Train Hard Keep Safe

 Κολύμβηση Open Water – Προπονούμαστε σκληρά Παραμένουμε Ασφαλείς

Οι κολυμβητικές σημαδούρες ασφαλείας της Buddyswim είναι ιδανικοί για να σας βοηθήσουν να είστε ορατοί όταν κολυμπάτε στην θάλασσα, να αποθηκεύσετε τα aπαραίτητα που χρειάζεστε σε μία προπόνηση open water και να αυξήσει τα επίπεδα ασφάλειας σας εάν αυτό χρειαστεί.

Δεν χρειάζεται να κρύβεται πλέον τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας στα βράχια ή στην άμμο.

Δεν χρειάζεται να νιώθετε άγχος για το πως θα έχετε σωστή ενυδάτωση στην προπόνηση Open Water.

Επιλέξτε τη σημαδούρα ασφάλειας που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Δεν είναι πολυτέλεια αλλά απαραίτητος εξοπλισμός για την προπόνηση κολύμβησης open water.

Εισαγωγή & Διάθεση :

Triathlon Lab

Email : info@triathlonlab.gr

Κινητό : +30 6937170260

www.triathlonlab.gr

Buddyswim Drybag 20lt. Είναι σχεδιασμένο για ασφάλεια και αποθήκευση προσωπικών πραγμάτων κατά τη διάρκεια κολύμβησης στη θάλασσα.

Το φωτεινό πορτοκαλί/ φούξια/ κίτρινο χρώμα σας κρατά ορατούς στα σκάφη.

Το σύστημα διπλού αερόσακου σας επιτρέπει να χρησιμοποιείται ως συσκευή ασφαλείας σε περίπτωση που χρειαστεί να ξεκουραστείτε.

Μπορεί επίσης να διατηρήσει τα τιμαλφή σας ασφαλή και στεγνά.

Τιμή Λιανικής : 37,90 (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%)

Buddyswim Drybag 28ltΠροσφέρει ακριβώς όλα τα πλεονεκτήματα της σημαδούρας ασφαλείας των 20lt με το μεγάλο πλεονέκτημα ότι σημαντικά μεγαλύτερη χωρητικότητα για αποθήκευση προσωπικών αντικειμένων κατά τη διάρκεια της κολύμβησης.

Τιμή Λιανικής : 39,90 (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%)

 

Buddyswim Hydrastation –  Eχει σχεδιαστεί για ασφάλεια και αποθήκευση  προσωπικών αντικειμένων για τριαθλητές και κολυμβητές ανοιχτού νερού που θέλουν να έχουν εύκολη πρόσβαση σε μπουκάλι νερό και μπαρ ή ενεργειακά τζελ. Το φωτεινό χρώμα σας κρατά ορατό σε σκάφη και το σύστημα διπλού αερόσακου σας επιτρέπει να χρησιμοποιείται ως συσκευή ασφαλείας σε περίπτωση που χρειαστεί να ξεκουραστείτε. Μπορεί επίσης να διατηρήσει τα τιμαλφή σας στεγνά.

Τιμή Λιανικής : 34,90 (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%)

Boddyswim Smartphone 28lt

Το BUDDYSWIM smartphone drybag buoy έχει σχεδιαστεί για ασφάλεια και αποθήκευση για κολύμπι σε ανοιχτό νερό με επιπλέον παράθυρο που επιτρέπει στο τηλέφωνο ή το GPS σας να είναι ορατό. Το φωτεινό πορτοκαλί χρώμα σας κρατά ορατό σε σκάφη και το σύστημα διπλού αερόσακου σας επιτρέπει να χρησιμοποιείται ως συσκευή ασφαλείας σε περίπτωση που χρειαστεί να ξεκουραστείτε. Μπορεί επίσης να στεγνώσει τα τιμαλφή σας.

Τιμή Λιανικής : 41,90 (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%)

 

 

Swimming Videos

Swimming Videos

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)