Triathlon Training Clinic 2013

Triathlon Training Clinic 2013

Your best racing year begins in Anima!

H αγωνιστική χρονιά του τριάθλου ξεκινάει στα τέλη Απριλίου. Το ηλεκτρονικό περιοδικό TriathlonWorld σε συνεργασία με την εταιρεία Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ Market Blink διοργανώνουν το πρώτο προπονητικό clinic Τριάθλου που διοργανώνεται στην Ελλάδα την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 από τις 9:00 το πρωί έως τις 18:00 στον αθλητικό πολυχώρο Anima στην Σαρωνίδα.

Μία Κυριακή με τους καλύτερους προπονητές των αθλημάτων αντοχής, αθλητίατρους, προπονητές, φυσικοθεραπευτές κ.λπ. θα σας δώσει πληθώρα θεωρητικών και πρακτικών απαντήσεων στα πιο σημαντικά ζητήματα του τριαθλητικού παζλ.

Μία Κυριακή γεμάτη κολύμβηση, ποδηλασία, τρέξιμο, trx, …

Μία Κυριακή είναι αρκετή για να σας δώσει τις απαραίτητες γνώσεις και αυτοπεποίθηση για να κατεβείτε χωρίς άγχος στους αγώνες Τριάθλου του 2013.

 

Μία Κυριακή με πολλά happening σε ένα αθλητικό πολυχώρο, ιδανικό για όλη την οικογένεια.

H ημερίδα τελεί κάτω από την Αιγίδα του Δήμο Σαρωνικού.

 

Παράβολο και προϋποθέσεις συμμετοχής

 

 

Entry Fee

Εως Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 – 25 ευρώ

Από 21έως 30 Μαρτίου 2013 – 30 Ευρώ

Την ημέρα του σεμιναρίου το entry fee θα είναι 35 ευρώ

 

Τρόπος Πληρωμής

Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση χρημάτων στον εξής Τραπεζικό Λογαριασμό, όπου ως αιτιολογία κατάθεσης πρέπει να αναφέρεται “Συμμετοχή σε Σεμινάριο” και το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα.

 

Τράπεζα Πειραιώς: 5063 058448 869

IBAN: GR90 0172 0630 0050 6305 8448 869

Η αίτηση συμμετοχής αποστέλλεται μέσω e-mail στο

 

O κάθε συμμετέχων εκτός από την συμμετοχή στο σεμινάριο και τα workshop θα λάβει :

 • Catering – Coffee & Lunch Break
 • Folder της εκδήλωσης
 •  Σε ηλεκτρονική μορφή  τις παρουασιάσεις

 

 

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΕΠΩΝΥΜΟ-.

ΟΝΟΜΑ-.

ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ -.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ -.

ΤΗΛ -.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Οσοι επιθυμούν να συμμετέχουν πρέπει να αποστείλουν την συμμετοχή τους στο εξής email:filalithi@marketblink.gr  ή στο info@triathlonworld.gr

 

 

 

 Απρόβλεπτα θέματα

Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα αποφασίζει η οργανωτική επιτροπή της Ημερίδας. Η επιτροπή έχει το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος.

 

 

Ομιλίες (Με αλφαβητική σειρά)

 • Γέμελος N. (Ομοσπονδιακός Προπόνητής Κολύμβησης) – Open Water Swimming Training
 • Γκοτζιάς Σ. (Πρωταθλητής Τριάθλου)– Προπονητικές ιδιαιτερότητες ενός αγώνα Σπριντ (non drafting)
 • Κολομβότσου Ν. (Διαιτολόγος, PHd) – Διατροφικές ανάγκες των Τριαθλητών
 • Δρ.Kουλουβάρης Π. (Ιατρός Ορθοπαιδικός – Χειρούργος)–  Α. Τραυματισμοί στο Τρίαθλο  & Β. Εργογενή Βοηθήματα: Μύθοι & Πραγματικότητα.
 • Κουράκος Β. (Φυσικοθεραπευτής, BG Fit Instructor) – Α. Bike Fitting  & Β. Taping
 • Κυριακόπουλος Κυριάκος (Ιατρός) – Α. Μέθοδοι αποκατάστασης & Β. Βελονισμός ως μέθοδος αποκατάστασης
 • Λιόση Κ.  (Παγκόσμια Πρωταθλητρια & Αργυρό μετάλλιο σε ΟΑ)– Mental training
 • Παπαγιάννης Γ. Ιδρυτής Pulse 100 – Α. Επιλογή αθλητικού παπουτσιού τρεξίματος  Β. Πελματογράφημα
 • Περσάκη Μ. (Pilates expert) Pilates για αθλητές υψηλού επιπέδου
 • Τράγκας Α. (TRX expert & προπονητής τρεξίματος/ Στίβου) –Α. Προπόνηση για αγώνες 5 & 10χλμ Β. Ενδυνάμωση με TRX για Τριαθλητές (Παρουσίαση Ασκήσεων : Χρήστος Μαραβέλας & Μαρία Ψαρέλη
 • Ψαρέλης Γ. (Συντακτική ομάδα TriathlonWorld/ Triathlon Mag/ Cycling World/ Road Running & προπονητική ομάδα Athens Triathlon Team & Smart Sport) – Olympic Distance & Sprint Key sessions.
 • Serinth – Breath Strong Perform Better
 • ...Θα υπάρξουν ορισμένες ακόμα προσθήκες ομιλητών πάνω στην προπονητική και την διατροφή.

Συντονιστής : Ψαρέλη Μαρία & Ψαρέλης Γιάννης

 

 

Πρόγραμμα Ημερίδας -Draft

8:00 -9:30 – Εγγραφή στην γραμματεία της ημερίδας & Πρωινό

9:30 –  Πρώτο μέρος

13:00- 13:30 – Διάλειμμα για φαγητό

13:30 – 15:30 – Δεύτερο μέρος

16:00 – 18:00 -Πρακτικά workshop πάνω στην κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο, TRX

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)