Προκήρυξη Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τριάθλου Ανδρών – Γυναικών – Βετεράνων & U23

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ TΡΙΑΘΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ- ΑΝΔΡΩΝ U23 – ΝΕΩΝ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ  U23-ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

ΑΘΗΝΑ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

         Η Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου, σύμφωνα με  τις διατάξεις της Γενικής Προκήρυξης Αγώνων 2017 και των κανονισμών, προκηρύσσει Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου Ανδρών – Γυναικών- Ανδρών U23 – Γυναικών U23 – Βετεράνων για το έτος 2017, με τους παρακάτω όρους:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΤΕΛΕΣΗΣ:

Χρόνος Τέλεσης Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Τόπος Τέλεσης Αγώνων:  Παραλία Σχοινιά περιοχή Μωραΐτη – Κωπηλατοδρόμιο

     Γενικός Αλυτάρχης Ε.Ο.Μο.Π : Τρομπούκης Βελισσάριος

       Κατηγορίες

  1. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, (γεν. από 1999 και μεγαλύτεροι)

  2. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών U23 – Γυναικών U23 (γεν. 1999 έως 1994)

  3. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Ανδρών – Γυναικών 40+ετών (γεν. 1977 και μεγαλύτεροι)

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ – ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

1500μ Κολύμβηση – 40 χλμ Ποδηλασία – 10 χλμ Τρέξιμο (Δεν επιτρέπεται το   Drafing)

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

        Στα παραπάνω πρωταθλήματα Δικαιούνται  συμμετοχής αθλητές όλων των Σωματείων – μελών της ΕΟΜΟΠ, όπως ορίζει το καταστατικό της, δηλαδή των Σωματείων που έχουν υποβάλλει δήλωση συμμετοχής βάσει της γενικής προκήρυξης της Ε.Ο.Μο.Π .

 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι συμμετοχές πρέπει να έχουν αποσταλεί  εγγράφως, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην Γενική Προκήρυξη 2017 στην Γραμματεία της Ε.Ο.ΜΟ.Π. μέχρι τις 16/10/2017 στο email: info@eomop.gr .

Οι Αρχηγοί Ομάδων, κατά την ημέρα του Αγώνα και 30΄προ της ενάρξεως αυτών θα οριστικοποιούν τις συμμετοχές των Αθλητών-τριων του Σωματείου τους προσκομίζοντας παράλληλα τα Δελτία Υγείας (θεωρημένα από ιατρό).

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών/αθλητριών θα γίνει από την Γραμματεία του αγώνα (από τους Εφόρους ή Αρχηγούς των σωματείων  για όλη την ομάδα)

ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΣΥΝΟΔΩΝ -ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ :Οδηγίες για την διεξαγωγή του αγώνα θα δοθούν 1 ώρα πριν την εκκίνηση

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟς & ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΑΛΛΑΓΗΣ:Στην περιοχή αλλαγών μία ώρα πριν από την εκκίνηση του αγώνα.

ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.

ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ Ή ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

    ΑΠΟΝΟΜΕΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Σύμφωνα με την Γενική Προκήρυξη 2017, οι απονομές θα διεξαχθούν  30΄μετά το πέρας του αγώνα .

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Α. Οι παραπάνω ώρες αφορούν στην έναρξη των αγωνισμάτων και όχι την προσέλευση των αθλητών στους αγωνιστικούς χώρους.

Β. Η Ε.Ο.ΜΟ.Π. ως διοργανώτρια των αγώνων, διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των τόπων και ωρών τέλεσης των αγωνισμάτων. Σε τέτοια περίπτωση η Ε.Ο.ΜΟ.Π., θα ενημερώσει εγκαίρως τα Σωματεία.

Γ. Εκπρόσωποι, Προπονητές, Αθλητές-τριες, παρακαλούνται να μην συγκεντρώνονται στον χώρο της Γραμματείας κατά την διάρκεια έκδοσης αποτελεσμάτων.

Δ. Οι αγώνες κρίνονται με βάση  την Γενική Προκήρυξη Αγώνων 2017 και την παρούσα Ειδική Προκήρυξη. Για τυχόν καταστάσεις που δεν προβλέπονται αποφασίζει η Αγωνόδικος Επιτροπή και ο Αλυτάρχης.

Ε. Σε περίπτωση ενστάσεων επιλαμβάνεται η Ελλανόδικος Επιτροπή.

Ενστάσεις κατατίθενται αρμοδίως ΜΟΝΟ από τον Αρχηγό  Ομάδας, εγγράφως, αιτιολογημένα και ενυπογράφως, συνοδευόμενες από παράβολο αξίας εκατό Euro (100,00 €) και πάντως προ της ενάρξεως του επομένου αγωνίσματος. Σε περίπτωση ενστάσεως που αφορά τα τελικά αποτελέσματα και μόνον αυτά, χρόνος κατάθεσης της ένστασης, ορίζονται 30΄ μετά την λήξη του τελευταίου αγωνίσματος.

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΩΝ:

     Πρόεδρος :  Τρομπούκης Βελισσάριος

Μέλη:   :       Παυλίδης Γεώργιος

Γαλής Δημοσθένης

Β. ΑΓΩΝΟΔΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόεδρος Αγωνοδίκου Επιτροπής

      &  Αλυτάρχης   :  Τρομπούκης Βελισσάριος

ΜΕΛΗ: Παυλίδης Γεώργιος, Γαλής Δημοσθένης.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η παρούσα προκήρυξη μπορεί να τροποποιηθεί ή να διορθωθεί κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου με την έγκριση του Δ.Σ της Ε.Ο.Μο.Π.

          Για την Ε.Ο.Μο.Π

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Πανταζίδης Αναστάσιος              Τρομπούκης Βελισσάριος

About triathlonworld

O Γιάννης Ψαρέλης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από το 1978 ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής τριάθλου από την Ironman και Level 3 προπονητής τριάθλου από την εθνική Ομοσπονδία της Νεας Ζηλανδίας (με το καλύτερο σύστημα διαβίου εκπαίδευσης προπονητών), πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Επίσης, είναι πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4:5 (ASCA Level 4:5). Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες τριάθλου και multistports και σε περισσότερους από 150 αγώνες τρεξίματος εκτός σταδίου. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Διοικητικός Διευθυντής στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Γενικός Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, Διευθυντής Αθλήματος στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 κ.λπ. Έχει επίσης εμπνευστεί και διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού (Sports Excellence). Σπουδές: Χημεία (ΕΚΠΑ), ΜΒΑ (ΟΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση (MSc,Lyon 1), το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία ( από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνMSc). Πρόσφατα, είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης Μεταπτυχιακού πάνω στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και την Προπονητική (ΔΠΘ). Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΔΠΘ με αντικείμενο την εφαρμοσμένη Φυσιολογία στα αθλήματα αντοχής.