Εξοπλισμός κολύμβησης: Speedo LZR Racer

Οι καλύτεροι αθλητές γνωρίζουν ότι η κατάκτηση της πρώτης θέσης μπορεί να είναι και θέμα κλάσματος δευτερολέπτου. Το LZR Racer είναι η κορωνίδα των καλύτερων αγωνιστικών μαγιό, αφού ενσωματώνει τεχνολογίες αιχμής και υλικά που θα σας βοηθήσουν να καταρρίψετε τα προσωπικά σας ρεκόρ και να πραγματοποιήσετε ακόμα καλύτερους χρόνους στον τελευταίο γύρο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το LZR Racer Elite, που αποτελεί το κορυφαίο μέρος της σειράς, επανασχεδιάστηκε από το Aqualab της Speedo, βάσει των τελευταίων κανονισμών της FINA (Διεθνής Ομοσπονδία Κολύμβησης). Το Elite έχει απόλυτα ενωμένη δομή κατασκευής, για τέλεια κίνηση μέσα στο νερό, και αποτελεί αδιαμφισβήτητα το πλέον προηγμένο μαγιό.

Το μαγιό LZR Racer Pro ενσωματώνει πολλά από τα εκπληκτικά τεχνικά χαρακτηριστικά του αρχικού μοντέλου LZR Racer, συμπεριλαμβανομένου του υφάσματος LZR Pulse, το οποίο μειώνει την ταλάντωση των μυών και τις δονήσεις του δέρματος με ισχυρή συμπίεση. Είναι ελαφρύ και απωθεί το νερό, κάνοντας τις κινήσεις σας ακόμα πιο αποτελεσματικές.

Το LZR Racer Comp έχει τρισδιάστατη δομή, ενώ αποτελείται από 3 κομμάτια, έτσι ώστε να προσαρμόζεται στον σωματότυπό σας. Η δυνατότητά του να στεγνώνει γρήγορα και να απωθεί το νερό σάς δίνει τη δυνατότητα να ξαναβουτήξετε στεγνοί και πανέτοιμοι να καταρρίψετε το προσωπικό σας ρεκόρ.

Η σειρά LZR Racer αποτελεί πραγματικά τη μοναδική επιλογή για κολυμβητές που συμμετέχουν σε αγώνες.

Η επιλογή του Michael Phelps

Το LZR Racer Elite, που φορά ο κάτοχος χρυσών μεταλλίων Michael Phelps, είναι κατασκευασμένο με τεχνολογία αιχμής, με στόχο τη μείωση της τριβής και τη βελτίωση των επιδόσεων.

Ελιχθείτε στο νερό

Ελιχθείτε μέσα στο νερό, όπως ποτέ άλλοτε. Τέλεια, λεία υφή για ακόμα λιγότερη τριβή. Τώρα μπορείτε να καταρρίψετε το προσωπικό σας ρεκόρ!

Ελιχθείτε στο νερό

Ελιχθείτε μέσα στο νερό, όπως ποτέ άλλοτε. Τέλεια, λεία υφή για ακόμα λιγότερη τριβή. Τώρα μπορείτε να καταρρίψετε το προσωπικό σας ρεκόρ!

Τεχνολογία αιχμής

Βελτιώστε τις αγωνιστικές σας επιδόσεις με το LZR Racer Comp. Είναι φτιαγμένο από Endurance SD, που στεγνώνει γρήγορα και απωθεί το νερό, έτσι ώστε να μπορείτε να ξαναβουτήξετε ακόμα γρηγορότερα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας που εισαγάγει το προιόν www.speedo.gr

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)