2ος Μητροπολιτικός Αγώνας Τριάθλου :Bike & Neutral Service by Shimano

Η Shimano είναι η κορυφαία εταιρεία παραγωγής ανταλλακτικών ποδηλασίας δρόμου.

Η Ν. Μανιατόπουλος ΑΕ -που είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Shimano- σε συνεργασία με την Τσιρίκος ΑΕ (ένα από τα κορυφαία Shimano Service Center σε όλη την Ελλάδα) θα εξασφαλίσει την μηχανική υποστήριξη του 2ου Μητροπολιτικού Αγώνα Τριάθλου & Διάθλου που θα λάβει χώρα στο Ελληνικό το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012. Είναι απαραίτητο να τονιστεί ότι η ΝΜΑΕ έχει εξαιρετικά μεγάλη εμπειρία σε θέματα neutral & bike service καθώς έχει αναλάβει την μηχανική υποστήριξη σε σημαντικούς διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες.

Ο τεχνικός υπεύθυνος του αγώνα Γ. Ψαρέλης και αρχισυντάκτης του TriathlonWorld δήλωσε σχετικά :

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ν. Μανιατόπουλος ΑΕ και ιδιαίτερα τον κ. Αλεξίου  για την βοήθειά τους σε αυτό τον αγώνα που διοργανώνει ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης στο πλαίσιο των ετήσιων αθλητικών και πολιτιστικών του εκδηλώσεων, καθώς και των δράσεων αντίστασης στην ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού και των αθλητικών εγκαταστάσεων του Αγ. Κοσμά. Ο ελληνικός αθλητισμός έχει ανάγκη των αθλητικών εγκαταστάσεων του Αγ. Κοσμά και η ελληνική κοινωνία απαιτεί το Ελληνικό να γίνει Μητροπολτικό πάρκο.

Ο αγώνας έχει πρωτίστως κοινωνικό χαρακτήρα και η Ν. Μανιατόπουλος ΑΕ – που έχει έντονη κοινωνική δράση-  δεν θα μπορούσε να είναι απούσα.

Επίσης πρέπει να ευχαριστήσουμε την Τσιρίκος ΑΕ – ένα από τα καλύτερα Shimano Service Center σε όλη την Ευρώπη- για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνει για τα δρώμενα του Τριάθλου και για την κοινωνική της ευαισθησία».

About triathlonworld

O Γιάννης Ψαρέλης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από το 1978 ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής τριάθλου από την Ironman και Level 3 προπονητής τριάθλου από την εθνική Ομοσπονδία της Νεας Ζηλανδίας (με το καλύτερο σύστημα διαβίου εκπαίδευσης προπονητών), πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Επίσης, είναι πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4:5 (ASCA Level 4:5). Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες τριάθλου και multistports και σε περισσότερους από 150 αγώνες τρεξίματος εκτός σταδίου. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Διοικητικός Διευθυντής στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Γενικός Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, Διευθυντής Αθλήματος στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 κ.λπ. Έχει επίσης εμπνευστεί και διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού (Sports Excellence). Σπουδές: Χημεία (ΕΚΠΑ), ΜΒΑ (ΟΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση (MSc,Lyon 1), το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία ( από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνMSc). Πρόσφατα, είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης Μεταπτυχιακού πάνω στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και την Προπονητική (ΔΠΘ). Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΔΠΘ με αντικείμενο την εφαρμοσμένη Φυσιολογία στα αθλήματα αντοχής.