Αγώνες Τριάθλου :Transition Sports “Crazy Tri weekend” Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Αγώνες Τριάθλου 2017

Δελτίο Τύπου

Το υποδηλώνει κι ο τίτλος του: το Σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου θα ενθουσιάσει όλους τους ‘τρελαμένους’ με το Τρίαθλο!

Κι αυτό γιατί, εκτός απ’τον αγώνα της Κυριακής, το Σάββατο στις 21 του μήνα θα ξεκινήσουμε στις 11π.μ. στις εγκαταστάσεις του Moraitis Beach τα διάφορα παράπλευρα events που σας έχουμε υποσχεθεί. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

11:00 π.μ.: ‘Swim Clinic’ by Οkeanos Sport Center:
Ανοιχτό για όλους και για όλα τα επίπεδα, είτε είναι ο πρώτος σας αγώνας, είτε έχετε ήδη αγωνιστική εμπειρία. Kαθοδήγηση, tips και πολύτιμες συμβουλές για το κολυμβητικό κομμάτι του αγώνα που θα ακολουθήσει την Κυριακή.

Από τις 12:00 το μεσημέρι και μετά:

– Η Τόνια Μαχαίρα, πολυνίκης πρώην υπερ-κολυμβήτρια και νυν Διατροφολόγος-Διαιτολόγος με εξειδίκευση στην αθλητική διατροφή, θα μιλήσει με θέμα ‘’Eat Real Food!’’.

– Ο υπεύθυνος της GU & First Endurance Σπύρος Θεοδώρου θα μιλήσει για τα αθλητικά συμπληρώματα.

– Η Μαρία Ψυχουντάκη, Ψυχολόγος/Αθλητική Ψυχολόγος – Αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, θα μιλήσει με θέμα «Από το χόμπυ στο κυνήγι της νίκης. Είναι αυτό που θέλω;»

– Ο Δρ. Κωνσταντίνος Μπάρδης, Εργοφυσιολόγος & Αθλητικός Διατροφολόγος, καθώς και επιστημονικός υπεύθυνος της Νutrilab, θα μιλήσει για τα οφέλη της εργομετρικής αξιολόγησης σε Τριαθλητές ενόψει του αγώνα τους της επόμενης ημέρας.�
Σημειώστε επίσης ότι το Σάββατο οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν την τσάντα αθλητή στη γραμματεία του αγώνα, που θα λειτουργήσει στον χώρο από τις 12π.μ. έως τις 6μ.μ.

Κυριακή 22-10-2017⬇️ Race Day

Σπριντ, ολυμπιακή απόσταση και Πανελλήνιο πρωτάθλημα (οι ώρες θα ανακοινωθούν σύντομα)

Fast & flat!!!!

Ατομική ή ομαδική συμμετοχή (μορφή σκυτάλης όπου το κάθε μέλος της ομάδας “εκτελεί” από ένα άθλημα)
Τρεις νέες κατηγορίες βράβευσης για το 2017!


Στο ατομικό σπριντ η κατηγορία ROOKIE (πρώτο μου τρίαθλο) και στην ομαδική σπριντ ή ολυμπιακή απόσταση Family (οικογενειακό) και Business and Pleasure (εταιρικό)

  • Ημερομηνία:Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
  • Τοποθεσία:Σχινιάς

Η εκκίνηση του αγώνα, και για τις δύο αποστάσεις, θα δοθεί μεταξύ 8:00 και 9:00 το πρωί της Κυριακής, 22 Οκτωβρίου. Όσον αφορά στη διαδρομή: – Tο κολυμβητικό σκέλος θα εκτελεστεί μπροστά από το Μoraitis Βeach.

  • Tο ποδηλατικό κομμάτι θα γίνει μέσα στο κωπηλατοδρόμιο και στην Λεωφόρο Σχινιά.

  • Tο τρέξιμο θα γίνει στο κωπηλατοδρόμιο.

  • Το ποδήλατο και το τρέξιμο θα είναι σε φλατ έδαφος.

Το Σάββατο οι αθλητές θα μπορούν να έρθουν να παραλάβουν την τσάντα αθλητή, να κάνουν προπόνηση, όπως και να δουν τις διαδρομές, ενώ διάφορα παράπλευρα events θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Μoraitis Βeach. Προσεχώς θα σας ενημερώσουμε τόσο για αυτά τα events που σας ετοιμάζουμε, όσο και για τα δώρα που εμείς και οι χορηγοί μας επιφυλάσσουμε στους συμμετέχοντες!

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)