Πρόγραμμα Αγώνων Τριάθλου (κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο) και αθλημάτων αντοχής της Transition Sports

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2017 Transition Sports by pharmacy295

Με την έναρξη της αθλητικής μας χρονιάς ‘προ των πυλών’, η Transition Sports ενημερώνει τους φίλους των multisports για το φετινό της αγωνιστικό πρόγραμμα:

 

1.   9/4 Sprint Tρίαθλο (κολύμβηση – ποδηλασία και τρέξιμο) στον Σχινιά

2.   10/6 Full Moon Aquathlon  (κολύμβηση και τρέξιμο) στον Σχινιά και παιδικός αγώνας

3.   8/7 Τρίαθλο  (κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο) στη Λίμνη Δόξα

4.   1/10 Marathon Bay Crossing στον Σχινιά και παιδικός αγώνας

5.   21-22/10 Crazy Tri-Weekend στον Σχινιά

 

Οι εγγραφές για τους 4 πρώτους παραπάνω αγώνες είναι ήδη ανοιχτές!

Μπες εδώ και δήλωσε συμμετοχή: http://www.transitionsports.gr/index.php?lang=el

 

 

Με την ‘παρουσία’ μας στον πολυαγαπημένο Σχινιά να μετράει πλέον 35 ολόκληρα χρόνια και τη δραστηριοποίησή μας στη διοργάνωση multisports να κλείνει φέτος τα 10 επιτυχημένα χρόνια, γιορτάζουμε!!!

 

Γιορτάζουμε μια δεκαετία συναρπαστικών αγώνων, που διοργανώσαμε κάθε φορά με αγάπη για τον αθλητισμό στη φύση, με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στην όλο και μεγαλύτερη αθλητική μας οικογένεια, με έμφαση στην ασφάλεια της κάθε συνάντησης, και πάντα ταγμένοι στο να προσφέρουμε τις πιο μοναδικές εμπειρίες και συγκινήσεις σε όσους μας τιμούν με τη συμμετοχή τους!

 

Και επειδή οι μεγάλες συγκινήσεις γίνονται ακόμα μεγαλύτερες όταν… πάνε πακέτο, δημιουργήσαμε το…

σοTransitionsports Series 2017:

9/4 Sprint Triathlon

10/6 Full Moon Aquathlon

1/10 Marathon Bay Crossing

@Schinias

 

Η συμμετοχή στο ‘πακέτο’ αυτό των τριών παραπάνω αγώνων (από τους πέντε συνολικά που διοργανώνουμε φέτος), θα χαρίσει ένα σούπερ σούπερ δώρο στον τυχερό ή τυχερή της μεγάλης μας κλήρωσης, που θα γίνει ενόψει της επετειακής μας αυτής χρονιάς με το κλείσιμό της!

Κάνετε λοιπόν τώρα την εγγραφή σας στους 3 αυτούς αγώνες μαζί και μπείτε στην κλήρωση που μπορεί να σας χαρίσει την πιο απίστευτη έκπληξη!!!

*η κλήρωση θα περιλαμβάνει συμμετοχές μόνο σε ατομικά αγωνίσματα

Μείνετε συντονισμένοι για τα επόμενα νέα μας!

About triathlonworld

O Γιάννης Ψαρέλης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από το 1978 ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής τριάθλου από την Ironman και Level 3 προπονητής τριάθλου από την εθνική Ομοσπονδία της Νεας Ζηλανδίας (με το καλύτερο σύστημα διαβίου εκπαίδευσης προπονητών), πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Επίσης, είναι πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4:5 (ASCA Level 4:5). Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες τριάθλου και multistports και σε περισσότερους από 150 αγώνες τρεξίματος εκτός σταδίου. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Διοικητικός Διευθυντής στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Γενικός Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, Διευθυντής Αθλήματος στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 κ.λπ. Έχει επίσης εμπνευστεί και διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού (Sports Excellence). Σπουδές: Χημεία (ΕΚΠΑ), ΜΒΑ (ΟΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση (MSc,Lyon 1), το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία ( από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνMSc). Πρόσφατα, είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης Μεταπτυχιακού πάνω στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και την Προπονητική (ΔΠΘ). Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΔΠΘ με αντικείμενο την εφαρμοσμένη Φυσιολογία στα αθλήματα αντοχής.