Προπόνηση κολύμβησης : Superswimpro

Τίτλος :Superswimpro : H λύση για όσους κολυμπούν σε πολύ μικρές πισίνες.

Κείμενο : Γιάννης Ψαρέλης- Προπονητική ομάδα Smart Sport (Email : info@triathlonworld.gr) Αρκετοί έλληνες τριαθλητές και τριαθλήτριες, κυρίως από νησιά και μικρές πόλεις, δεν έχουν πρόσβαση σε 25άρα ή 50άρα πισίνα. Ετσι κολυμπούν σε πισίνες ξενοδοχείων τον χειμώνα, το μήκος των οποίων δεν ξεπερνά τα 20 μέτρα. Το πιο συνηθισμένο μήκος για αυτές τις πισίνες είναι 15-17 μέτρα. Πολλές από αυτές μάλιστα δεν έχουν ορθογώνιο σχήμα και έτσι η προπόνηση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

Μία καλή λύση γι’ αυτές τις περιπτώσεις είναι το Superswimpro. Είναι ένα σύστημα που μας επιτρέπει να κολυμπάμε στο ίδιο σημείο  έχοντας την αίσθηση και καταβάλοντας την ίδια προσπάθεια με την οποία θα κολυμπούσαμε σε μία 25άρα ή 50άρα πισίνα.

Τοποθετείται πολύ εύκολα και δεν χρειάζονται περισσότερα από 5 λεπτά για την τοποθέτηση. Στην ιστοσελίδα της εταιρρείας υπάρχουν λεπτομερείς οδηγίες αναφορικά με την τοποθέτηση.

Κοστίζει 199-220$ (Δολλάρια Αμερικής) και μπορεί κάποιος να τοπαραγγείλει και κατ’ ευθείαν μέσω διαδικτύου.

 

 

About triathlonworld

O Γιάννης Ψαρέλης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από το 1978 ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής τριάθλου από την Ironman και Level 3 προπονητής τριάθλου από την εθνική Ομοσπονδία της Νεας Ζηλανδίας (με το καλύτερο σύστημα διαβίου εκπαίδευσης προπονητών), πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Επίσης, είναι πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4:5 (ASCA Level 4:5). Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες τριάθλου και multistports και σε περισσότερους από 150 αγώνες τρεξίματος εκτός σταδίου. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Διοικητικός Διευθυντής στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Γενικός Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, Διευθυντής Αθλήματος στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 κ.λπ. Έχει επίσης εμπνευστεί και διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού (Sports Excellence). Σπουδές: Χημεία (ΕΚΠΑ), ΜΒΑ (ΟΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση (MSc,Lyon 1), το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία ( από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνMSc). Πρόσφατα, είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης Μεταπτυχιακού πάνω στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και την Προπονητική (ΔΠΘ). Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΔΠΘ με αντικείμενο την εφαρμοσμένη Φυσιολογία στα αθλήματα αντοχής.