Διαθεσόπουλος: «Θα αποδειχθεί η σκευωρία και σκοπιμότητα»

Καθώς αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι, καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες μιας απροκάλυπτης επιχείρησης επέμβασης στα εσωτερικά της πλέον πετυχημένης – με βάση τις διακρίσεις σε κορυφαίες διοργανώσεις – Αθλητικής Ομοσπονδίας της χώρας.

Ενοχλεί φαίνεται η διαπίστωση αυτή …

Σημερινά (27/11/13) μάλιστα δημοσιεύματα, στις εφημερίδες «ΦΩΣ», «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και «SPORTDAY», αποδεικνύουν ότι κάθε άλλο, παρά οι εμφανιζόμενες «οφειλές» προς τους πρώην διεθνείς πολίστες, είναι το ζητούμενο, αλλά …

Αντίθετα, στόχος είναι προσωπικά ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, τον οποίο φαίνεται πως δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν στον στίβο της Δημοκρατίας, οπότε επιλέγουν τους διαδρόμους και τις υπόγειες διαδρομές … Εις μάτην βέβαια …

Σ’ ότι αφορά φυσικά, την «μήνυση και αγωγή» που κατατέθηκε εναντίον του, όταν έλθει η στιγμή, θα υπάρξει – όπως πάντα – τεκμηριωμένα και με αδιάσειστα στοιχεία, η απάντηση που πρέπει σε εκείνους που επινόησαν και κατέφυγαν, σ’ αυτή την διαδικασία.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, δήλωσε σχετικά σήμερα: «Επιφυλάσσομαι για το νόμιμο δικαίωμα μου, είτε σε Ποινικά, είτε σε Πολιτικά Δικαστήρια. Αυτή τη φορά, δεν πρόκειται να χαρισθώ σε κανέναν, όπως κακώς ίσως έπραξα στο παρελθόν. Ως δικηγόρος, γνωρίζω πολύ καλά πως θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου και την ΚΟΕ, αποδεικνύοντας τη σκευωρία και σκοπιμότητα των σχετικών πράξεων».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ

About triathlonworld

O Γιάννης Ψαρέλης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από το 1978 ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής τριάθλου από την Ironman και Level 3 προπονητής τριάθλου από την εθνική Ομοσπονδία της Νεας Ζηλανδίας (με το καλύτερο σύστημα διαβίου εκπαίδευσης προπονητών), πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Επίσης, είναι πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4:5 (ASCA Level 4:5). Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες τριάθλου και multistports και σε περισσότερους από 150 αγώνες τρεξίματος εκτός σταδίου. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Διοικητικός Διευθυντής στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Γενικός Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, Διευθυντής Αθλήματος στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 κ.λπ. Έχει επίσης εμπνευστεί και διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού (Sports Excellence). Σπουδές: Χημεία (ΕΚΠΑ), ΜΒΑ (ΟΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση (MSc,Lyon 1), το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία ( από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνMSc). Πρόσφατα, είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης Μεταπτυχιακού πάνω στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και την Προπονητική (ΔΠΘ). Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΔΠΘ με αντικείμενο την εφαρμοσμένη Φυσιολογία στα αθλήματα αντοχής.