Προκήρυξη Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τριάθλου Ανδρών – Γυναικών – Βετεράνων & U23

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ TΡΙΑΘΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ- ΑΝΔΡΩΝ U23 – ΝΕΩΝ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ  U23-ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

ΑΘΗΝΑ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

         Η Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου, σύμφωνα με  τις διατάξεις της Γενικής Προκήρυξης Αγώνων 2017 και των κανονισμών, προκηρύσσει Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου Ανδρών – Γυναικών- Ανδρών U23 – Γυναικών U23 – Βετεράνων για το έτος 2017, με τους παρακάτω όρους:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΤΕΛΕΣΗΣ:

Χρόνος Τέλεσης Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Τόπος Τέλεσης Αγώνων:  Παραλία Σχοινιά περιοχή Μωραΐτη – Κωπηλατοδρόμιο

     Γενικός Αλυτάρχης Ε.Ο.Μο.Π : Τρομπούκης Βελισσάριος

       Κατηγορίες

  1. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, (γεν. από 1999 και μεγαλύτεροι)

  2. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών U23 – Γυναικών U23 (γεν. 1999 έως 1994)

  3. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Ανδρών – Γυναικών 40+ετών (γεν. 1977 και μεγαλύτεροι)

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ – ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

1500μ Κολύμβηση – 40 χλμ Ποδηλασία – 10 χλμ Τρέξιμο (Δεν επιτρέπεται το   Drafing)

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

        Στα παραπάνω πρωταθλήματα Δικαιούνται  συμμετοχής αθλητές όλων των Σωματείων – μελών της ΕΟΜΟΠ, όπως ορίζει το καταστατικό της, δηλαδή των Σωματείων που έχουν υποβάλλει δήλωση συμμετοχής βάσει της γενικής προκήρυξης της Ε.Ο.Μο.Π .

 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι συμμετοχές πρέπει να έχουν αποσταλεί  εγγράφως, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην Γενική Προκήρυξη 2017 στην Γραμματεία της Ε.Ο.ΜΟ.Π. μέχρι τις 16/10/2017 στο email: info@eomop.gr .

Οι Αρχηγοί Ομάδων, κατά την ημέρα του Αγώνα και 30΄προ της ενάρξεως αυτών θα οριστικοποιούν τις συμμετοχές των Αθλητών-τριων του Σωματείου τους προσκομίζοντας παράλληλα τα Δελτία Υγείας (θεωρημένα από ιατρό).

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών/αθλητριών θα γίνει από την Γραμματεία του αγώνα (από τους Εφόρους ή Αρχηγούς των σωματείων  για όλη την ομάδα)

ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΣΥΝΟΔΩΝ -ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ :Οδηγίες για την διεξαγωγή του αγώνα θα δοθούν 1 ώρα πριν την εκκίνηση

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟς & ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΑΛΛΑΓΗΣ:Στην περιοχή αλλαγών μία ώρα πριν από την εκκίνηση του αγώνα.

ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.

ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ Ή ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

    ΑΠΟΝΟΜΕΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Σύμφωνα με την Γενική Προκήρυξη 2017, οι απονομές θα διεξαχθούν  30΄μετά το πέρας του αγώνα .

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Α. Οι παραπάνω ώρες αφορούν στην έναρξη των αγωνισμάτων και όχι την προσέλευση των αθλητών στους αγωνιστικούς χώρους.

Β. Η Ε.Ο.ΜΟ.Π. ως διοργανώτρια των αγώνων, διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των τόπων και ωρών τέλεσης των αγωνισμάτων. Σε τέτοια περίπτωση η Ε.Ο.ΜΟ.Π., θα ενημερώσει εγκαίρως τα Σωματεία.

Γ. Εκπρόσωποι, Προπονητές, Αθλητές-τριες, παρακαλούνται να μην συγκεντρώνονται στον χώρο της Γραμματείας κατά την διάρκεια έκδοσης αποτελεσμάτων.

Δ. Οι αγώνες κρίνονται με βάση  την Γενική Προκήρυξη Αγώνων 2017 και την παρούσα Ειδική Προκήρυξη. Για τυχόν καταστάσεις που δεν προβλέπονται αποφασίζει η Αγωνόδικος Επιτροπή και ο Αλυτάρχης.

Ε. Σε περίπτωση ενστάσεων επιλαμβάνεται η Ελλανόδικος Επιτροπή.

Ενστάσεις κατατίθενται αρμοδίως ΜΟΝΟ από τον Αρχηγό  Ομάδας, εγγράφως, αιτιολογημένα και ενυπογράφως, συνοδευόμενες από παράβολο αξίας εκατό Euro (100,00 €) και πάντως προ της ενάρξεως του επομένου αγωνίσματος. Σε περίπτωση ενστάσεως που αφορά τα τελικά αποτελέσματα και μόνον αυτά, χρόνος κατάθεσης της ένστασης, ορίζονται 30΄ μετά την λήξη του τελευταίου αγωνίσματος.

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΩΝ:

     Πρόεδρος :  Τρομπούκης Βελισσάριος

Μέλη:   :       Παυλίδης Γεώργιος

Γαλής Δημοσθένης

Β. ΑΓΩΝΟΔΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόεδρος Αγωνοδίκου Επιτροπής

      &  Αλυτάρχης   :  Τρομπούκης Βελισσάριος

ΜΕΛΗ: Παυλίδης Γεώργιος, Γαλής Δημοσθένης.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η παρούσα προκήρυξη μπορεί να τροποποιηθεί ή να διορθωθεί κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου με την έγκριση του Δ.Σ της Ε.Ο.Μο.Π.

          Για την Ε.Ο.Μο.Π

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Πανταζίδης Αναστάσιος              Τρομπούκης Βελισσάριος

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)