Φαληρικός Αγώνας Δρόμου 2013

Ο ∆ήµος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία µε τους Αθλητικούς Συλλόγους  ΑΟΠΦ και ΒΕΛΟΣ, στα πλαίσια των αθλητικών εκδηλώσεων «Αθλητισµός για  όλους τους Φαληριώτες» διοργανώνει:  ΑΓΩΝΑ ∆ΡΟΜΟΥ την Κυριακή 1 ∆εκεµβρίου 2013.
Ο αγώνας είναι αφιερωµένος στην 56η ΑΙΜΟ∆ΟΣΙΑ του ∆ήµου Π. Φαλήρου  µε σύνθηµα : «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ».
Η Εκκίνηση θα δοθεί στις 11.00 π.µ. στο πάρκο Φλοίσβου.
Η ∆ιαδροµή θα είναι εντός των ορίων του πάρκου.
∆ικαίωµα συµµετοχής έχουν όλοι οι Φαληριώτες ανεξαρτήτου ηλικίας & φύλου.
Ιδιαίτερα καλούµε τους γονείς να έρθουν µαζί µε τα παιδιά τους  σε µια ξεχωριστή µέρα χαράς και εµπειρίας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

  • ∆ηµοτικά (Αγόρια & Κορίτσια) – 1.000 µ.
  • Γυµνάσια (Αγόρια & Κορίτσια) – 1.000 µ.
  • Λύκεια (Αγόρια & Κορίτσια) – 1.000 µ.
  • 19- 35 ετών (Άντρες & Γυναίκες) – 5.000 µ.+ 3.000 µ.
  • 46-55 ετών (Άντρες & Γυναίκες) – 5.000 µ.+ 3.000 µ.
  • 56 ετών και άνω (Άντρες & Γυναίκες) -5.000 µ.+ 3.000 µ.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Κύπελλα θα δοθούν στον πρώτο-η σε κάθε κατηγορία.
Μετάλλια θα δοθούν στους τρεις πρώτους νικητές σε κάθε κατηγορία.
ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ
∆ιπλώµατα και δώρα θα δοθούν σε όλους τους συµµετέχοντες.
Θα βραβευθούν τα Σχολεία και οι Σύλλογοι µε τη µεγαλύτερη συµµετοχή στην  ετήσια γιορτή της παιδείας και του Αθλητισµού του ∆ήµου µας.

ΟΙ ∆ΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ θα γίνονται:
Στα Σχολεία του ∆ήµου µας, στα ΚΕΠ, στο ∆ηµοτικό Αθλητικό Κέντρο (∆ΑΚ),
στους Αθλητικούς Συλλόγους ΑΟΠΦ και ΒΕΛΟΣ και στα Πνευµατικά Κέντρα
που βρίσκονται :
α) Ηχούς 26 τηλ. 210 9414590
β) Λ. Αγ. Βαρβάρας 24 τηλ. 210 9843409
γ) Σολωµού 40 τηλ. 210 9818663
δ) Μιλτιάδου & Ναυπλίου τηλ. 210 9820970

ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙ∆ΑΣ.

Πληροφορίες: Τµήµα Παιδείας κ. Α. Φυρογένη, Τηλ. 210 9887139 &
κ.Ντουντουνάκη. Τηλ. 210 9880299.

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)