Aquaman Cell Gold “Μηδενική κατακράτηση νερού”

Aquaman Cell Gold– Μηδενική κατακράτηση νερού

Το Gold Cell είναι ένα υψηλής τεχνολογίας wetsuit με υψηλή απόδοση και θα σας κρατήσει πιο ζεστό. Αυτό το μοντέλο είναι κατασκευασμένο με τεχνολογία μεταλλικών κυττάρων (Metal Cells)  – νεοπρέν στο εσωτερικό και εξωτερικό- τα οποία επεξεργάζονται με το SCS για να το κάνει εξαιρετικά λείο όταν βρίσκεται σε άμεση επαφή με το δέρμα και το νερό. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι το νεοπρένιο παραμένει πολύ κοντά στο δέρμα και πρακτικά δεν επιτρέπει καθόλου στο νερό να εισχωρήσει στο εσωτρικό του wetsuit. Σε συνέχεια του παραπάνω το σώμα σας έχει μικρότερη απώλεια θερμότητας και έτσι διατηρείται πιο ζεστό.

Τα παρακάτω έχουν γίνει με δύο στρώματα του Yamamoto GIGA # 40 δίνοντάς του μια πολύ καλή σχέση ποιότητας / τιμής.

Αυτό το μοντέλο είναι ιδανικό για τους αθλητές τριάθλου που αναζητά απόδοση και ζεστασιά. Θα αγαπήσετε την ευελιξία, την άνεση, την ελαφριά αίσθηση, τη ζεστασιά στο κρύο νερό χάρη στην τεχνολογία Metal Cell και φυσικά τον εύκολο και γρήγορο τρόπο που θα το βγάλετε στην Τ1.

Οι ώμοι του Gold Cell είναι κατασκευασμένοι από GIGA # 40 για να επιτρέπουν τη μέγιστη ευελιξία για εντελώς ελεύθερη κίνηση. Οι βραχίονες έχουν το “Aero Design Propeller” για να παρέχουν καλύτερη πρόσληψη νερού κατά τη διάρκεια της φάσης προώθησης.

Το κολάρο, κατασκευασμένο από GIGA # 40, έχει ένα νέο “περιστρεφόμενο κολάρο” το οποίο τοποθετεί το μπροστινό μέρος του περιλαίμιου κατά 20 μοίρες και είναι 2cm πιο χαμηλά επιτρέποντας μεγαλύτερη άνεση και μειώνοντας την είσοδο νερού μέσω του περιλαίμιου.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι το Σύστημα Flash στο πίσω μέρος του λαιμού για να αποφευχθεί η φθορά και να βοηθήσετε στο άνοιγμα του φερμουάρ. Όπως τα περισσότερα μοντέλα Aquaman, το φερμουάρ στο πίσω μέρος ανοίγει από κάτω προς τα επάνω.

Μεγαλύτερο Velcro πίσω από το λαιμό επιτρέπει να κλείνει πιο εύκολα

Ρυθμιζόμενος έλεγχος ισχίων : H Aquaman έχει προσθέσει ένα πάνελ από καουτσούκ Dome στα ισχία για να σας βοηθήσει να έχετε καλύτερη άνωση και να ισορροπήσετε όταν βρίσκεστε στο πλάι.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Σύστημα Flash

 • Πιο χαμηλή σχεδίαση κολάρου

 • Σύστημα γρήγορου ανοίγματος (Express System Opening)

 • Κολλάρο ελεύθερο από τριβές

 • Ευέλικτο φερμουάρ

 • Σύστημα προπέλας στους βραχίονες

 • Flexor

 • Πολύ εύκαμπτοι καρποί

 • Μεγεθολόγιο προσαρμοσμένο στα ιδιαίτερα ανθρωπομετρικά χαρακτηριστικά ανδρών και γυναικών

 • Πάχος: 4,5 χιλιοστά Στήθος και πόδια

 • Πάχος: 3mm Ωμοπλάτες

 • Πάχος: 1.5-2mm μανίκια / ώμους

Διανομή – Πωλήσεις : Triathlon Lab

Υπεύθυνος Πωλήσεων -Γιάννης Ψαρέλης – Κινητό 6937170260

About triathlonworld

O Γιάννης Ψαρέλης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από το 1978 ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής τριάθλου από την Ironman και Level 3 προπονητής τριάθλου από την εθνική Ομοσπονδία της Νεας Ζηλανδίας (με το καλύτερο σύστημα διαβίου εκπαίδευσης προπονητών), πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Επίσης, είναι πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4:5 (ASCA Level 4:5). Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες τριάθλου και multistports και σε περισσότερους από 150 αγώνες τρεξίματος εκτός σταδίου. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Διοικητικός Διευθυντής στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Γενικός Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, Διευθυντής Αθλήματος στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 κ.λπ. Έχει επίσης εμπνευστεί και διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού (Sports Excellence). Σπουδές: Χημεία (ΕΚΠΑ), ΜΒΑ (ΟΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση (MSc,Lyon 1), το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία ( από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνMSc). Πρόσφατα, είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης Μεταπτυχιακού πάνω στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και την Προπονητική (ΔΠΘ). Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΔΠΘ με αντικείμενο την εφαρμοσμένη Φυσιολογία στα αθλήματα αντοχής.