Αγώνας Τρεξίματος 10χλμ Συλλόγου Δρόμεων Υγείας Αθηνών.

Πρόγραμμα αγώνα

08:00 π.μ.: Άφιξη δρομέων* και έναρξη παράδοσης Race Pack και αριθμών συμμετοχής
09:00 π.μ.: Έναρξη λειτουργίας γκαρνταρόμπας φύλαξης προσωπικών αντικειμένων (μην ξεχάσετε να κολλήσετε τον αυτοκόλλητο αριθμό που θα βρείτε στον φάκελο σας πάνω στην τσάντα σας).
09:30 π.μ.: Ολοκλήρωση παράδοσης Race Pack και αριθμών συμμετοχής
9:45-9:55 π.μ.: Συγκέντρωση δρομέων στα block εκκίνησης**
10:00 π.μ.: Εκκίνηση Α block Αγώνα 10 χλμ.
10:03 π.μ.: Εκκίνηση B block Αγώνα 10 χλμ.
10:06 π.μ.: Εκκίνηση C block Αγώνα 10 χλμ.
10:10 μ.μ.: Εκκίνηση Παιδικού Αγώνα 2 χλμ.
10:30 μ.μ.: Ολοκλήρωση Παιδικού Αγώνα 2 χλμ.
10:31 π.μ: Τερματισμός 1ου Δρομέα 10 χλμ.
11:30 π.μ.: Απονομές Αγώνα
11:40 π.μ.: Ολοκλήρωση Αγώνα 10 χλμ.
*ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν προσέλθετε στον αγώνα με το ΙΧ σας, προτιμήστε να σταθμεύσετε στον χώρο που βρίσκεται απέναντι από το ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά, στο πάρκινγκ του παλιού αεροδρομίου, έτσι ώστε να αποφευχθεί η συμφόρηση που παρατηρείται κατά την αποχώρηση των δρομέων. 

Διαδικασία παραλαβής πακέτων συμμετοχής
Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι η εξής:
– Τα πακέτα συμμετοχής θα είναι ταξινομημένα στη γραμματεία του αγώνα κατά αύξοντα αριθμό ανά 200 νούμερα. Αναφέροντας τον αριθμό συμμετοχής σας στο σημείο που σας αντιστοιχεί, θα παραλάβετε τον φάκελο με τον αριθμό και το chip χρονομέτρησης (που θα είναι κολλημένο στην πίσω πλευρά του), τον αυτοκόλλητο αριθμό για τα προσωπικά σας αντικείμενα, παραμάνες και το race bag μαζί με ένα GU Energy Gel και την απόδειξη καταβολής του κόστους συμμετοχής.
– Στη συνέχεια, αν έχετε πάρει το πλήρες πακέτο θα πρέπει να κατευθυνθείτε στην τέντα παραλαβής των αναμνηστικών t-shirt του αγώνα.

** ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ
Για την ομαλότερη διεξαγωγή της εκκίνησης, αυτή θα πραγματοποιηθεί σε τρία διαδοχικά κύματα (Block A, B και C) με βάση τον χρόνο που έχει δηλώσει κάθε δρομέας. Έτσι στο Α block θα βρίσκονται οι δρομείς με τα νούμερα από 1 έως 600 (bibs με μπλε χρώμα), στο Β block αυτοί με νούμερο από 601 έως 1350 (bibs με κόκκινο χρώμα) και τέλος στο C block (bibs με κίτρινο  χρώμα) όλοι όσοι έχουν νούμερο από 1351 και πάνω.

Για να είστε έγκυροι και να δείτε τον εαυτό σας στα αποτελέσματα θα πρέπει να ξεκινήσετε στο σωστό block, το οποίο θα αναγράφετε τόσο επάνω στον αριθμό συμμετοχής σας (bib number) όσο και στον φάκελό σας.

Παρακαλούνται όλοι οι δρομείς να βρίσκονται στην εκκίνηση το λιγότερο 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

Ακολουθούν κάποιες χρήσιμες οδηγίες σχετικά με την πρόσβαση σας στον χώρο της γραμματείας και της εκκίνησης Τερματισμού.
Το ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος, απέναντι από την είσοδο του Παλιού Ανατολικού Αεροδρομίου στο Ελληνικό (βλ. Σχήμα 1).
Μπορεί κανείς να το επισκεφθεί είτε με τα ΜΜΜ είτε με ιδιωτικό μέσο μετακίνησης.
Από τα ΜΜΜ το Τραμ που ξεκινά από το Σύνταγμα (γραμμή Πλάτωνας) ή το Σ.Ε.Φ. (γραμμή Θουκιδίδης) έχει στάση ακριβώς έξω από την Κεντρική Είσοδο του (1η Αγ. Κοσμά).
Η απόσταση από την στάση μέχρο τον χώρο της εκκίνησης είναι 500 μ. (5-7 λεπτά περπάτημα).

Με τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις γραμμές Α1 από Πειραιά, ή από Β2 από Ακαδημίας (Κέντρο). Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.oasa.gr
Τέλος όσοι θα χρησιμοποιήσουν το Ι.Χ. αυτοκίνητο είναι προτιμότερο να σταθμεύσουν στον χώρο απέναντι από το Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά, στον χώρο του Παλιού Ανατολικού Αεροδρομίου στο Ελληνικό (βλ. Σχήμα 1).
Στον χώρο της αφετηρίας/τερματισμού υπάρχουν κερκίδες όπου μπορούν να καθίσουν οι φίλοι-συγγενείς των δρομέων και να παρακολουθήσουν τους τερματισμούς των δύο αγώνων και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των δρομέων.


Τρόποι πρόσβασης στον χώρος εκκίνησης τερματισμού του 30ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. (σχ. 1)

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)