Triathlon Lab Athens : It’s all about Swim Bike Run

Triathlon Lab Athens : Ir’s all about Swim Bike Run

To Triathlon Lab είναι ένα σημείο αναφοράς για όποιον θέλει να ασχοληθεί ή ήδη ασχολείται με το Τρίαθλο

Η εταιρεία προσφέρει μεγάλο εύρος υπηρεσιών καθώς και αθλητικό εξοπλισμό που θα χρειαστεί ένας αθλητής που ασχολείται με το Τρίαθλο (Κολύμβηση- Ποδηλασία -Τρέξιμο) : Προπονητικές Υπηρεσίες, Εξοπλισμός & Ρουχισμός, Ομαδικές και Ατομικές Προπονήσεις,  Προπονητικά camp, Webinars, Virtual Αγώνες κ.λπ.

Το 1996 ο Γιάννης Ψαρέλης ξεκίνησε μια εμπορική εταιρεία με αποστολή την παροχή αθλητικού εξοπλισμού και ρουχισμού στους Έλληνες Τριαθλητές. Εκείνη την εποχή οι Έλληνες Τριαθλητές δυσκολεύονταν να βρουν στην ελληνική αγορά τα υψηλής τεχνολογίας προπονητικά και αγωνιστικά ρούχα και εξοπλισμό που χρειάζονταν.

Ο Γιάννης Ψαρέλης (BSc, MSc, MBA), ο οποίος παρείχε πάντα υπηρεσίες προπονητικής, αποφάσισε να πάει στο επόμενο επίπεδο. Έτσι, το 2019 δημιουργήθηκε το Triathlon Lab για να καλύψει ολιστικά τις ανάγκες των τριαθλητών καθώς και των αθλητών αντοχής : υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και προϊόντα που καλύπτουν τις εξιδεικευμένες ανάγκες όλων των αθλητών & αθλητριών Τριάθλου.

Take your Triathlon Performance to the Next Level

 

Εάν θέλεις να ασχοληθείς ή εάν ασχολείσαι ήδη με το τρίαθλο το Triathlon Lab μπορεί να σου καλύψει πλήρως τις ανάγκες προσφέροντας Υπηρεσίες και Προϊόντα όπως μεταξύ άλλων:

Προπονητικές Υπηρεσίες με απόλυτα εξειδικευμένα προπονητικά προγράμματα. Υπάρχουν διαφορετικά πακέτα προπονητικών υπηρεσιών για να μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες όλων των αθλητών :

Ομαδικές και ατομικές προπονήσεις για βελτίωση της τεχνικής στα τρία αθλήματα, εκμάθηση/ βελτίωση των διαφόρων σταδίων της προπόνησης αλλά και βελτίωσης του τρόπου διαχείρισης του ρυθμού/ έντασης σε διάφορες μορφές προπονήσεων.

Triathlon eshop. Εξειδικευμένος αθλητικός εξοπλισμός και ρουχισμός εκ των οποίων η πλειοψηφία είναι αποκλειστικής εισαγωγής https://triathlonlab.gr/

Προπονητικά Camp σε διάφορα μέρη της Ελλάδας όπου οι συμμετέχοντες βελτιώνουν σε λίγες μόνο μέρες τόσο τις γνώσεις, δεξιότητες και φυσική τους κατάσταση στην κολύμβηση, ποδηλασία, τρέξιμο και στην ενδυνάμωση με μη αγωνιστικές ασκήσεις.

Webinars με στόχο την βελτίωση των γνώσεων των αθλητών Τριάθλου πάνω σε προπονητικά θέματα αλλά και σε θέματα διατροφής, ενδυνάμωσης, αποκατάστασης και αποφυγής τραυματισμών κ.λπ.

Virtual Triathlon Races όπου οι δοκιμασίες χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό των προπονητικό ζωνών του κάθε συμμετέχοντα

Εκδηλώσεις Κοινωνικής Ευθύνης όπως Φιλανθρωπικοί Αγώνες όπου όλα τα έσοδα πηγαίνουν σε οργανισμούς που μας υποδεικνύει ο Δήμος με τον οποίο συνεργαζόμαστε και ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας σε διάφορα ζητήματα όπως τα τροχαία ατυχήματα με ποδηλάτες και πεζούς.

Athens Triathlon Team : Ένα πολύ ενεργό Ironman Tri-Club, πρώτο σε διακρίσεις αθλητών τριάθλου σε αγώνες Τριάθλου τα τελευταία 12 χρόνια.

Virtual Sprint Triathlon

Virtual Sprint Triathlon

Triathlon Lab Athens : One-Stop Shop

O ιδρυτής του Triathlon Lab Γιάννης Ψαρέλης (προπονητής Τριάθλου με Διεθνείς Πιστοποιήσεις στο Υψηλότερο Επίπεδο και με περισσόυτερες από 15.000 ώρες [προπονητικής δια ζώσης εμπειρίας) μας δήλωσε σχετικά:

“To Triathlon Lab Athens με τη μορφή που υπάρχει σήμερα είναι το αποτέλεσμα χρόνιων προσπαθειών. Θεωρούμε ότι είναι κάτι ξεχωριστό στο Ελληνικό ή και ίσως στο Ευρωπαϊκό Τρίαθλο καθώς από ότι γνωρίζουμε δεν υπάρχει άλλος οργανισμός ή εταιρεία που να  έχει ως αποστολή να καλύπτει όλες τις ανάγκες των αθλητών τριάθλου και multisport.  Είναι αυτό που αποκαλείται One-Stop Shop.

Στόχος μας είναι πέρα από την βιωσιμότητα του Triathlon Lab είναι η συνεχής εξέλιξή του τόσο ποιοτικά όσο και σε επίπεδο νέων υπηρεσιών και προσφοράς καινοτόμων προϊόντων. Συνάμα κάνουμε ότι είναι εφικτό πάντοτε σε συνεργασία με τις εταιρείες και φυσικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στο χώρο να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του Τριάθλου και των multisports στη χώρα μας.

Ελπίζουμε ότι οι αθλητές του χώρου θα στηρίξουν όλες τις δραστηριότητες του χώρου και θα μας εμπνεύσουν και παρακινούν για να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Εάν θέλεις να ασχοληθείς ή να βελτιωθείς σημαντικά στο Τρίαθλο επικοινώνησε μαζί μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Triathlon Lab Athens

Email : info@triathlonlab.gr & smartsportcoach@hotmail.com

Tel. : +30 6937170260

Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Γιάννης Ψαρέλης

Προπονητικό Βιογραφικό :

www.triathlonlab.gr

www.triathlonworld.gr

www.triathlon.gr

www.triathloncoach.gr

Προπονητής Τριάθλου

Προπονητής Τριάθλου

Summary
Article Name
Triathlon Lab

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)