SALONICA CITY RUN

SALONICA CITY RUN

Αγώνας δρόμου 5χλμ. στη Νέα Παραλία

για την ενίσχυση του “Άγιου Στυλιανού”

 

 

Ο Ερμής 1877 ανέδειξε το φιλανθρωπικό του έργο διοργανώνοντας με μεγάλη επιτυχία  για δεύτερη χρονιά την σειρά αγώνων τρεξίματος Street Relays σε επτά διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας και τον μοναδικό δωρεάν αγώνα δρόμου “Τρέξε χωρίς Τερματισμό”.

Δεν σταματάει όμως εδώ το φιλανθρωπικό του έργο. Το πρωί της Κυριακής 6 Δεκεμβρίου διοργανώνεται αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, το Salonica City Run, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στην ενίσχυση του ιδρύματος “Άγιος Στυλιανός”.

Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία που επιλέχθηκε. Στις 6 Δεκεμβρίου εορτάζεται παγκοσμίως ο εθελοντισμός και ο “Ερμής 1877” σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης διοργανώνουν έναν αγώνα που θα στηριχθεί στον εθελοντισμό αλλά και στην φιλανθρωπική δράση των πολιτών της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για έναν αγώνα ανοικτό σε όλους τους πολίτες, με συμβολική συμμετοχή 1 ευρώ ανά άτομο και η διαδρομή είναι αυτή που είχε χαραχθεί και στα Street Relays της Θεσσαλονίκης, όπου εκκίνηση και τερματισμός ήταν στο ύψος του Μακεδονία Παλάς, σε δύο στροφές των 2.500μ.. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους (γεννημένοι το 2003 και μεγαλύτεροι).

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται: α) μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερμή 1877 (http://register.relays.gr/index.jsf) έως και τις 4 Δεκεμβρίου (20:00) και β) στην Γραμματεία που θα λειτουργεί στα γραφεία του Ερμή 1877 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (Κτίριο 3, 1ος Όροφος) έως και τις 3 Δεκεμβρίου (20:00).

Επίσης εγγραφές θα γίνονται δεκτές και το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου (13:00 – 17:00) και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου (08:00 – 10:00) στη γραμματεία του αγώνα μπροστά στο Μακεδονία Παλάς αν υπάρχει διαθεσιμότητα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και ερώτηση που θα υπάρξει, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με email στο info@ermis1877.gr

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)