Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής

H δημιουργός της Πανελλήνιας Σχολής Ναυαγοσωστικής Βάνια Βήχου ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το Τρίαθλο στις αρχές της δεκαετίας τους 1990. Πέρα από την συμμετοχή της ως αθλήτρια στους αγώνες Τριάθλου πάντοτε στηρίζει τους αγώνες Τριάθλου και κυρίως όλες τις εκδηλώσεις. Την Κυριακή θα είναι στην Ανάβυσσο μαζί με τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού για να ποσθέσουν αίσθημα ασφάλειας στους κολυμβητές και τριαθλητές.

Η Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ  ιδρύθηκε το 1994 και είναι η πρώτη Αναγνωρισμένη Σχολή Ναυαγοσωστικής   στην Ελλάδα με υποδομή που προσφέρει τη δυνατότητα στους συνεργάτες καθώς και στους μαθητές της για μέγιστη αξιοποίηση του πεδίου της Ναυαγοσωστικής. Η ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ μέσα στα 18 χρόνια λειτουργίας της  οδηγεί τις εξελίξεις στο χώρο της Ναυαγοσωστικής με 5500 Ναυαγοσώστες – Μέλη και 50 Εκπαιδευτές. Η Ομάδα Διάσωσης και οι απόφοιτοι της Σχολής έχουν βραβευτεί από Δήμους και υπεύθυνους Ξενοδοχειακών Συγκροτημάτων – Water Park για τις σωτήριες επεμβάσεις τους. Τομείς Δραστηριότητας:

  • Εκπαίδευση και Πιστοποίηση Ναυαγοσώστη – Επόπτη Ασφαλείας
  • Οργάνωση – Επάνδρωση Κολυμβητικών Δεξαμενών και Λουτρικών Εγκαταστάσεων
  • Παροχή Ναυαγοσωστικού Εξοπλισμού

 

Β.ΒΗΧΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ

ΑΚΤΗ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ 70

ΖΕΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ , 18536

ΤΗΛ: 210 4283096  ,  210 4284763

ΦΑΞ: 210 4284736

EMAIL: info@pashna.gr , www.pashna.gr

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)