Κολυμβητικά λάστιχα για προπόνηση έξω από το νερό

Κολυμβητικά λάστιχα για προπόνησης εκτός νερού (για τριαθλητές και κολυμβητές) Τα λάστιχα αντίστασης της BornToSwim θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την κολυμβητική σας τεχνική όταν δεν έχετε πρόσβαση σε πισίνα, να δυναμώσετε τις χεριές σας και να χρησιμοποιήσετε για προθέρμανση πριν τις προπονήσεις ή τους αγώνες.

Βγαίνουν σε τρία επίπεδα αντιστάσεων : Εύκολο (κίτρινο), Μεσαίο (κόκκινο), Σκληρό (μπλε)

Ποιο χρώμα να επιλέξετε; Για νεαρούς αθλητές, αρχάριους κολυμβητές και τριαθλητές προτείνουμε τα κίτρινα λάστιχα. Με άλλα λόγια, εάν η τεχνική κολύμβησης χρειάζεται πολλή δουλειά, επιλέξτε τα κίτρινα και μετά αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας καθώς οι δεξιότητές σας εξελίσσονται. Εάν είστε ήδη λίγο πιο προχωρημένοι με την κολυμβητική σας τεχνική, το κόκκινο χρώμα θα αρκεί. Αφού γίνετε πιο αποτελεσματικοί στο νερό, πάρτε το μπλε για να ενισχύσετε περαιτέρω την ισχύ στις χεριές σας.

Λεπτομέρειες προϊόντος:

Χρώματα και αντίσταση: κίτρινο (εύκολο), κόκκινο (μεσαίο), μπλε (σκληρό)

Χεράκια για πιο αποτελεσματική κίνηση

Περιλαμβάνεται χρήσιμη τσάντα μεταφοράς.

Διαστάσεις στο χεράκι: 13 x 15 cm

Μήκος καλωδίου: 125 cm

Η διάμετρος του καλωδίου: κίτρινο (9,5 mm), κόκκινο (12 mm), μπλε (13 mm)

Υλικό: κορδόνια από λάτεξ, κουπιά από PVC και χοντρό υφασμάτινο βρόχο

 

Τιμές Πώλησης

Κίτρινο :  Τιμή 30 ευρώ (με ΦΠΑ 24%)

Κόκκινο : Τιμή 33 ευρώ (με ΦΠΑ 24%)

Μπλε : Τιμή 35 ευρώ

Τιμή προσφοράς και για τα τρία χρώματα :84,95 ευρώ

Εισαγωγή – Πωλήσεις Triathlon Lab Athens

Email :smartsportcoach@hotmail.com

Κινητό : 6937170260

stretch cords

stretch cords

Summary
Article Name
Κολυμβητικά Λάστιχα
Description
Κολυμβητικά λάστιχα για προπόνησης εκτός νερού (για τριαθλητές και κολυμβητές) Τα λάστιχα αντίστασης της BornToSwim θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την κολυμβητική σας τεχνική όταν δεν έχετε πρόσβαση σε πισίνα, να δυναμώσετε τις χεριές σας και να χρησιμοποιήσετε για προθέρμανση πριν τις προπονήσεις ή τους αγώνες. Βγαίνουν σε τρία επίπεδα αντιστάσεων : Εύκολο (κίτρινο), Μεσαίο (κόκκινο), Σκληρό (μπλε)
Author

About triathlonworld

O Γιάννης Ψαρέλης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από το 1978 ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής τριάθλου από την Ironman και Level 3 προπονητής τριάθλου από την εθνική Ομοσπονδία της Νεας Ζηλανδίας (με το καλύτερο σύστημα διαβίου εκπαίδευσης προπονητών), πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Επίσης, είναι πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4:5 (ASCA Level 4:5). Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες τριάθλου και multistports και σε περισσότερους από 150 αγώνες τρεξίματος εκτός σταδίου. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Διοικητικός Διευθυντής στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Γενικός Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, Διευθυντής Αθλήματος στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 κ.λπ. Έχει επίσης εμπνευστεί και διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού (Sports Excellence). Σπουδές: Χημεία (ΕΚΠΑ), ΜΒΑ (ΟΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση (MSc,Lyon 1), το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία ( από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνMSc). Πρόσφατα, είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης Μεταπτυχιακού πάνω στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και την Προπονητική (ΔΠΘ). Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΔΠΘ με αντικείμενο την εφαρμοσμένη Φυσιολογία στα αθλήματα αντοχής.