Κολυµβητική Συνάντηση «Λίµνη Βουλιαγµένη 2014», Pre Race Briefing.

PRE-RACE BRIEFING

Κάτι παραπάνω από 24 ώρες αποµένουν για την Κολυµβητική  Συνάντηση «Λίµνη Βουλιαγµένη 2014». Με 200…παρά κάτι συµµετοχές , είµαστε και φέτος έτοιµοι να σας υποδεχτούµε το πρωί της Κυριακής στο Ypanema Seaside Food & Drinks, στη λίµνη Βουλιαγµένης στο Λουτράκι. Όλα είναι έτοιµα για µία εξαιρετική και «κολυµβητική» Κυριακή µε πολύ κέφι, µουσική και εκπλήξεις. Φορέστε λοιπόν το µαγιό  σας, το αντηλιακό σας κι ένα µεγάλο χαµόγελο και προετοιµαστείτε για ένα event που θα µείνει σε όλους µας αξέχαστo!

 

Παρακάτω θα βρείτε ορισµένες χρήσιµες πληροφορίες για τη διοργάνωση.

 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Από την Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου βγαίνουµε στην έξοδο για Λουτράκι. Διασχίζουµε τη Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου (κεντρικός δρόµος Λουτρακίου) και συνεχίζουµε ευθεία προς το χωριό Περαχώρα.Μόλις φτάσουµε στην πλατεία της Περαχώρας  στρίβουµε αριστερά. Αυτός ο δρόµος µας οδηγεί στη λίµνη. Κάνοντας αριστερόστροφα τον κύκλο της λίµνης φτάνουµε στο YPANEMA Seaside Food & Drinks. Από το Λουτράκι και µετά, υπάρχουν πινακίδες που οδηγούν στη λίµνη. Η απόσταση από το Λουτράκι διαρκεί περίπου 15 λεπτά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Γραµµατεία: 09:30 – 10:40

Τεχνική Ενηµέρωση: 10:45 – 10:50

Εκκίνηση Αγώνα: 11:00

Απονοµές: 14:00

 

ΠΙΣΤΑ ΑΓΩΝΑ

Η πίστα είναι δεξιόστροφη, µήκους 1.000µ. Οι αθλητές θα πρέπει να περνούν κάθε σηµαδούρα µε τον δεξί ώµο. 20 µέτρα µετά το CheckPoint, θα υπάρχει, ελάχιστα εκτός της πίστας, υδροδοσία για όποιον αθλητή το επιθυµεί.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Οι συµµετοχές του αγώνα έφτασαν τις 193! Νούµερο – ρεκόρ σε σχέση µε τις 150 της προηγούµενης χρονιάς. Ο.Π.Α.Ν.athlon – Δήµου Πειραιά, Athens Triathlon Team, K.O. Ποσειδώνας Ιλισίων, Rig-B Racing Team και Beepool, οι πολυπληθέστερες οµάδες καθώς και πληθώρα ατοµικών συµµετοχών.

 ΚΑΙΡΟΣ

Ο καιρός προβλέπεται αίθριος µε θερµοκρασίες κατά τη διάρκεια του αγώνα 29-30C, µε ανέµους 1-2 µποφόρ και θερµοκρασία νερού 23-24C.http://www.meteorologos.gr/forecast/150701010/loytraki

 

PARKING

Για να µην υπάρξει συνωστισµός, ούτε κατά την άφιξη, αλλά ούτε και κατά την αναχώρηση των αθλητών, θα σας παρακαλούσαµε όπως

σταθµεύσετε τα αυτοκίνητά σας στους 2 ενδεδειγµένους χώρους.

Summary
Κολυµβητική  Συνάντηση «Λίµνη Βουλιαγµένη 2014», Pre Race Briefing.
Article Name
Κολυµβητική Συνάντηση «Λίµνη Βουλιαγµένη 2014», Pre Race Briefing.
Description
Κάτι παραπάνω από 24 ώρες αποµένουν για την Κολυµβητική Συνάντηση «Λίµνη Βουλιαγµένη 2014». Με 200...παρά κάτι συµµετοχές , είµαστε και φέτος έτοιµοι να σας υποδεχτούµε το πρωί της Κυριακής στο Ypanema Seaside Food & Drinks, στη λίµνη Βουλιαγµένης στο Λουτράκι. Όλα είναι έτοιµα για µία εξαιρετική και «κολυµβητική» Κυριακή µε πολύ κέφι, µουσική και εκπλήξεις. Φορέστε λοιπόν το µαγιό σας, το αντηλιακό σας κι ένα µεγάλο χαµόγελο και προετοιµαστείτε για ένα event που θα µείνει σε όλους µας αξέχαστo!
Author

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)