Ταξιδεύω στη Βιέννη με την Athens Triathlon και συμμετέχω στον θρυλικό αγώνα του St. Pölten.

34ος Αγώνας Τρίαθλου Μεσαίας Απόστασης St. Pölten (Κολύμβηση 1900 μέτρα – Ποδηλασία 90 χλμ – 21,1χλμ Τρεξίματος), Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Ταξιδεύω στη Βιέννη με την Athens Triathlon και συμμετέχω στον θρυλικό αγώνα του St. Pölten.

Την Κυριακή 21 Μαΐου 2023 οι αθλητές της Athens Triathlon Team θα συμμετέχουν στο διάσημο αγώνα Τριάθλου 🏊‍♀️🚴‍♀️🏃‍♂️του St. Pölten που είναι από τους πιο ιστορικούς και σίγουρα καλύτερα οργανωμένους αγώνες μεσαίας απόστασης σε όλη την Ευρώπη.

👉https://www.triathlonworld.gr/st-polten-triathlon/

Γίνε και εσύ μέλος της ομάδας της πόλης των Αθηνών «Athens Triathlon Team» και έλα να συμμετέχεις στον θρυλικό αγώνα Τριάθλου Saint Polten.

Τι καθιστά αυτό τον αγώνα ξεχωριστό:

Η κολύμβηση σε δύο λίμνες. Θα κολυμπήσεις 1000 μέτρα σε λίμνη με κρυστάλλινα νερά θα τρέξεις 400 μέτρα και μετά θα κολυμπήσεις σε μία δεύτερη λίμνη.

Η ποδηλασία ανάμεσα σε αμπελώνες και στο Wachau που είναι πάρκο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco.

Το τρέξιμο κατά μήκος του ποταμού Traisen και μέσα στην baroque πόλη του St. Pölten .

O Αγώνας είναι μέλος της οικογένειας της Challenge Family και ακολουθεί τις υψηλές προδιαγραφές που υπάρχουν σε όλους τους αγώνες της Challenge. Η έμφαση δίνεται στην ασφάλεια των αθλητών και στο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών προς τους αθλητές.

O αγώνας ελκύει μερικούς από τους καλύτερους elite αθλητές τριάθλου από την Ευρώπη αλλά και όλο τον κόσμο.

Αγώνες Τριάθλου

Γιατί να συμμετέχω ως μέλος της Athens Triathlon Team;

Θα λάβετε πλήρη προπονητική υποστήριξη με δυνατότητα επιλογής πακέτου υπηρεσιών.

Θα λαμβάνετε συνεχή τεχνική εξειδικευμένη υποστήριξη αναφορικά με τον αγώνα, που η προπονητική ομάδα γνωρίζει πολύ καλά.

Θα ζήσετε μία εμπειρία ζωής μαζί με όλη την ομάδα Τριάθλου της Αθήνας.

Η πόλη του Saint Polten είναι μόλις 50 λεπτά από το αεροδρόμιο της Βιέννης

Ο αγώνας έχει επιλεχθεί και για το γεγονός ότι είναι κοντά την πόλη της Βιέννης όπου καθημερινά υπάρχουν απ’ευθείας πτήσεις από την Aegean αλλά και την Austrian Airlines.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Athens Triathlon Team & Lab

Email : info@triathlonlab.gr

Tel. : +30 210 98 38 364 (Monday to Friday 10:00 to 17:00)

Mobile : +30 6937170260 (Monday to Friday 9:00 to 21:00)

Eshop : www.triathlonlab.gr

www.triathlonworld.gr

www.triathlon.gr

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)