Εξοπλισμός Κολύμβησης :Power Bags by swimmersbest

H Swimmers Best είναι μία νέα οικογενειακή επιχείρηση που δημιουργήθηκε από 5 νέους και τους γονείς τους με έδρα και παραγωγή στις ΗΠΑ.

Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες όπου λανσάρουν σταδιακά στην αγορά προιόντα η συγκεκριμένη εταιρεία με την χρήση τρισδιάστατων εκτυπωτών για τα προιόντα φτιαγμένα από πλαστικό έχει καταφέρει να λανσάρει άμεσα πολύ μεγάλη γκάμα από καινοτόμα προιόντα. Τα προιόντα της Swimmer Best προορίζονται να βοηθήσουν τους κολυμβητές και τριαθλητές να βελτιώσουν τόσο την τεχνική τους όσο και την φυσική τους κατάσταση.

Τα power bags θυμίζουν πολύ τα mesh bags που χρησιμοποιούν οι κολυμβητές/ τριαθλητές για να μεταφέρουν τα βοηθήματα κολύμβησης. Μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία του σώματος όπως τα πόδια, τους πήχης, τα χέρια, τη μέση, o κορμός κ.λπ. ή ακόμα ως “αλεξίπτωτο”/ πλωτή άγκυρα

Δοκιμάσαμε το προϊόν και είδαμε ότι όταν το τοποθετείς στους πήχεις μπορείς να επιτύχεις τα εξής στο ελεύθερο.

  • Να κάνει προπόνηση με υψηλότερη αντίσταση και υψηλότερη παραγωγής ισχύος σε κάθε χεριά στη φάση της προώθησης

  • Να υπενθυμίζει στον αθλητή την ανάγκη να κρατάει ψηλά τον αγκώνα κατά τη φάση της προώθησης.

  • Να βοηθήσει τον αθλητή να μάθει και να βελτιώσει το EVF για όσους επιδιώκουν να κολυμπούν με την τεχνική EVF

  • Να βελτιώσει/ ελαττώσει τον χρόνο επαναφοράς

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα στυλ με αρκετά πλεονεκτήματα. Είναι ένα προιόν το οποίο το συστήνουμε τόσο για τους κολυμβητές όλων των επιπέδων όσο και για τους τριαθλητές.

Τεστ Προιόντος & Κείμενο : Γιάννης Ψαρέλης Ο Γιάννης είναι πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Είναι επίσης πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4 (ASCA Level 4).

About triathlonworld

O Γιάννης Ψαρέλης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από το 1978 ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής τριάθλου από την Ironman και Level 3 προπονητής τριάθλου από την εθνική Ομοσπονδία της Νεας Ζηλανδίας (με το καλύτερο σύστημα διαβίου εκπαίδευσης προπονητών), πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Επίσης, είναι πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4:5 (ASCA Level 4:5). Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες τριάθλου και multistports και σε περισσότερους από 150 αγώνες τρεξίματος εκτός σταδίου. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Διοικητικός Διευθυντής στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Γενικός Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, Διευθυντής Αθλήματος στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 κ.λπ. Έχει επίσης εμπνευστεί και διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού (Sports Excellence). Σπουδές: Χημεία (ΕΚΠΑ), ΜΒΑ (ΟΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση (MSc,Lyon 1), το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία ( από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνMSc). Πρόσφατα, είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης Μεταπτυχιακού πάνω στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και την Προπονητική (ΔΠΘ). Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΔΠΘ με αντικείμενο την εφαρμοσμένη Φυσιολογία στα αθλήματα αντοχής.