Στις 11 Μαΐου το supersprint που είχε προγραμματισθεί για 1 Ιουνίου.

Δελτίο Τύπου των διοργανωτών. Στις 11 Μαΐου 2014 θα διεξαχθούν παράλληλα, με διαφορετική ώρα εκκίνησης, δύο συναρπαστικοί αγώνες:

  • ΠΑΝ/ΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ SPRINT 2014
  • ΠΑΝ/ΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ SUPER SPRINT 2014 (*)

Και οι δύο αγώνες είναι ιδιαίτερα τεχνικοί και η παράλληλη διεξαγωγή τους αποτελεί μια ιδιαίτερη διοργανωτική πρόκληση για εμάς. Όπως και στο Δίαθλο οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου.
Όπως είναι αναμενόμενο θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο στήσιμο αλλά και την ροή των δύο αγώνων για να είναι εφικτή η παράλληλη διεξαγωγή. Μόλις είναι όλα έτοιμα θα σας ενημερώσουμε με επόμενο newsletter.

 

Αυτό που είναι σίγουρο ήδη είναι ότι οι αγώνες θα έχουν διαφορετική ώρα εκκίνησης.

 

Επίσης ο αγώνας του SPRINT Τριάθλου είναι drafting και δεν θα επιτραπούν τα τριαθλητικά ποδήλατα.

 

Για τα δύο αγωνίσματα οι κατηγορίες διαμορφώνονται μέχρι στιγμής ως εξής:

 

SPRINT

Ατομικό: ΠΑΝ/ΝΙΟ ΑΝΔΡΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ (ΑΝ & ΓΥΝ)
Ατομικό: Open Age Groups Ανδρών & Γυναικών (Α1-Α7, Γ1-Γ3)
Ομαδικό: Open (μια κατηγορία, mixed)

 

SUPER SPRINT

Ατομικό: Open Age Groups Ανδρών & Γυναικών (Α1-Α7, Γ1-Γ3)

Ατομικό: Πανελλήνιο Εφήβων / Νεανίδων
Ομαδικό: Open (μια κατηγορία, mixed)

 

Οι τελικές κατηγορίες Αθλητών (Ανδρών, Γυναικών, Βετεράνων, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων) για κάθε αγώνα θα οριστικοποιηθούν με την επίσημη προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου.

 

(*) Η αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του Super Sprint από την 01.06.2014 στις 11.05.2014, γίνεται προκειμένου να βοηθήσουμε σε έναν ιδιαίτερο σκοπό. Εάν και η Transition Sports είχε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εξασφάλιση των εγκαταστάσεων του Ολ. Κωπηλατοδρομίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ενημερωθήκαμε ότι οι Surfers4life θα πραγματοποιήσουν την 01.06.2014 το 2ο Φεστιβάλ ΕΥ ΖΗΝ στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Επιζώντων Καρκίνου 2014.

 

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε παρά να σεβαστούμε και να συμβάλλουμε σε αυτή την πολύ σημαντική εκδήλωση παραχωρώντας τους χώρους.

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)