Πρώτη (1η) Θέση για τον Παναγιώτη Δημόπουλο και στο Energy Triathlon στον Κάλαμο.

Ο Παναγιώτης Δημόπουλος ήταν ο νικητής στον αγώνα  Τριάθλου Sprint  που έλαβε χώρα την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 στον Κάλαμο Ωρωπού.

Ο Παναγιώτης έχει ξεκινήσει την χρονιά του με νίκες στον αγώνα Τρεξίματος 5χλμ στο Λυκαβηττό  (Μάρτιος) και στις αρχές Απριλίου κέρδισε και τον αγώνα Τριάθλου sprint που έγινε στο Σχινιά.

Την Κυριακή -παρότι είχε μία ατυχία καθώς βγαίνοντας από τη Ζώνη Αλλαγών του βγήκε η αλυσίδα και έχασε 30″ μέχρι να ξεκινήσει  πάλι να ποδηλατεί – κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα κατανέμοντας σωστά τις δυνάμεις του και ελέγχοντας το ρυθμό σε όλα τα αθλήματα.

Ο προπονητής του Γιάννης Ψαρέλης αναφερόμενος στον Παναγιώτη μας είπε: “Είμαστε πολύ τυχεροί που ο Παναγιώτης προπονείται μαζί μας στην Athens Triathlon Team. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, πολύ ευγενικός με όλους και πρόθυμος να βοηθήσει τους συναθλητές του. Παρότι, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μπορεί να αφιερώσει στην προπόνησή του τις ώρες που θα θέλαμε έχει καταφέρει να βελτιώνεται συνεχώς και να κερδίζει αγώνες καθώς διαθέτει αυτό που λέμε εμείς οι προπονητές υψηλή  “Αθλητική Εφυία”. Εχει ήδη αποκτήσει σημαντικά προπονητική εμπειρία καθώς έχει την επίβλεψη αθλητών τρεξίματος και κολύμβησης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επενδύει συνεχώς χρόνο και προσπάθεια πέρα από το γίνεται καλύτερος αθλητής στην προπονητική του εξέλιξη. Είμαστε πολύ περήφανοι γι όσα έχει πετύχει και είμαστε σίγουροι ότι τόσο αθλητικά όσο και προπονητικά θα έχει πολλές επιτυχίες.”

Στην αθλητική του προσπάθεια τον Παναγιώτη υποστηρίζουν συστηματικά η  εταιρεία αυτοκινήτων Ισμαήλος ΑΕ, η Bionat με τα φυτικά συμπληρώματα Terranova, η  εταιρεία με τα κολυμβητικά Zone 3 και το κατάστημα ένδυσης Tally Weijl στην  Ερμού στο κέντρο της Αθήνας”.

Μπορείτε να τρέξετε και να γυμναστείτε υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Δημόπουλου κάθε Τρίτη και Πέμπτη πρωί 8:00 με 10:00 (στο κέντρο πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος ) στο πρόγραμμα το οποίο υλοποιεί ο ΜΚΟ “Αναγέννηση και Πρόοδος” καθώς και κάθε Δευτέρα απόγευμα στο πρόγραμμα της Nike στο κέντρο της Αθήνας.

Για όσους ασχολούνται με την κολύμβηση μπορείτε να βελτιώσετε την τεχνική σας κάνοντας προπόνηση με τoν Παναγιώτη σε ένα από κορυφαία γυμναστήρια της Αθήνας,το Holmes στη Γλυφάδα.

About triathlonworld

O Γιάννης Ψαρέλης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από το 1978 ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής τριάθλου από την Ironman και Level 3 προπονητής τριάθλου από την εθνική Ομοσπονδία της Νεας Ζηλανδίας (με το καλύτερο σύστημα διαβίου εκπαίδευσης προπονητών), πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Επίσης, είναι πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4:5 (ASCA Level 4:5). Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες τριάθλου και multistports και σε περισσότερους από 150 αγώνες τρεξίματος εκτός σταδίου. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Διοικητικός Διευθυντής στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Γενικός Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, Διευθυντής Αθλήματος στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 κ.λπ. Έχει επίσης εμπνευστεί και διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού (Sports Excellence). Σπουδές: Χημεία (ΕΚΠΑ), ΜΒΑ (ΟΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση (MSc,Lyon 1), το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία ( από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνMSc). Πρόσφατα, είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης Μεταπτυχιακού πάνω στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και την Προπονητική (ΔΠΘ). Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΔΠΘ με αντικείμενο την εφαρμοσμένη Φυσιολογία στα αθλήματα αντοχής.