O ΓΕΡΜΑΝΟΣ στηρίζει την κορυφαία διοργάνωση off road τριάθλου, XTERRA Greece Championship 2019 – Στις 20 & 21 Απριλίου, στην πλαζ Βουλιαγμένης

18 Απριλίου 2019

Την κορυφαία διοργάνωση off road τριάθλου, XTERRA Greece Championship, στηρίζει, ως strategic partner, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Η καρδιά του τριάθλου και η καρδιά της τεχνολογίας φέτος χτυπάνε μαζί στο 7ο XTERRA Greece Championship, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Απριλίου στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ στηρίζει την προσπάθεια αθλητών και μη, να υιοθετήσουν έναν πιο υγιή τρόπο ζωής και να αθλούνται με τη βοήθεια κορυφαίων προϊόντων τεχνολογίας, όπως smartwatches, smartbands, action cameras & sports accessories, κάνοντας τη ζωή τους καλύτερη.

 

Στο πλαίσιο του διήμερου event στην πλαζ της Βουλιαγμένης, που θα ξεκινήσει το Σάββατο 20 Απριλίου με αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια και θα κορυφωθεί την Κυριακή 21 Απριλίου με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών από όλο τον κόσμο στην κολύμβηση, την ορεινή ποδηλασία και το ορεινό τρέξιμο, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια συναρπαστική τριαθλητική εμπειρία.

 

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο XTERRA Greece Championship, το κοινό θα μπορεί, μέσα από βιωματικές δράσεις, να έρθει σε επαφή με την τεχνολογία και έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής. Στο G FITNESS AND WELLBEING HUB, εξειδικευμένοι instructors θα μυήσουν τους επισκέπτες σε ασκήσεις yoga, pilates, yogilates και θα παρουσιάσουν σεμινάρια διατροφής, tech & fitness, αλλά και life coaching. Παράλληλα, στο G TECH SHOWROOM, οι επισκέπτες θα μπορούν να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν προηγμένα προϊόντα τεχνολογίας, όπως smartwatches, smartbands, action cameras, scooters & sports accessories, ενώ οι Tech Experts, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, θα προσφέρουν υποστήριξη για τη σωστή χρήση των προϊόντων. Επιπλέον, αποκλειστικές προσφορές και διαγωνισμοί περιμένουν όσους επισκεφτούν τα περίπτερα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

 

Στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ οι καταναλωτές θα βρουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας που καταγράφουν τις αθλητικές τους επιδόσεις, τους βοηθούν στην προπόνηση, μετρούν τους καρδιακούς παλμούς και παρακολουθούν την φυσική τους κατάσταση. Έτσι μπορούν να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους και να το συνδυάσουν με το αγαπημένο τους σπορ.

 

XTERRA Greece Championship

 

Το XTERRA Greece Championship είναι ένα από τα σπουδαιότερα διεθνή off road τριαθλητικά events. Οι αγώνες XTERRA διεξάγονται σήμερα σε περισσότερες από 25 χώρες παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων 12 στην Ευρώπη. Όλες οι διοργανώσεις δίνουν την δυνατότητα στους αθλητές με τις καλύτερες επιδόσεις, να προκριθούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XTERRA που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Μάουι της Χαβάης. Το κολύμπι αποτελεί το 10% του συνολικού χρόνου του αγώνα, το ποδήλατο βουνού το 65%, και το τρέξιμο το 25%. Στους αγώνες XTERRA εκτός από μεμονωμένους αθλητές μπορούν να αγωνιστούν και ομάδες σκυταλοδρομίας αποτελούμενες από 2-3 αθλητές. Περισσότερα στο http://www.xterragreece.com

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)