Αγώνες Τριάθλου :Transition Sports “Crazy Tri weekend” Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Αγώνες Τριάθλου 2017

Δελτίο Τύπου

Το υποδηλώνει κι ο τίτλος του: το Σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου θα ενθουσιάσει όλους τους ‘τρελαμένους’ με το Τρίαθλο!

Κι αυτό γιατί, εκτός απ’τον αγώνα της Κυριακής, το Σάββατο στις 21 του μήνα θα ξεκινήσουμε στις 11π.μ. στις εγκαταστάσεις του Moraitis Beach τα διάφορα παράπλευρα events που σας έχουμε υποσχεθεί. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

11:00 π.μ.: ‘Swim Clinic’ by Οkeanos Sport Center:
Ανοιχτό για όλους και για όλα τα επίπεδα, είτε είναι ο πρώτος σας αγώνας, είτε έχετε ήδη αγωνιστική εμπειρία. Kαθοδήγηση, tips και πολύτιμες συμβουλές για το κολυμβητικό κομμάτι του αγώνα που θα ακολουθήσει την Κυριακή.

Από τις 12:00 το μεσημέρι και μετά:

– Η Τόνια Μαχαίρα, πολυνίκης πρώην υπερ-κολυμβήτρια και νυν Διατροφολόγος-Διαιτολόγος με εξειδίκευση στην αθλητική διατροφή, θα μιλήσει με θέμα ‘’Eat Real Food!’’.

– Ο υπεύθυνος της GU & First Endurance Σπύρος Θεοδώρου θα μιλήσει για τα αθλητικά συμπληρώματα.

– Η Μαρία Ψυχουντάκη, Ψυχολόγος/Αθλητική Ψυχολόγος – Αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, θα μιλήσει με θέμα «Από το χόμπυ στο κυνήγι της νίκης. Είναι αυτό που θέλω;»

– Ο Δρ. Κωνσταντίνος Μπάρδης, Εργοφυσιολόγος & Αθλητικός Διατροφολόγος, καθώς και επιστημονικός υπεύθυνος της Νutrilab, θα μιλήσει για τα οφέλη της εργομετρικής αξιολόγησης σε Τριαθλητές ενόψει του αγώνα τους της επόμενης ημέρας.�
Σημειώστε επίσης ότι το Σάββατο οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν την τσάντα αθλητή στη γραμματεία του αγώνα, που θα λειτουργήσει στον χώρο από τις 12π.μ. έως τις 6μ.μ.

Κυριακή 22-10-2017⬇️ Race Day

Σπριντ, ολυμπιακή απόσταση και Πανελλήνιο πρωτάθλημα (οι ώρες θα ανακοινωθούν σύντομα)

Fast & flat!!!!

Ατομική ή ομαδική συμμετοχή (μορφή σκυτάλης όπου το κάθε μέλος της ομάδας “εκτελεί” από ένα άθλημα)
Τρεις νέες κατηγορίες βράβευσης για το 2017!


Στο ατομικό σπριντ η κατηγορία ROOKIE (πρώτο μου τρίαθλο) και στην ομαδική σπριντ ή ολυμπιακή απόσταση Family (οικογενειακό) και Business and Pleasure (εταιρικό)

  • Ημερομηνία:Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
  • Τοποθεσία:Σχινιάς

Η εκκίνηση του αγώνα, και για τις δύο αποστάσεις, θα δοθεί μεταξύ 8:00 και 9:00 το πρωί της Κυριακής, 22 Οκτωβρίου. Όσον αφορά στη διαδρομή: – Tο κολυμβητικό σκέλος θα εκτελεστεί μπροστά από το Μoraitis Βeach.

  • Tο ποδηλατικό κομμάτι θα γίνει μέσα στο κωπηλατοδρόμιο και στην Λεωφόρο Σχινιά.

  • Tο τρέξιμο θα γίνει στο κωπηλατοδρόμιο.

  • Το ποδήλατο και το τρέξιμο θα είναι σε φλατ έδαφος.

Το Σάββατο οι αθλητές θα μπορούν να έρθουν να παραλάβουν την τσάντα αθλητή, να κάνουν προπόνηση, όπως και να δουν τις διαδρομές, ενώ διάφορα παράπλευρα events θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Μoraitis Βeach. Προσεχώς θα σας ενημερώσουμε τόσο για αυτά τα events που σας ετοιμάζουμε, όσο και για τα δώρα που εμείς και οι χορηγοί μας επιφυλάσσουμε στους συμμετέχοντες!

About triathlonworld

O Γιάννης Ψαρέλης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από το 1978 ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής τριάθλου από την Ironman και Level 3 προπονητής τριάθλου από την εθνική Ομοσπονδία της Νεας Ζηλανδίας (με το καλύτερο σύστημα διαβίου εκπαίδευσης προπονητών), πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Επίσης, είναι πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4:5 (ASCA Level 4:5). Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες τριάθλου και multistports και σε περισσότερους από 150 αγώνες τρεξίματος εκτός σταδίου. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Διοικητικός Διευθυντής στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Γενικός Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, Διευθυντής Αθλήματος στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 κ.λπ. Έχει επίσης εμπνευστεί και διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού (Sports Excellence). Σπουδές: Χημεία (ΕΚΠΑ), ΜΒΑ (ΟΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση (MSc,Lyon 1), το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία ( από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνMSc). Πρόσφατα, είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης Μεταπτυχιακού πάνω στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και την Προπονητική (ΔΠΘ). Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΔΠΘ με αντικείμενο την εφαρμοσμένη Φυσιολογία στα αθλήματα αντοχής.