Δευτέρα 22/3 (21:00) Sports in Society Dialogues «Α Sport Made in Heaven”

Δευτέρα 22/3 (21:00) Sports in Society Dialogues «Α Sport Made in Heaven”

Η δύναμη των Social Media.

Η Ευθύνη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας.

Δημήτρης Κουρέτας: Είμαι ο αλήτης που με καταβρέξατε πριν λίγο…

Ευχαριστούμε τον καθηγητή κ.Κουρέτα που δέχθηκε την πρόσκληση μας και θα είναι μαζί μας για να αναλύσουμε πως ένα απλό post έγινε viral.

  • 508 Σχόλια

  • 837 Κοινοποιήσεις

  • Περίπου 350.000χλ. άνθρωποι το είδαν

Ποια η δύναμη των social media;

Ποια η δύναμη αλλά και η ευθύνη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας στην βελτίωση της κοινωνικής συμπεριφοράς των Ελλήνων;

Γιατί αρκετοί Ακαδημαϊκοί φοβούνται να βγάλουν την τήβεννο και να ενταχθούν ενεργά στην κοινωνία;

Αυτό θα είναι μία μικρή γεύση από την παρουσίαση του κ.Κουρέτα στο διαδυκτιακό αυτή τη φορά λόγω συνθηκών “Triathlon &Science” που θα λάβει χώρα τον Απρίλιο :  (Δευτέρα 19 έως Τετάρτη 21 Απριλίου)

Για να συμμετέχετε στείλτε τα στοιχεία σας στο Triathlon Lab : smartsportcoach@hotmail.com

Dimitris Kouretas

Dimitris Kouretas

About triathlonworld

O Γιάννης Ψαρέλης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από το 1978 ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής τριάθλου από την Ironman και Level 3 προπονητής τριάθλου από την εθνική Ομοσπονδία της Νεας Ζηλανδίας (με το καλύτερο σύστημα διαβίου εκπαίδευσης προπονητών), πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Επίσης, είναι πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4:5 (ASCA Level 4:5). Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες τριάθλου και multistports και σε περισσότερους από 150 αγώνες τρεξίματος εκτός σταδίου. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Διοικητικός Διευθυντής στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Γενικός Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, Διευθυντής Αθλήματος στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 κ.λπ. Έχει επίσης εμπνευστεί και διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού (Sports Excellence). Σπουδές: Χημεία (ΕΚΠΑ), ΜΒΑ (ΟΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση (MSc,Lyon 1), το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία ( από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνMSc). Πρόσφατα, είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης Μεταπτυχιακού πάνω στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και την Προπονητική (ΔΠΘ). Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΔΠΘ με αντικείμενο την εφαρμοσμένη Φυσιολογία στα αθλήματα αντοχής.