2ο T.L.P. Σχοινιάς ‘’KARAVI’’

 

Δελτίο Τύπου των Διοργανωτών. Με εκατόν είκοσι εννέα  αθλητές και αθλήτριες απ’ όλη την Ελλάδα (αρκετούς περισσότερους απ τον Ιανουάριο) ολοκληρώθηκε με επιτυχία για δεύτερη φορά στον ίδιο χώρο το 2ο T.L.P. Σχοινιάς ‘’KARAVI’’.

Με σύμμαχό μας τον καιρό, όλα πήγαν βάσει προγραμματισμού, χωρίς εκπλήξεις και ταλαιπωρία για τους αθλητές και την ομάδα παραγωγής Three Level Power.

Με την τακτική χρήσης πολλών ανθρώπων μας στους δρόμους (δείκτες, τροφοδότες και ελεγκτές κυκλοφορίας) και κυρίως με την οργανωμένη και επαγγελματική προσφορά της Argos (20 εκπαιδευμένους άντρες μας διέθεσε)   εξασφαλίσαμε για άλλη μια φορά έναν ασφαλή και χωρίς προβλήματα αγώνα και κερδίσαμε το στοίχημα για κρύο νερό μέχρι αργά το μεσημέρι που τερμάτισαν και οι τελευταίοι αθλητές.

Ένα από τα στοιχεία που μας κάνει και νοιώθουμε υπερήφανοι, είναι η παρουσία στους αγώνες μας (και στις δύο αποστάσεις), πολλών νέων ανθρώπων που δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στο Τ.L.P. για πρώτη φορά, κάτι που μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε.

Σε ότι αφορά στο αγωνιστικό μέρος, σας παραθέτουμε ακολούθως τα παρακάτω αποτελέσματα:

 • Στην απόσταση T.L.P. 25,75 στην γενική ανδρών, επικράτησαν οι Ψαρέλης Γιάννης, Μούτσος Χρήστος και  Λαμπρόπουλος Σταμάτης .
 • Στην γενική γυναικών, πρώτη ήταν η  Ανυφαντάκη  Μαρία (πολύ καλή παρουσία), δεύτερη η Σαραντέα Ελίζα και τρίτη η Γιασσή Ελίζα (16 ετών, πολύ καλή αθλήτρια).
 • Στο ομαδικό, επικράτησε η ομάδα των ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΤΑΖΗΔΗ (ομαδικό ανδρών) και ΑΦΡΟΥΔΑΚΗ, ΧΥΔΗΡΙΩΤΗ, ΝΑΠΑ (ομαδικό μικτό), με ένα εξαιρετικά χαμηλούς  χρόνους. Εδώ να επισημάνουμε ότι οι χρόνοι των αθλητών είναι πάρα πολύ καλοί, γιατί τα τερέν (θαλάσσιο 840μ, ποδηλατικό 22km και δρομικό 5,2 km) ήταν flat, καθαρά και είχαμε ιδανικές καιρικές συνθήκες.
 • Στην απόσταση T.L.P. 51,5 επικράτησε σε έναν πολύ γρήγορο αγώνα, ο Δαμαλάς Σωτήρης (πρώτη του προσπάθεια στην απόσταση), Μιτσιβίρης Γιώργος και Λυμπέρης Ηλίας (γούρικη η πρώτη του συμμετοχή σε event T.L.P.)
 • Στo ομαδικό μετά από έντονο συναγωνισμό επικράτησαν οι : Βουτσινάς, Δαλέζιος, Χυδηριώτη Νάντια.

Τέλος, νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω:

 • Το Λιμεναρχείο, την Τροχαία και την Ελληνική ομάδα ναυαγοσωστών  για την επιτυχημένη υποστήριξή τους.
 •  Τον Δήμο Μαραθώνα, υπό την αιγίδα του οποίου διεξήχθη το event.
 • Τους συνεργάτες μου της ομάδας παραγωγής, για τη δουλειά τους.
 • Την οικογένεια Μανιάτη που για άλλη μια φορά μας διέθεσαν εντελώς δωρεάν αυτόν τον υπέροχο και τεράστιο χώρο για την διεξαγωγή του event.
 •  Την Argos security για την δυναμική και ουσιαστική της υποστήριξη στην ασφάλεια του αγώνα.
 • Την εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής GBF Nutrition
 • Και το ‘’ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΙΚΟ’’
 • Και φυσικά, τις φίλες και τους φίλους συναθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

Ευχαριστώ από καρδιάς.

Μέχρι την επόμενη συνάντηση, με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

 

Λάμπρος Κωτσιόπουλος

Ποδηλάτης

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)