Transition sports : Πρόγραμμα και τεχνική ενημέρωση.

Πρόγραμμα Αγώνα

07.00  08.45 :     Εγγραφή & Παραλαβή τσάντας / Γραμματεία Moraitis Sports *

08.00 – 09.05 :     Transition Zone Check In & Check / Moraitis Sports Parking Area

09.10 :                   Λήξη Προθέρμανσης

09.15  09.25 :     Τεχνική Ενημέρωση / Moraitis Sports

09.25  09.30 :     LineUp Εκκίνησης

09.30:                    Εκκίνηση Κατηγοριών Πανελληνίου Πρωταθλήματος (Olympic & Sprint) **

09.33:                    Εκκίνηση Age Groups & Ομαδικών (Olympic & Sprint)

12.15 – 12.30 :      CHECK OUT ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

13.00                      Απονομές / Moraitis Sports

 

* Παρακαλούμε θερμά για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας να έχετε την υπεύθυνη δήλωση συμπληρωμένη.

** Βάση τωρινής θερμοκρασίας οι αθλητές του Πανελληνίου δεν θα χρησιμοποιήσουν wetsuit.

 

Διαδρομή

Δείτε την Online [Google Maps]

 

Τεχνικές Πληροφορίες

 • Την ημέρα του αγώνα δεν θα πραγματοποιηθούν αλλαγές σε αποστάσεις ή είδος συμμετοχής (ατομικό, ομαδικό, Age group, κλπ). Δεκτές θα γίνονται αλλαγές ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή (14:00) στο email: admin@transitionsports.gr
 • Οπωσδήποτε να παρακολουθήσετε το briefing 09.10 – 09.25
 • Τηρήστε αυστηρά τους κανονισμούς στην ζώνη αλλαγής, όλα μέσα στο ΒΟΧ.
 • Νερό και POWERADE στην εκκίνηση του τρεξίματος και στα 2500 μέτρα.
 • Χρήση WETSUIT: Οι αθλητές που παίρνουν μέρος στο Πανελληνίο, δεν θα χρησιμοποιήσουν wetsuit αν η θερμοκρασία του νερού είναι πάνω από 22ο C. Για τα Age Groups η επιλογή είναι ελεύθερη.
 • Χρονικά Όρια: OLYMPIC DISTANCE: Κολύμπι 00:45min, Ποδήλατο  2 ώρες, Τρέξιμο 01h 20min. SPRINT DISTANCE: Κολύμπι 30min, Ποδήλατο 1h, Τρέξιμο 40min.
 • Ιδιαίτερη προσοχή στο mount / dismount [στην περιοχή που ανεβαίνετε και κατεβαίνετε από το ποδήλατο, κόκκινο χαλί].
 • To Drafting (κολλητήρι) απαγορεύεται  (12 μέτρα απόσταση)
 • Θα υπάρχει πινάκας πριν την είσοδο του Κωπηλατοδρομίου στο παρκινγκ  που θα γράφει το νούμερο του αθλητή για το PENALTY BOX
 • Θα υπάρχει Penalty box στην είσοδο του Κωπηλατοδρομίου στο παρκινγκ
 • Θα υπάρχουν 3 ΚΡΙΤΕΣ στον χώρο του ποδηλάτου με μηχανές για την καλύτερη δυνατή επόπτευση του αγώνα.
 • Wheel station: Χώρος οπού θα μπορείτε να έχετε ρόδα για τυχόν αντικατάσταση.
 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Άμεση παράδοση του Timing Chip, μετά το τέλος του αγώνα.
 • Τα ΒΟΧ παραμένουν στην ζώνη αλλαγής και δεν μετακινούνται.
 • Παράκληση: Μετά το πέρας του αγώνα σας, όχι άσκοπες μετακινήσεις στους χώρους που αγωνίζονται άλλοι συναθλητές σας, διότι δημιουργούνται προβλήματα.
 • Parking: Είτε στο Moraitis Sports είτε στο Κωπηλατοδρόμιο. Η αναμεταξύ τους απόσταση είναι περίπου 400μ – 500μ.
 • Για λόγους ασφαλείας η Ζώνη Αλλαγών (Transition Area) θα βιντεοσκοπείται.
 • Φωτογραφίες για όλους τους αθλητές θα τραβήξουν ΜΟΝΟ διαπιστευμένοι φωτογράφοι της Transition και όλα τα έσοδα θα διατεθούν μέσω των μηχανισμών δωρεάς του  Χαμόγελου του Παιδιού. Επιτρέπεται λήψη φωτογραφιών αυστηρά για προσωπική χρήση και απαγορεύεται η μαζική ανάρτηση σε άλλα Site ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Θα υπάρχει Recovery Area με φρούτα και νερά μετά τον τερματισμό.

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)