Three Level Power 25,75 & T.L.P. 51,5 στις 20 Οκτωβρίου στον Σχινιά.

Η εταιρία παραγωγής αθλητικών event Executive Solutions Μ.Ε.Π.Ε. διοργανώνει ένα ξεχωριστό αθλητικό event στην περιοχή του Σχοινιά και στο club ‘’KARAVI’’, υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα, καθαρά φιλανθρωπικού σκοπού και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με πολύ χαμηλό κόστος συμμετοχής προκειμένου να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους αθλητές. Μέρος των χρημάτων, και συγκεκριμενα 5€ από κάθε συμμετοχή θα αποδοθούν για την ενίσχυση των δράσεων του Οργανισμού ’’Το Χαμόγελο του Παιδιού’’.

Την Κυριακή 20/10/2013, η Executive Solutions Μ.Ε.Π.Ε. (εταιρία διοργάνωσης αθλητικών event ) διοργανώνει τον 2o αγώνα συνδυασμένων αθλημάτων αντοχής (κολύμπι, ποδήλατο, τρέξιμο) στη μαγευτική περιοχή του Σχοινιά. Ο συνδυασμός των αγωνισμάτων αντοχής διεξάγεται σε δύο διαφορετικές αποστάσεις με τις ονομασίες T.L.P. 25,75 & T.L.P. 51,5, ενώ θα υπάρξει και η διεξαγωγή του αγώνα της σκυταλοδρομίας από ομάδες των 2 ή 3 αγωνιζομένων και στις δύο αποστάσεις.

Περιγραφή των αγώνων σε συνδυασμό: κολύμπι, ποδήλατο, τρέξιμο T.L.P. 25,75 & T.L.P. 51,5.

Στον αγώνα T.L.P. 25,75 η περιοχή εκκίνησης-τερματισμού είναι η παραλία και οι χώροι του club ‘’KARAVI’’ και αφού οι αθλητές κολυμπήσουν 750m, θα ποδηλατήσουν για 22000m και θα τρέξουν για 5200m -τερματισμός με λήξη αγώνα.

Στον αγώνα T.L.P. 51,5 η περιοχή εκκίνησης-τερματισμού είναι η παραλία και οι χώροι του club ‘’KARAVI’’ και αφού οι αθλητές κολυμπήσουν 1500m, θα ποδηλατήσουν για 43000m και θα τρέξουν για 10000m -τερματισμός με λήξη αγώνα.

Για τους σχετικούς χάρτες και για το πρόγραμμα του event θα ακολουθήσει ενημέρωση τις επόμενες μέρες.

ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 01-08-2013

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 13-10-2013

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ 14-10 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 20-10 ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ 10€

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

T.L.P. 25,75 ΑΤΟΜΙΚΟ: 25€ (5€ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, 5€ VAT, 5€ T SHIRT, 10€ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ.Λ.Π. ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ)
T.L.P. 25,75 ΟΜΑΔΙΚΟ: 35€ (5€ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, 6.5€ VAT, 15€ T SHIRT, 8.5€ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ.Λ.Π. ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ)
T.L.P. 51,5 ΑΤΟΜΙΚΟ: 35€ (5€ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, 6.5€ VAT, 5€ T SHIRT, 18.5€ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ.Λ.Π. ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ)
T.L.P. 51,5 ΟΜΑΔΙΚΟ: 45€ (5€ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, 8.5€ VAT, 15€ T SHIRT, 16.5€ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ.Λ.Π. ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ)
Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί.

Πρέπει να δώσουμε όλοι δυναμικό παρόν.

Πρέπει όλοι εμείς οι αθλητές δυναμικών αθλημάτων να στηρίξουμε και εμπράκτως ομάδες της κοινωνίας που το έχουν ανάγκη.

Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς,

Λάμπρος Κωτσιόπουλος

Ποδηλάτης

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)