Vision Drink System

Ενα από τα κυριότερα θέματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Τριαθλητές είναι αυτό της σωστής υδροδότησης κατά την διάρκεια του αγώνα.

Απαιτείται να πίνουμε μεγάλες ποσότητες υγρών (νερού και ισοτονικού διαλύματος) όμως δίχως να χάνουμε πολύ χρόνο και χωρίς να χαλούμε την αεροδυναμική μας θέση όταν ποδηλατούμε. Ετσι όλο και περισσότερες εταιρείες δημιουργούν συστήματα υδροδότησης όπου ο αθλητής δεν είναι υποχρεωμένος να εγκαταλείψει την αεροδυναμική του θέση με τα χέρια στις αεροδυναμικές προεκτάσεις (αερόμπαρες).

To σύστημα υδροδότησης ( Drink System ) της Vision αποτελεί μία έξυπνη λύση για την υδροδότηση μας στα ποδήλατα ατομικής χρονομέτρησης καθώς και στα ποδήλατα τριάθλου.  Εχει κατασκευαστεί ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί σε ένα μεγάλο εύρος αεροδυναμικών προεκτάσεων (aero bars). Μπορεί να χωρέσει κοντά στο ένα λίτρο υγρού και έχει δύο διαφορετικές δεξαμενές ώστε να μπορεί να έχει ταυτόχρονα  ο αθλητής νερό και ισοτονικό διάλυμα. Οπως μπορείτε να παρατηρήσετε στις φωτογραφίες έχει δύο διαφορετικά σωληνάκια με διαφορετικό χρώμα στο στόμιο ώστε να μπορεί εύκολα ο αθλητής να διακρίνει από πίνει νερό και από που ισοτονικό διάλυμα και γενικότερα να μην μπερδεύεται πίνοντας διαφορετικό υγρό από αυτό που θέλει.

Επίσης το σύστημα προσφέρει γρήγορη αναπλήρωση κατά την διάρκεια της προπόνησης ή του αγώνα.

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)