτικό Τρίαθλο : Δωροεπιταγές για Zip Vit

Το PharmShop.gr (www.pharmshop.gr) θα προσφέρει δωροεπιταγές 80 ευρώ  με προιόντα ZipVit στους νικητές των κατηγοριών. Στην κατηγορία αντρών υπάρχουν 5 ηλικιακές κατηγορίες ενώ στην κατηγορία γυναικών θα υπάρχει μία κατηγορία λόγω της μικρής συμμετοχής γυναικών.

Στον αγώνα το PharmShop.gr θα φροντίσει για την σωστή μας ενυδάτωση με διαλύματα υδατανθράκων με χαμηλή ωσμωτικότητα ώστε να μπορέσουμε να έχουμε γρήγορη αναπλήρωση υγρών και να μην έχουμε δυσάρστες εκπλήξεις με φούσκωμα του στομαχιού. Τα προιόντα zipvit είναι από τα ελάχιστα προιόντα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά που είναι υποτονικά.

Απο τα προιόντα της Zip Vit συστήνουμε το ΖV2 Energy Drink Extreme που έχει σχεδιαστεί για υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος, όμοιες με αυτές που επικρατούν στην Ελλάδα το καλοκαίρι.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προιόντα Zip Vit επικοινωνείτε με την εταιρεία PharmShop στα παρακάτω τηλέφωνα :

Τηλ: 210 7700832 – 210 7779575

E-mail: info@pharmshop.gr

About triathlonworld

O Γιάννης Ψαρέλης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από το 1978 ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής τριάθλου από την Ironman και Level 3 προπονητής τριάθλου από την εθνική Ομοσπονδία της Νεας Ζηλανδίας (με το καλύτερο σύστημα διαβίου εκπαίδευσης προπονητών), πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Επίσης, είναι πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4:5 (ASCA Level 4:5). Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες τριάθλου και multistports και σε περισσότερους από 150 αγώνες τρεξίματος εκτός σταδίου. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Διοικητικός Διευθυντής στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Γενικός Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, Διευθυντής Αθλήματος στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 κ.λπ. Έχει επίσης εμπνευστεί και διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού (Sports Excellence). Σπουδές: Χημεία (ΕΚΠΑ), ΜΒΑ (ΟΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση (MSc,Lyon 1), το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία ( από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνMSc). Πρόσφατα, είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης Μεταπτυχιακού πάνω στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και την Προπονητική (ΔΠΘ). Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΔΠΘ με αντικείμενο την εφαρμοσμένη Φυσιολογία στα αθλήματα αντοχής.