Σημαδούρα ασφαλείας :  Ποια είναι η κατάλληλη για εμένα;

Σημαδούρα ασφαλείας :  Επιλέξτε τη σωστή για εσάς

Hρθε η ώρα σας να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς σημαδούρα ασφαλείας για κολύμβηση στη θάλασσα.

Ένα βασικό ερώτημα είναι εάν θέλετε σημαδούρα ασφαλείας για αγώνες, προπόνηση ή για άσκηση στο θαλάσσιο περιβάλλον.

Drybag BuddySwim Backpack

Drybag BuddySwim Backpack

Σακίδιο πλάτης Drybag Buoy BuddySwim.

BACKPACK 28L: Ιδανικό για όλους τους τύπους κολύμβησης ανοιχτού νερού. Σακίδιο πλάτης τύπου μεγάλης χωρητικότητας. Με αποσπώμενους τους ιμάντες πλάτης. Είναι πολύ άνετο στη μεταφορά, είναι ιδανικό αν πρέπει να τρέξετε ή να περπατήσετε εκεί που κολυμπάτε. Διαθέτει δύο πρακτικές και απλές λαβές και ρυθμιζόμενη ζώνη ασφαλείας με διπλή ρύθμιση από 58cm έως 110cm. Χρώματα: πορτοκαλί, κίτρινο και πράσινο. Περιλαμβάνεται καπάκι σιλικόνης του ίδιου χρώματος.

BuddySwim Ultralight Buoy.

ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΠΟΛΥ ΟΡΑΤΟΊ ΣΤΗ ΘΆΛΑΣΣΑ. Είναι η ιδανική σημαδούρα για μικρές αποστάσεις. Χάρη στη χωρητικότητά του των 10L, εκπληρώνει τέλεια τον σκοπό της ασφάλειάς του όσον αφορά την ορατότητα και επίσης ως ενδεχόμενο πλωτήρα σε περίπτωση που χρειάζεστε διάλειμμα. Δεν προσφέρει σχεδόν καμία αντίσταση στα κύματα και στον άνεμο. Δεν διαθέτει υδατοστεγές διαμέρισμα. Διαθέτει τρεις άνετες λαβές και ρυθμιζόμενη ζώνη ασφαλείας. Διατίθεται σε τρία εντυπωσιακά χρώματα. ροζ, κίτρινο και πράσινο

BuddySwim Ultralight

BuddySwim Ultralight

Buoy Drybag BuddySwim CSW 28lt

BOYA DRYBAG 28L: Είναι οι πιο δημοφιλείς σημαδούρες. Μειωμένο βάρος, Ιδανικό για μεγάλες αποστάσεις και αγώνες όπου δεν χρειάζεται να έχουμε άμεση πρόσβαση σε νερό ή αθλητικά ποτά. Μέγιστη ασφάλεια με 2 ανεξάρτητα διαμερίσματα αέρα, 2 εργονομικές λαβές. Αδιάβροχο διαμέρισμα μεγάλης χωρητικότητας. Ρυθμιζόμενη ζώνη ασφαλείας. Περιλαμβάνει καπάκι σιλικόνης στο ίδιο χρώμα της σημαδούρας. Χρώματα: Πορτοκαλί, κίτρινο και ροζ.

Buoy Drybag BuddySwim LLS 20lt,

Buoy Drybag BuddySwim LLS 20lt ,: Μειωμένο βάρος, Ιδανικό για θυελλώδεις μέρες και αγώνες χωρίς άμεση πρόσβαση στα υγρά τροφοδοσίας. Μέγιστη ασφάλεια με 2 ανεξάρτητα διαμερίσματα αέρα, 2 εργονομικές λαβές και ρυθμιζόμενη ζώνη ασφαλείας. Μειωμένο στεγανό διαμέρισμα για μικρότερο βάρος. Περιλαμβάνει καπάκι σιλικόνης στο ίδιο χρώμα της σημαδούρας, πορτοκαλί, κίτρινο και ροζ χρώματα.

swimming safety buoy

swimming safety buoy

Boya BuddySwim Hydrastation.

BUOY HYDRASTATION 10L: Ασφάλεια και ορατότητα ιδανική για μεγάλες αποστάσεις και αγώνες. Προσβάσιμο διαμέρισμα όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε και να έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή σε τζελ, νερό ή / και μπάρες για σωστή ενυδάτωση του σώματος του κολυμβητή. Το οβάλ σχήμα του του δίνει μεγάλη σταθερότητα. Περιλαμβάνει κάλυμμα στεγανότητας για κινητά. Πορτοκαλί χρώμα.

swimming buoy

swimming buoy

Buoy Drybag BuddySwim Smartphone.

BOYA SMARPHONE 28L: Ιδανικό για πρόσβαση στο κινητό μέσω του ορατού και υδατοστεγούς χώρου του για να μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις κινδύνου, να ελέγχετε και να στέλνετε μηνύματα, να τραβάτε φωτογραφίες. Περιλαμβάνει κάλυμμα στεγανότητας για κινητά. Ρυθμιζόμενη ζώνη ασφαλείας. Πορτοκαλί χρώμα.

Drybag BuddySwim with Flag Buoy,

Drybag 28L: ιδανικό για όλους τους τύπους κολύμβησης σε ανοιχτό νερό. Αυξάνει την ασφάλεια με την εύκολη ορατότητα της σημαίας, διαθέτει δύο ανεξάρτητους θαλάμους αέρα, πρακτικό κράτημα, περιλαμβάνει καπάκι σιλικόνης και ρυθμιζόμενη ζώνη ασφαλείας.

Triathlon Lab

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Email : info@triathlonlab.gr

Κινητό : 6937170260

Summary
Description
Σημαδούρα Ασφαλείας
Author

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)