Τρέξιμο : 1ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου

Ανακοίνωση – Κάλεσμα

“1ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου”

 

Συμμετοχές μέχρι την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ο Δήμος Χαλανδρίου  σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή  και μέσω του προγράμματος “Αθλητισμός και περιβάλλον” της Ολυμπιακής Αλληλεγγύης της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής οργανώνει τον «1ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου» την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 9.30.

Το κοινό και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη Ρεματιά Χαλανδρίου, έναν από τους ελάχιστους πνεύμονες πρασίνου που έχουν διατηρηθεί στην Αττική και να αγωνισθούν σε φυσικό περιβάλλον.
Ο Αγώνας θα περιλαμβάνει μικτή διαδρομή
1) 10χλμ. Ανδρών – Γυναικών
2) 4 χλμ Ανδρών – Γυναικών (15 ετών και άνω)
3) 1200μ. παμπαίδων – παγκορασίδων (έτος γέννησης 1997-2005)

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνει στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου όπου θα βραβευτούν οι νικητές του αγώνα.

Η συμμετοχή των αθλητών είναι χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Περισσότερες πληροφορίες από το την ιστοσελίδα του δήμου Χαλανδρίου, στο σύνδεσμο: Προκήρυξη 1ου Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς ή από τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Χαλανδρίου στα τηλέφωνα 213 2023912 – 913 και από το γραφείο Αντιδημάρχου Οικονομικών κας Αγαπητού 213 2023827.

Παρακαλούμε δηλώσετε συμμετοχή στο Fax 213 2023925 ή στο email: dimosies.sxeseis@halandri.gr μέχρι την Τρίτη  25 Οκτωβρίου 2011.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε ως εθελοντής στον «1ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου» μπορείτε να δείτε πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαλανδρίου:
www.halandri.gr

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)